تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شیطان پرستها این سه دسته اند :
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]سلام علیکم ،

دیدم که کل اطلاعات بسیاری از شما از شیطان پرستی اطلاعات نادرست صدا وسیما و رائفی و ... است ، بنابراین

تصمیم گرفته ام که در نوشتاری مختصر و مفید ، اطلاعات صحیحی از این موضوع در اختیار شما قرار دهم ،

شیطان پرستها سه دسته اند:

دسته اول : در اروپا( و سرزمینهای دیگر) قبل از ظهور مسیحیت ، یک سری ادیان و مذاهبی وجود داشت که عمدتا

طبیعت-گرا بودند ، وقتی که کلیسای مسیحی غالب شد ، تمام ادیان و خدایان قبلی را شیطانی اعلام کرد و پیروان

آنها را شیطان پرست ! این دسته افرادی بسیار نیک و بی آزار و صادق هستند.

دسته دوم : افرادی هستتند که به مفهوم شیطان به عنوان یک موجود ماورالطبیعه اعتقادی ندارند بلکه شیطان را نماد

مبارزه با ادیان ( ابراهیمی) و تضاد با کاهنان مذاهب می دانند ، و به قول عوام از لج دین تخدیری ، نقطه مقابل آن را به

عنوان نماد خود برگزیده اند ،در واقع علت بروز و پیدایش این دسته این بوده که اینها از بس دیده اند که تمام کاهنان و روحانیت

هر فرقه ای، دین را وسیله تخدیر و بچاپ بچاپ قرار داده اند و هزار جور حرکات زشت در لوای دین دارند، شیطان را نماد

تضاد و مبارزه خود با کاهنان و شیوخ قرار داده اند ! این دسته افرادی به شدت اخلاقگرا ، درستکردار و صادق هستند و

من خودم با اینکه مسلم هستم ، انگیزه های آنها را درک می کنم و با آنها همدلی دارم. اکثریت قریب به اتفاق شیطانپرستان

از این دسته اند.

دسته سوم : یک سری نوجوون و جوونک بی مطالعه و کم هوش هستند که دقیقا همان شیطان ( مسیحیت و اسلام)

را می پرستند و انگیزه آنها بیشتر ماجراجویی و هیجان است ، این دسته مناسک احمقانه و ساده لوحانه و خرافی ای

انجام می دهند ، این دسته چندان قابل اعتماد نیستند ، اما خوشبختانه تعداد آنها بسیار بسیار کم است و شاید مثلا

در کل ایران ، صدنفر هم نشوند. شیطان پرست واقعی همین ها هستند که صدا وسیما و رائفی سعی می کنند که

وانمود کنند که همه شیطان پرستها از این دسته اند ، در حالیکه اینها بسیار کم تعداد هستند و تاثیرگذاری ناچیزی

دارند .

حرفای شما تا حدی درست بود ولی کاملا بی منبع و همچنین با غرض بود ...
دسته ی اول که گفتید مادی گرا هستند به دسته سوم شباهت زیادی دارند مثلا گروه Slipknot و مرلین منسون هر دوشون اقرار کردند که بی خدا و مادی گرا هستند ولی همینطور که شما از من بهتر می دونید در اشعار و موسیقی اشان پر از مفهوم های نفرت و کینه و تجاوز ، همجنس گرایی و اعمال نفرت انگیز جنسی است که ...که مبارزه ی ما هم بیشتر با این دسته از فراد است...
در ضمن کلیسای شیطان هم اعترافی در این مورد داشته:

نقل قول:شيطان پرستي يك مذهب لامذهبي همچون بوديسم است! مذهبي كه در آن نيازي به توضيح هيچ كدام از
كارهايمان به هيچ كس نداريم. شيطان پرستان اعتقادي به وجود خدا، فرشتگان، بهشت و جهنم، ابليس، اهريمن،
ارواح شيطاني، ارواح خوب، جن، ديو و ... ندارند.

اگر منظور شما مادی گرا هایی همچون استیون هاوکینگ و فلمینگ و ...است حسابش کاملا متفاوت است.

اگر هم از حیطه ی شیطان پرستی بیرون بیاییم باید با چشم باز به مسائل روز جهان و خاورمیانه نگاه کنیم...
چرا جناح های سیاسی آمریکا از کشور اسرائیل حمایت قاطعانه می کنند؟ و حتی رسانه های غربی جرائت باز کردن موضوع هولوکاست رو ندارند!چرا میلیون ها نفر در جنگ آمریکا در خاورمیانه کشته شدند و در آخر جنازه ی باعث و بانیش رو در دریا بندازندConfused
ولی شما به این حرفایی که زدم شاید بگی اعتقادات دایی جانBig Grin
نقل قول:
(امروز ۱۲:۲۲)
دل خسته نوشته است: سلام
در دیدگاه شما ، آیا صهیونیست ها خدا را پرستش می کنند یا شیطان؟
ببخشید حرف شما چه ربطی به بحث داشت ؟! چه کسی به شما یاد داده که هر حرفی شد ، سریع اسم صهیونیسم

را وسط بکشید؟

سوال این بنده خدارو جواب ندادی !
(۲۸/آبان/۹۱ ۱۴:۵۶)FaATeMe نوشته است: [ -> ]1-اینجور که شما فرمودید هر سه دسته آدمای خوب و درستکار و سالمی هستند!
2-راستی اسمتون منو یاد یه موجودی میندازه (نمیدونم منظوری از گذاشتن این اسم داشتید یا اتفاقی بوده!!سواله دیگه پیش میاد!شاهین نجفی=شاهین نقوی حالا به امام نقی.ع. هم توهین کرده اصن ذهنم درگیر شد یه لحظه! امیدوارم سوتفاهم باشه!)

3-ضمنا شما اگه از جناب رائفی بیشتر میدونی و بیشتر پژوهش داری خو چرا نمیری سخنرانی کنی؟!

1- نه خیر ، دسته سه ، بسیار هم پلید هستند.

2- خب می گی چی کار کنم ، اسم و فامیلیمه ، می خواهی کارت ملی و شناسنامه ام را اسکن کنم و اینجا قرار دهم ،

هرچند تو اینقدر بهانه جویی که اگر اسکن هم بکنم می گویی فتوشاپ است.

3- تو مگر در ایران زندگی نمی کنی ، اینجا که لندن و پاریس نیست که هرکسی حق ابراز عقایدش را داشته باشد ، در

این قلمرو ، فقط و فقط افراد به اصطلاح خودتان خودی ستایش پیشه و توهم دشمن ، حق سخنرانی دارند نه کسی

که عقایدش با عقاید د و ل ت ی متفاوت باشد .

پ.ن : بعضی از دوستان برای من پیام خصوصی فرستاده اند ، شوربختانه مدیر سایت ، گزینه ارسال پیام من ( و دیگر

دگ راندی ش ها ؟!) را بسته است ، پس قدرت پاسخگویی ندارم.
عجیبا غریبا فقط جواب منو دادی شما!
ضمنا تو نه شما!
مگه من دخترخالتم.
1.منبع بذار اگه داری(منبع موثق)
2.بهانه جو خودتی گفتم فقط نظرمه شاید سوتفاهم باشه.اگه نیس چرا انقد بهت برخورده که فقط کامنت منو جواب دادی؟!
3.در لندن و پاریس حق اظهار نظر وجود داره؟ اون فسیل زنده بالای هرم قدرت پس چی میخواد از جون ملت؟
4.توهم دشمن؟ ینی واقعا دشمن نداریم؟کلا متوهمم خودتی.
اول اینکه سلام

ظهر وقتم کم بود ولی حالا جواب کاملتری رو در نقد تاپیک شما میگم

(۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]دسته اول : در اروپا( و سرزمینهای دیگر) قبل از ظهور مسیحیت ، یک سری ادیان و مذاهبی وجود داشت که عمدتا

طبیعت-گرا بودند ، وقتی که کلیسای مسیحی غالب شد ، تمام ادیان و خدایان قبلی را شیطانی اعلام کرد و پیروان

آنها را شیطان پرست ! این دسته افرادی بسیار نیک و بی آزار و صادق هستند.

اول اینکه بگم از لحاظی حرف های شما شبیه به حرف های استاد رائفی پور است منتها به دلیل اینکه ایشون رو نمیشناسید توی هر تاپیکی که میزنید از ایشون نقد غیر منصفانه میکنید

استاد رائفی در یکی از سخنرانی هاشون به این نکته اشاره کردند که دیو در ایین باستان ایران به معنای خدا بوده ولی وقتی دین زردتشت امده خدای قبلی را تکفیر و دیو از معنی خدا به معنی موجود پلید و شیطانی تغییر معنی پیدا کرد
این نکته رو گفتم که فکر نکنید استاد رائفی یک صهیونیست شناس سطحی نگر هستند
پیشنهاد میکنم قبل از نقد های غیر منصفانه به ایشان بدون غرض روی ایشان تحقیق کنید .

خوب در مورد دسته ی اول شما هم بگویم شیطان پرست به معنای لغوی به کسی میگویند که پلیدی ها و زشتی رو ستایش بکند

اون دسته ای که قبل از مسحیت بودند ایا از مسائلی مثل ضد قانون ، ضد عدالت ، ضد راستگویی ، ضد صلح و.... نظایر اینها حمایت میکردند؟؟؟

درست است که دینشان با دین مسحیت فرق میکرد ولی دینی "ضدخوبی" نداشتند

مثلا ایا سرخ پوست ها یا رومیان قبل از مسحیت جزء شیطان پرستان قرار میگیرفتند؟؟؟؟ و کارهای پلید و شیطان رو ستایش میکردند؟؟؟

تنها عیب دین انها این بود که بسیار سطحی و از روی سادگی مردمشان بود که این نشان میدهد ادیان در طول بشریت پیشرفت کرده اند

به طور کلی به جز مواردی خاص اصولا آن دسته اول شما جزء شیطان پرست ها قرار نمیگیرند!!!!

دسته دوم و سوم هم تا اخر شب نقد میکنم امیدوارم به دور از تعصب جواب بدهید
جناب نقوی ضمن عرض سلام

اما دسته ی دوم که شما گفتین تعدادشون بیشتر کمترین تعداد رو دارن....
و دسته ی سوم بیشترین پیروان رو دارن....

کلا شیطان پرستی فلسفی داریم و دینی و لاویی و شر پرست( با شماره 3 اشتباه نگیرین...اینها بیشتر احنه رو میپرستن و لژ های شیطان پرستی مال ایناست و تو ایرانم زیاد بودن ولی وقتی دستگیریشون شروع شد کم شدن)
(۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]دسته دوم : افرادی هستتند که به مفهوم شیطان به عنوان یک موجود ماورالطبیعه اعتقادی ندارند بلکه شیطان را نماد

مبارزه با ادیان ( ابراهیمی) و تضاد با کاهنان مذاهب می دانند ، و به قول عوام از لج دین تخدیری ، نقطه مقابل آن را به

عنوان نماد خود برگزیده اند ،در واقع علت بروز و پیدایش این دسته این بوده که اینها از بس دیده اند که تمام کاهنان و روحانیت

هر فرقه ای، دین را وسیله تخدیر و بچاپ بچاپ قرار داده اند و هزار جور حرکات زشت در لوای دین دارند، شیطان را نماد

تضاد و مبارزه خود با کاهنان و شیوخ قرار داده اند ! این دسته افرادی به شدت اخلاقگرا ، درستکردار و صادق هستند و

من خودم با اینکه مسلم هستم ، انگیزه های آنها را درک می کنم و با آنها همدلی دارم. اکثریت قریب به اتفاق شیطانپرستان

از این دسته اند.

با قسمت اول حرفتون موافقم شیطان پرستان این گروه بیشترین تعداد رو دارند
و فقط به خاطر اینکه ضد دین هستند در نقطه مقابل اون قرار گرفتند
اکثر شیطان پرستان این گروه به خاطر ضد مسیحیت به شیطان پرستی وارد شده اند
حتی شیطان پرستان داخل ایران هم از نماد های ضد مسیحیت مثل صلیب شکسته استفاده میکنند یعنی ریشه ی این نوع شیطان پرستی دشمنی با مسیحیت است
ما شیطان پرستی را نداریم که به خاطر دشمنی با اسلام به وجود امده باشد
و دلیل آن این است که اسلام به اندازه مسیحیت تحریف نداشته
در ضمن این گروه به هیچ عنوان اخلاق گرا و درستکار و صادق نیستند
واقعا متاسف شدم وقتی این حرف رو شنیدم چون تمام شعار ها و نماد های این گروه شیطان پرست به شدت ضد اخلاقی ، ضد عدالت ، ضد قانون و مبتنی بر ایجاد هرج و مرج است!!!!

(۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]دسته سوم : یک سری نوجوون و جوونک بی مطالعه و کم هوش هستند که دقیقا همان شیطان ( مسیحیت و اسلام)

را می پرستند و انگیزه آنها بیشتر ماجراجویی و هیجان است ، این دسته مناسک احمقانه و ساده لوحانه و خرافی ای

انجام می دهند ، این دسته چندان قابل اعتماد نیستند ، اما خوشبختانه تعداد آنها بسیار بسیار کم است و شاید مثلا

در کل ایران ، صدنفر هم نشوند. شیطان پرست واقعی همین ها هستند که صدا وسیما و رائفی سعی می کنند که

وانمود کنند که همه شیطان پرستها از این دسته اند ، در حالیکه اینها بسیار کم تعداد هستند و تاثیرگذاری ناچیزی

دارند .

گروه اخری که معرفی کرده اید اصلا شامل یک سری نوجوان کم هوش نمیشوند!!!!
نقد جدی من به این قسمت اخر هست
برعکس گروهی از سران و مدیران و غول های اقتصادی و صهیونیست ها و در کل گردانندگان نظم نوین جهانی در غرب جزء این گروه بوده و هستند

برای این حرف هم دلایل زیادی وجود دارد برای مثال فیلمی که الکس جونز از یکی از این مناسک و مراسم شیطانی در امریکا گرفته بود و در انجا خیلی از مسئولان بلند پایه ی امریکا را دیده بود!!!!

یا عضویت جرج بوش در انجمن های فراماسونری مثل جمجمه و اسکلت و.....

یا فیلم دختر یهودی که به شیطان پرست بودن پدر و مادرش که جزء مسئولان بودند اعتراف کرد و خیلی چیزهای دردناک دیگری هم گفت که البته منجر به رفتن او به تیمارستان شد و حتی دکتری هم که سلامتی او را تایید کرد یک هفته بعد به طرز مشکوکی کشته شد!!!!

برای اثبات اینکه این گروه که از طریق ارتباط با اجنه و شیاطین قدرت میگیرند دلایل و مستندات و سخنرانی های زیادی شده است

در اخر سر واقعا برای نقد ضعیف شما شخصا متاسف شدم
البته کلیت حرف های شما تقریبا درست بود ولی سرشار از اشتباه و تهمت بود!!!!!
نقل قول:نقل قول:
(امروز ۱۲:۲۲)
دل خسته نوشته است: سلام
در دیدگاه شما ، آیا صهیونیست ها خدا را پرستش می کنند یا شیطان؟
ببخشید حرف شما چه ربطی به بحث داشت ؟! چه کسی به شما یاد داده که هر حرفی شد ، سریع اسم صهیونیسم

را وسط بکشید؟
سوال این بنده خدارو جواب ندادی !

بی پاسخ مونده !!! منتظر منطق محکمت هستم

نقل قول: 3- تو مگر در ایران زندگی نمی کنی ، اینجا که لندن و پاریس نیست که هرکسی حق ابراز عقایدش را داشته باشد ، در

این قلمرو ، فقط و فقط افراد به اصطلاح خودتان خودی ستایش پیشه و توهم دشمن ، حق سخنرانی دارند نه کسی

که عقایدش با عقاید د و ل ت ی متفاوت باشد .

آره خوب . اونجا کنار اون آبلیسک فانتزی (برج ایفل ) و توی جزیره بریتانیا و دیگر ممالک غربی آزادی اگه وجود داشت انقدر به مسلمانان فشار نمی آوردند .
بابا مد این بحث ها گذشته . فکر کردی وقت خودمو پای تو میذارم شاهین جان
سلام
دیدم این تاپیک رفته پایین گفتم این پست رو بزنم که بیاد بالا...اینطوری شاید استارتر تاپیک جواب های پستامون رو بدهSmile
(۲۸/آبان/۹۱ ۲۳:۴۹)خیبر نوشته است: [ -> ]1-حتی شیطان پرستان داخل ایران هم از نماد های ضد مسیحیت مثل صلیب شکسته استفاده میکنند یعنی ریشه ی این نوع شیطان پرستی دشمنی با مسیحیت است

2-گروه اخری که معرفی کرده اید اصلا شامل یک سری نوجوان کم هوش نمیشوند!!!!
نقد جدی من به این قسمت اخر هست
برعکس گروهی از سران و مدیران و غول های اقتصادی و صهیونیست ها و در کل گردانندگان نظم نوین جهانی در غرب جزء این گروه بوده و هستند
برای این حرف هم دلایل زیادی وجود دارد برای مثال فیلمی که الکس جونز از یکی از این مناسک و مراسم شیطانی در امریکا گرفته بود و در انجا خیلی از مسئولان بلند پایه ی امریکا را دیده بود!!!!
یا عضویت جرج بوش در انجمن های فراماسونری مثل جمجمه و اسکلت و.....
یا فیلم دختر یهودی که به شیطان پرست بودن پدر و مادرش که جزء مسئولان بودند اعتراف کرد و خیلی چیزهای دردناک دیگری هم گفت که البته منجر به رفتن او به تیمارستان شد و حتی دکتری هم که سلامتی او را تایید کرد یک هفته بعد به طرز مشکوکی کشته شد!!!!

3-برای اثبات اینکه این گروه که از طریق ارتباط با اجنه و شیاطین قدرت میگیرند دلایل و مستندات و سخنرانی های زیادی شده است
4-در اخر سر واقعا برای نقد ضعیف شما شخصا متاسف شدم
البته کلیت حرف های شما تقریبا درست بود ولی سرشار از اشتباه و تهمت بود!!!!!

1-اولا که صلیب شکسته , یک نماد کهن اقوام هند و اروپایی است که سابقه آن به هزاران سال قبل از ادیان ابراهیمی

برمی گردد, و نام دیگر آن گردونه مهر است! و اصلا هیچ ربطی به شیطان و ابلیس و ضدمسیحیت بودن و این جورچیزها

ندارد و نمادی مقدس است که هیتلر سرخود , به عنوان نماد حزب نازی آن را انتخاب کرد , لاید این که فکر کرده ای

صلیب شکسته شیطانی است را از سخنرانی های رائفی شنیده ای ! ببخشید ها اشتباه به عرضتان رسانده اند

و از این جور اشتباهات فاحش تاریخی یا تحلیلی و یا اشاعه خرافات , نزد توهم توطئه ای ها بسیار است !

2- اصلا این را قبول ندارم , یک سری انگشت شمار پارانوییک این حرفها را در خود خارج زده اند , بعد توسط ... به

فارسی ترجمه شده و سبس به رائفی و عباسی دستور داده شده که این حرفها را بزنند !

3- اصلا چنین چیزی صحت ندارد , شیاطین و اجنه در بعدی دیگر از هستی هستند و قادر به کوجکترین تاثیرگذاری

بر عالم ماده نیستند که بر فرض بخواهند با جادو احضار شوند و مثلا به ماسون ها یا صهیونیستهای ادعایی شما,

قدرت و ثروت بدهند ! احضار اجنه وشیاطین خرافات محض است .

4- خوش بود گر محک تجربه آید به میان /// تا سیه روی شود هرکه در او غش باشد.؛ تمام اطلاعات تو منحصر به

حرفهای رائفی است , لطفا افق دید خود را افزایش ده و کمی مطالعه نیز در این راه به تو و دیگر رائفی-باختگان

کمک خواهد کرد , والله که رائفی فرقه جدیدی برایتان آورده و شما همگی پیروانش هستید !( حدودا پنج هزار نفر

رائفی-باخته در کشور وجود دارد که اکثرشان 18-19 ساله هستند )

پیروز باشید و پایدار ,
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع