|
کتاب پيرامون سازمان مخفي فراماسونري در ايران و جهان -
|
|
۲۰:۵۹, ۱۳/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۷:۵۸ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
من يك كتاب دارم به اسم " فراماسونري ، پيرامون سازمان مخفي فراماسونري در ايران و جهان " مولف محمد خاتمي . خيلي كتاب خوبيه . اگه لازم باشه ميتونم خلاصه برات بگذارم . اگر هم دنبال اسناد مي گردي اينها چون هميشه كارشون مخفي بوده و هيچ كس رو بدون مراحل سخت و گزينش هاي همه جانبه به جمع خودشون راه نمي دادن كسي چيزي در باره اونها نمي دونه مگر محدود . پس" سند" به اون معني منتفيه.
|
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۱۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
برای من باور این حقایق سخت نبود
خیلی هم خوشم اومد و افتادم تو کارش ! ولی برای کسی که سالها با این عقاید و به قولی Mind Control بزرگ شده سخته براش قبول کنه ... تنها مشکل من و امثال ما اینه ... |
|||
|
۲۲:۴۰, ۱۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۳/فروردین/۹۰ ۲۰:۵۹)فاطمه خانم نوشته است: من يك كتاب دارم به اسم " فراماسونري ، پيرامون سازمان مخفي فراماسونري در ايران و جهان " مولف محمد خاتمي . خيلي كتاب خوبيه . اگه لازم باشه ميتونم خلاصه برات بگذارم . اگر هم دنبال اسناد مي گردي اينها چون هميشه كارشون مخفي بوده و هيچ كس رو بدون مراحل سخت و گزينش هاي همه جانبه به جمع خودشون راه نمي دادن كسي چيزي در باره اونها نمي دونه مگر محدود . پس" سند" به اون معني منتفيه. سلام ببخشید شماره انتشارات و نام انتشاراتش رو میشه بفرستید . این رو در این جا پرسیدم تا دیگران هم استفاده کنن . |
|||
|
۰:۵۹, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
فراماسونري پيرامون سازمان مخفي فراماسونري در ايران و جهان -
ناشر : كتاب صبح چاپ دوم : فروردين 1376 شماره تلفن: ( شايد عوض شده باشه ) 8833746-021 مباحث مورد بحث : تاريخ پيدايش فراماسونري تاريخ پيدايش فراماسونري در كشور هاي مختلف آزمايش و پذيرش اعضا لژ و عناصر آن فراماسونري و صهيونيسم پيشگامان فراماسونري در ايران و... كتاب مورد نظر كتاب براي من بسيار خوب بود اميدوارم اگر پيداش كرديد براتون مفيد باشه.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |