تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رقص و پایکوبی "من و تو" در ماه عزای حسینی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
[تصویر: IMG14221108.JPG]
شبکه من و تو در کنار ترویج ازدواج به سبک سکولار، ماه محرم را به مجلس رقص و پایکوبی تبدیل کرد.

در برنامه "شعر یادت نره" یکی از شرکت کنندگان که آماده می شد تا ترانه ای را بخواند، گفت: این آهنگ را برای کسی خوانده ام که خیلی دوستش دارم و اکنون در اینجا حضور دارد.

در ادامه با هماهنگی و درخواست مجری من و تو، دوست دختر فرد شرکت کننده که از قضا انگلیسی هم بود به روی صحنه رفت و کنار مجری قرار گرفت و به رسم انیمیشن های هالیوودی، پسرک ایرانی ما مقابل دختر انگلیسی زانو زده و در یک حرکت متهورانه و البته غافلگیر کننده حلقه ازدواج را تقدیم سیندرلای خود کرد. کاری که حتی باعث شد تماشاگران غافلگیر شوند.
اما این تمام یا پایان ماجرا نبود پس از آن، قهرمانان داستان "من و تو"، با در آغوش کشیدن یکدیگر بیشتر موجب ذوق زدگی تماشاگران شدند، آنگاه پسرک به خواندن ترانه همراه رقص با تازه عروس اش کرد، پس از پایان این سکانس، جناب مجری هم در قامت یک عاقد برآمد و بدون هیچ تشریفاتی یکسره بله را از عروس خانم گرفتند، به همین سادگی.
در ادامه مجری که دست بردار نبود آن دو را به اجرای نوعی دیگر از رقص و به قول خودش عشقولانه در کردن فراخواند. تا بدین ترتیب شکستن حرمت ماه محرم را کامل نماید.
اما نکاتی درباره رواج این نوع از سبک زندگی که در دستور کار شبکه انگلیسی من و تو قرار دارد: تمام کسانی که در برنامه های مهمان محور این شبکه حضور دارند از ایرانی هایی هستند که کاملا از نوع پوشش، طرز رفتار و معاشرت باز آنها و زبان فارسی نیم بند و دست و پا شکسته شان پیداست که هیچ قرابتی با فرهنگ مردمان این سرزمین ندارند در نتیجه نه آنها و نه شبکه من و تو که تنها از این تیپ آدم ها دعوت می کند تا به اهدافش برسد نمی توانند نماینده مردم ایران باشند.
نکته دیگر آنکه اغلب شرکت کنندگان ساکن لندن هستند و این برنامه زندگی ایرانیان مهاجری را به تصویر می کشد که چگونه در فرهنگ غرب استحاله شده و فرهنگ ایرانی اسلامی خود را رها و سکولار و لیبرال شده و در مواجهه با غرب قافیه را باخته اند. این برنامه ها هرگز از ایرانیان مسلمانی که در انگلیس بقای معنوی خود را حفظ کرده اند؛ مثل زنان محجبه ایرانی ساکن لندن، استفاده نمی کند.
جام نیوز
چراغی را که ایزد برفروزد
هرآن کس پف کند ریشش بسوزد
از کوزه همان برون تراود که در او است!
غیر از این می بود ای تعجب داشت.
از دشمن اهل البیت علیهم السلام غیر این نمیاد!
من از این شبکه متنفرم...
به نظره بنده کارکنان این شبکه کثیف ترین انسان ها چه از لحاظ اعتقادی چه جنسی و یا هر نظر دیگه...
خدا لعنتشان کند که برای نابودیه فرهنگ اسلامی ما تلاش میکنند...
دوستان ببخشید شاید مربوط به این پست نباشه ولی کسی که پیروش هستن این بهاییا خودش ادم مشکل داریه .
چرا اینو میگم ؟ چون اگه سیری کنید در ادعا های بهاء الله که هم پیامبر هم خدا هم همه چیز انها است خودش دین اسلام و تشیع را زیر پا گذاشته چه برسد به اینهایی که پیرو او هستند.
ادعای بهاء الله و آغاز انشعاب در بابیت
سرانجام رفتار غيرانساني بابي ها موجب مي شود تا در سال 1280 ق دولت عثماني آنان را به استانبول تبعيد نمايد. در آغاز اين سفر تبعيد، ميرزاحسينعلي داعيه خويش را آشكار مي سازد و ادعاي من يظهره اللهي مي كند و مي گويد آنكس كه منتظر او هستيد، من هستم [ کتاب دور بھائی ، شوقي رباني ، لجنۀ ملّی نشر آثار امری ، لانگنھاين، ١۴۴ بديع( ١٣۶۶ ه.ش.) صفحۀ ٧۶] و به اين ترتيب ادعاي مهدويت نمود و با اين ادعا بين بابي ها ايجاد اختلاف مي كند. تا جايي كه بين دو برادر جنگ وجدل به راه افتاد و از همين جا عده اي برادر کوچک تر را انتخاب نمودند و ازلي نام گرفتند و عده اي گرد ميرزا اسدالله دياني رفتند و دياني شهرت گرفتند عده اي هم دامن رؤسا و سركردگان بابيگري را رها كرده تنها كتاب «بيان» را محترم شمردند كه به «بياني ها» معروف گرديدند. پس از اينكه كار درگيري و اختلاف بابيان به كشت و كشتار رسيد ، زعماي كشور عثماني تصميم به جدايي آنان گرفتند و ميرزا يحيي را به جزيره قبرس و ميرزا حسينعلي بهأالله و هوادارانش را به قلعه عكا در خاك فلسطين تبعيد كردند.
ميرزا حسينعلي بهأالله پس از رسيدن به عكا به صورت كامل و علني دست از ادعاي نايب باب بودن برداشت و رسماً خود را پيامبر ناميد و فرقه بهائيت را بنيان گذاشت كه فوراً از جانب دولت روسيه به رسميت شناخته شد . دولت استعماري روسيه پس از به رسميت شناختن فرقه ضاله بهائيت به عنوان يك دين، همه گونه امكانات در اختيار آنها گذاشت. اين دولت در نخستين اقدام مرزهاي خود را به روي بهائيان گشود و اولين معبد اين فرقه را به نام مشرق الاذكار در شهر عشق آباد ايجاد كرد.
بماند که چه ها کردند اینها.
حالا با ظاهری خوب و مظلوم امدند تا دین و اعتقاد پوچ خود را با انواع برنامه و .... به مردم تلقین کنند.
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک
حالا شما در ماه محرم چرا شبکه من و تو نگاه میکنید؟!که این چیزها رو ببینید!!
این برنامه ها تا بیننده نداشته باشند مطمئن باشید پخش نمیشن!!
انتظار نداشته باشید شبکه من و تو انگلیسی برای شما آهنگران یا کویتی پور پخش کنه!!
بسم الله الرحمن الرحیم
چند روز پیش خونه یکی از اقوام رفته بودیم و داشتند یکی از سریال های ماهواره رو پیگیری میکردند که در غیر محرمش اشکال داره دیگه چه برسه به محرم
یه زمانی بود خیلی ها به احترام امام حسین(علیه السلام) خیلی مسائل رو تو محرم رعایت میکردند
میدونید چه اتفاق بدی میفته،فکر کنید طرف یه برنامه ای رو داره پیگیری میکنه(که البته به نظر من هم هیچ شبکه ای مغرضانه تر از من و تو نیست) حالا محرم میاد مطمئن باشید تو ذهن خیلی ها اومده که سبک سنگین کردند که ایا دیدنش تو محرم اشکال داره یا نه ،اما قبلا اینقدر معتادش کردند که الان که موقع انتخابه نمیتونه از محبوبی که براش ساختن دل بکنه و در این زمان مقداری از حب اهل بیتش کم میشه،دیدم که خودشون رو توجیه میکنند که این فقط سریاله در حالی که تو خود سریال صحنه های رقص و اواز داره.و این مرز ها جاییه که شیطان در کمین نشسته چون ادم ها اروم اروم مرز ها رو رد میکنند.
سلام بر همه
از این آدم های ... بیشتر از این انتظار داری
خدا با دوستارانشون محشورشون کنه
و یک چیز دیگه...شبکه خودمون هم که در محرم تصاویر رقص و پایکوبی مردم غزه رو نشون داد!! که بعد از پیروزی داشتن در خیابانها شادی میکردن!!
دیگه از شبکه من و تو که مسلمون نیست نباید انتظاری داشته باشید
اگر غیر از این باشه باید شک کرد که چی شده این رفتار رو ندارن
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع