تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اجازه‌‌خواستن اجنّه برای همراهی امام حسین
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۳/آذر/۹۱ ۱۱:۵۳)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]اگر می توانید جن را احضار کنید تا باور کنم که جن ها می توانند در جهان مادی حضور داشته باشند , به قول معروف

دیدن باور کردن است !

خلاصه رفتید سر اصل مطلب Rolleyes2آفرین !

وَلَوْ أَنَّنَا نَزَّلْنَا إِلَيْهِمُ الْمَلآئِكَةَ وَكَلَّمَهُمُ الْمَوْتَى وَحَشَرْنَا عَلَيْهِمْ كُلَّ شَيْءٍ قُبُلًا مَّا كَانُواْ لِيُؤْمِنُواْ إِلاَّ أَن يَشَاءَ اللّهُ وَلَكِنَّ أَكْثَرَهُمْ يَجْهَلُونَ ﴿۱۱۱﴾

اگر ما فرشتگان را به سوى آنان مى‏فرستاديم و
اگر مردگان با آنان به سخن مى‏آمدند و هر چيزى را دسته دسته در برابر آنان گرد مى‏آورديم
باز هم ايمان نمى‏آوردند
جز اينكه خدا بخواهد ولى بيشترشان نادانى مى‏كنند
(۱۱۱)

سوره مبارکه انعام
بابا خوب دوست داره مراسم احضار جن رو ببینه...
واقعا گفتی که میخوای ببینی یا فقط نوشتی که مثلا مخاطبات کم بیارن؟؟؟
(۳/آذر/۹۱ ۱۷:۲۳)Castiel نوشته است: [ -> ]بابا خوب دوست داره مراسم احضار جن رو ببینه...
واقعا گفتی که میخوای ببینی یا فقط نوشتی که مثلا مخاطبات کم بیارن؟؟؟

نه , واقعا علاقه دارم از نزدیک چنین چیزی را بدون پیش-فرض و با ذهن باز بررسی کنم .
(۳/آذر/۹۱ ۲۰:۵۳)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]نه , واقعا علاقه دارم از نزدیک چنین چیزی را بدون پیش-فرض و با ذهن باز بررسی کنم .

پیشنهاد میکنم صبح زود یه نگاهی به آینه بیاندازی Big GrinBig GrinBig Grin خواهی دید !
(۳/آذر/۹۱ ۲۰:۵۳)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]نه , واقعا علاقه دارم از نزدیک چنین چیزی را بدون پیش-فرض و با ذهن باز بررسی کنم .

شیوه های احضار فرق داره...
با ورد و با خون و با فکر
البته من و چندتا از دوستام یه بار تا مرز انجام دادن با فکر رو رفتیم ولی موقع انجامش ترس برمون داشت....
الانم فقط در این حوزه ها کتابی چیزی باشه میخونم و پارو فراتر نمیذارم که از جونم سیر نشدم...
احضار با ورد رو در سایتهای خود ایرانی هم میتونی پیدا و اجرا کنی ولی احضار با خون پرنده باید تو قبرستون وبا یه سری اعمال تقریبا کثیف باشه...
این احضار با خون رو دقیق نمیدونم چطوره بچه ها میگفتن که تو یه روستا نزدیکهای اهواز از یه پیرمرد دوره گرد شنیده بودن(شانسم من مریض بودم و این مسافرتو نرفتم) که از رویه کتاب براشون خونده بود و گفته بود بعد احضارشون اگه ازشون بترسی بلایی سرت میارن که دومی نداشته باشه.... همینقدر میدونم که خون پرنده(جغد فکر کنم) بود که باید میخوردی به گمونم ویه سری کار اضافه ی دیوونگی دیگه.

همون اولیه رو حتما انجام بده اگه میخوایی ببینی که میتونن تو بعد مادی ما باشن یا نه.... اونها قدرت دارن که خودشون رو به ما نشان بدن ولی از این کار منع شدن و اینکارو نمیکنن مگه موقعی که ادمها پاپیچشون بشن...
سلام
آقا شاهین
برای احضار روح فکر می کنم با اهلش مشورت کنی بهتر باشه، چون در اسلام این کار جرمت داره و در بین امثال ما فکر نکنم کسی تجربه اش رو داشته باشه.
کتاب 2000 دستور العمل مجرب اقای نخودکی توش انواع اقسام فرمولای احضار جن رو نوشته ..یه امتحانی بکنید ببنید میتونید احضار کنید یا نه؟من خیلی سعی کردم نشدالبته احتمالا دستورالعملاش مشکل داشته
ﻣﺎ ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺍﺯ ﺟﻦ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﯾﻢ ﺑﻬﻤﻮﻥ ﻣﯿﮕﻔﺘﻦ ﺟﻦ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻩ .
ﯾﺎ ﺍﻭﻧﺎ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﺴﺘﻦ .
ﻭﻟﯽ ﯾﮑﻢ ﮐﻪ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﺷﺪﯾﻢ ﺗﻮ ﻗﺮﺁﻥ ﻭ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺣﻀﺮﺕ ﺳﻠﯿﻤﺎﻥ ﺧﻮﻧﺪﯾﻢ ﻣﺎﺟﺮﺍ ﺍﺯ ﭼﻪ ﻗﺮﺍﺭﻩ.
ﻭﻟﯽ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻣﻮﻥ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻥ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ ﻫﻤﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻥ ﮐﻪ ﺟﻦ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ.
سلام....

آقا نکنید از این کارها.....گناه کبیرست.....

نشر گناه هم از خود گناه بد تره......نکن آقا..
جمع کنید این بساط را. این چه وضعیه؟ تمام بحث های منطقی و عقلانی تمام شده که رفتید سراغ احضار اجنه!؟

نقل قول:چون اجنه اصلا در این بعد هستی ( جهان مادی) وجود ندارند و به خصوص حق و توانایی دخالت در امور این- جهانی را ندارند ! چون اگر داشتند که الان ما باید شاهد میلیونها واقعه ماورالطبیعه می بودیم و کلا سنگ روی سنگ بند نمی شد.

می شود لطف کنید و برای اثبات این حرف های صدتا یک غاز دلیل بیاورید؟ قرار است که به اسم گفتگو هر خیالپردازی که به ذهنمان رسید را به خورد دیگران بدهیم؟

نقل قول: بله ، همانند آیه «يدالله فوق ايديهم‏» اکثر اسامی و موجودات ذکر شده در کتاب را استعاری می دانم ، کشتی نوح را استعاره می دانم( استعاره از نجات و رستگاری ) ، مسیح را استعاره می دانم ( استعاره از فیض الهی ) ، ذوالقرنین را استعاره می دانم ( استعاره از انسانیت جستجوگر و ...) ، مرد همراه شده با موسی( موسوم به خضر ) را استعاره می دانم ( استعاره از ولی کامل ) ، شیطان را استعاره می دانم ( استعاره از وجه پلید آدمی و ...)

برای این ها هم اصلا دلیل لازم نیست ارائه فرمایید چون این اعتقادات رسما کفریات است و مخالف متن صریح آیات قرآن است و تشریح اثبات و دلایل این نوع نگرش هم ارزانی خودتان...
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع