تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اجازه‌‌خواستن اجنّه برای همراهی امام حسین
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۲/آذر/۹۱ ۱۲:۴۱)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]1- کل کتاب تشیع علوی, تشیع صفوی در همین رابطه است اگر خوانده باشید و در دیگر کتابهایش هم بارها

بدین مضمون اشاره کرده اند.

2- آیه هایی که شما اشاره کرده اید استعاری است و معنای واقعی نداردمثلا همانند آیه «يدالله فوق ايديهم‏»

خدا که در واقع دست ندارد , نکند شما فکر می کنید دارد؟!
همکار محترم سلام علیکم
بسم الله الرحمن الرحیم.
شما از مجموع ارای ایشان به این نتیجه رسیدید دیگر!
در مورد استعاری بودن ایه لطفا مدرک ارایه بدهید نه اینکه مثالی بیاورید که مربوط نمیشود.
نکند شما هم اعتقاد دارید که اسامی که در قران امده و داستانهایی که ذکر شده است هم استعاری و معنایی بدور از معنای اصلی ان دارد.
شما در یک جمله اعتقاد خودتونو گفتید که بین عالم ما و عوالم دیگر هیچ راه و منفذی وجود ندارد و این خود بزرگترین اشتباه شما بود و لازم هست بگم وقتی بین دو عالم ارتباط وقتی نباشه ( طبق گفته شما ) پس وحی و رفت و امد ملائک هم تعطیل میباشد و چیزی به نام وحی و کلام خدا وجود نداره.
در بحث شیطان پرستها این سه دسته اند : در ارسال شماره 34 گفتم که شما بحث وحیانی بودن رو با عدم تداخل عوالم موجود در یکدیگر و بسته بودن اون روشن کردید و کسی که چنین تصوری داشته باشه باید استدلال قوی برای حرف و نظر خودش ارایه بده.
ایا این درست است؟
(۲/آذر/۹۱ ۱۶:۵۷)mahdy30na نوشته است: [ -> ]همکار محترم سلام علیکم
بسم الله الرحمن الرحیم.
شما از مجموع ارای ایشان به این نتیجه رسیدید دیگر!
در مورد استعاری بودن ایه لطفا مدرک ارایه بدهید نه اینکه مثالی بیاورید که مربوط نمیشود.
نکند شما هم اعتقاد دارید که اسامی که در قران امده و داستانهایی که ذکر شده است هم استعاری و معنایی بدور از معنای اصلی ان دارد.
شما در یک جمله اعتقاد خودتونو گفتید که بین عالم ما و عوالم دیگر هیچ راه و منفذی وجود ندارد و این خود بزرگترین اشتباه شما بود و لازم هست بگم وقتی بین دو عالم ارتباط وقتی نباشه ( طبق گفته شما ) پس وحی و رفت و امد ملائک هم تعطیل میباشد و چیزی به نام وحی و کلام خدا وجود نداره.
در بحث شیطان پرستها این سه دسته اند : در ارسال شماره 34 گفتم که شما بحث وحیانی بودن رو با عدم تداخل عوالم موجود در یکدیگر و بسته بودن اون روشن کردید و کسی که چنین تصوری داشته باشه باید استدلال قوی برای حرف و نظر خودش ارایه بده.
ایا این درست است؟

بله ، همانند آیه «يدالله فوق ايديهم‏» اکثر اسامی و موجودات ذکر شده در کتاب را استعاری می دانم ، کشتی نوح

را استعاره می دانم( استعاره از نجات و رستگاری ) ، مسیح را استعاره می دانم ( استعاره از فیض الهی ) ،

ذوالقرنین را استعاره می دانم ( استعاره از انسانیت جستجوگر و ...) ، مرد همراه شده با موسی( موسوم به خضر )

را استعاره می دانم ( استعاره از ولی کامل ) ، شیطان را استعاره می دانم ( استعاره از وجه پلید آدمی و ...)

و...
(۲/آذر/۹۱ ۲۰:۳۰)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]بله ، همانند آیه «يدالله فوق ايديهم‏» اکثر اسامی و موجودات ذکر شده در کتاب را استعاری می دانم ، کشتی نوح

را استعاره می دانم( استعاره از نجات و رستگاری ) ، مسیح را استعاره می دانم ( استعاره از فیض الهی ) ،

ذوالقرنین را استعاره می دانم ( استعاره از انسانیت جستجوگر و ...) ، مرد همراه شده با موسی( موسوم به خضر )

را استعاره می دانم ( استعاره از ولی کامل ) ، شیطان را استعاره می دانم ( استعاره از وجه پلید آدمی و ...)

و...

تفسیر قرآن هم پس بلد هستید جناب ش ا ه ی ن ! Dodgy
شیطان استعاره هست! بله! Big Grin
البته پس از دسته بندی شیطان پرستها ، این نظریات بسیار طبیعی هست !
سلام
وقتی نقطه مشترکی وجود ندارد بهتر است از ادامه بحث با شما خوداری کنم .

موفق باشید در رای و نظر خود.
مهم ترین چیز به قول علی آقای 110 اینه که ، اول از همه این آقا شاهین بگه به ما چه چیز هایی رو قبول داره؟ از اون جا شروع کنیم
-عقل
-خیال
-وحی
-عدل
....
آخه بدون دونستن چیزای مورد قبول یکی که نمیشه باهاش مباحثه کرد.
فکر میکنم دیگه وقتش باشه دوست عزیز و همیشگی هممون شاهین، یه یوزر جدید بسازه، این یوزرش دیگه واسه همه تکراری شده.
اسم یوزر هم میخای بت پیشنهاد بدیم خودتو خسته نکنی: اجیر شده خستگی ناپذیر
اگر می توانید جن را احضار کنید تا باور کنم که جن ها می توانند در جهان مادی حضور داشته باشند , به قول معروف

دیدن باور کردن است !
همکار محترم سلام
شما وقتی کلام خدارو قبول نداری و استعاراتی بیش نمیدونی ،چه فایده داره که جن برای شما احضار بشه یا نه ! همون رو هم قبول نمیکنید.
شما هم هروقت عدم وحیانی بودن قران و ارتباط فرشته وحی که واسطه بین خدا و نبی بود را اثبات کردی جن هم برای شما احضار میکنند دوستان.
(۳/آذر/۹۱ ۱۱:۵۳)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]اگر می توانید جن را احضار کنید تا باور کنم که جن ها می توانند در جهان مادی حضور داشته باشند , به قول معروف

دیدن باور کردن است !
سلام
مگه همه چیز با دیدن باورکردنی می شند؟
این همه نظریه دانشمندان غربی مثل نظریه تکامل رو که اسمش نظریه است ، بدون دیدن قبول می کنید ، حرف رسانه های غربی که دشمن ما هستند در مورد امثال ندا آقاسلطان رو بدون دیدن ماجرا قبول می کنید ، بعد حرف رک قرآن که میگه جن با پیامبر خدا صلی الله علیه و آله ارتباط داشتند و دیگر آیات رو قبول نمی کنید!
یک دفعه بیاد صاف و پوست کنده بگید من هر چی مخالف دیدگاه های شما باشه رو قبول می کنم!
آخه هم وطن من ، نمیشه که هم خدا رو بخوای هم خرما رو! وقتی لازمش نداری بگی خدا است ، وقتی گرسنه ات میشه بگی خرما است.
(۳/آذر/۹۱ ۱۱:۵۳)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]اگر می توانید جن را احضار کنید تا باور کنم که جن ها می توانند در جهان مادی حضور داشته باشند , به قول معروف

دیدن باور کردن است !

کاربر گرامی

یه خواهش میکنم . اگه ممکنه عقل خودتو نشانمان بده تا باورش کنیم . باید بطور مادی نشانش دهی Wink

به قول معروف

دیدن باور کردن است Big GrinBig Grin
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع