من يك كتاب دارم به اسم " فراماسونري ، پيرامون سازمان مخفي فراماسونري در ايران و جهان " مولف محمد خاتمي . خيلي كتاب خوبيه . اگه لازم باشه ميتونم خلاصه برات بگذارم . اگر هم دنبال اسناد مي گردي اينها چون هميشه كارشون مخفي بوده و هيچ كس رو بدون مراحل سخت و گزينش هاي همه جانبه به جمع خودشون راه نمي دادن كسي چيزي در باره اونها نمي دونه مگر محدود . پس" سند" به اون معني منتفيه.
برای من باور این حقایق سخت نبود
خیلی هم خوشم اومد و افتادم تو کارش !
ولی برای کسی که سالها با این عقاید و به قولی Mind Control بزرگ شده سخته براش قبول کنه ...
تنها مشکل من و امثال ما اینه ...
(۱۳/فروردین/۹۰ ۲۰:۵۹)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]من يك كتاب دارم به اسم " فراماسونري ، پيرامون سازمان مخفي فراماسونري در ايران و جهان " مولف محمد خاتمي . خيلي كتاب خوبيه . اگه لازم باشه ميتونم خلاصه برات بگذارم . اگر هم دنبال اسناد مي گردي اينها چون هميشه كارشون مخفي بوده و هيچ كس رو بدون مراحل سخت و گزينش هاي همه جانبه به جمع خودشون راه نمي دادن كسي چيزي در باره اونها نمي دونه مگر محدود . پس" سند" به اون معني منتفيه.
سلام
ببخشید شماره انتشارات و نام انتشاراتش رو میشه بفرستید . این رو در این جا پرسیدم تا دیگران هم استفاده کنن .
فراماسونري پيرامون سازمان مخفي فراماسونري در ايران و جهان -
ناشر : كتاب صبح
چاپ دوم : فروردين 1376
شماره تلفن: ( شايد عوض شده باشه ) 8833746-021
مباحث مورد بحث :
تاريخ پيدايش فراماسونري
تاريخ پيدايش فراماسونري در كشور هاي مختلف
آزمايش و پذيرش اعضا
لژ و عناصر آن
فراماسونري و صهيونيسم
پيشگامان فراماسونري در ايران
و...
كتاب مورد نظر كتاب براي من بسيار خوب بود اميدوارم اگر پيداش كرديد براتون مفيد باشه.