تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ابن عربی را بیشتر بشناسیم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
بنده فرصت ندارم به این تاپیک رسیدگی کنم
اما یک نگاه اجمالی در مورد مطالبی که در خصوص حب اهل بیت گفته شده است در شیعه (من کاری ندارم که آیا حقیقتاً از ابن عربی است یا منصوب به او شده یا اصلاً نیست) بنده با محتوای ارسالی کار دارم پر از اغلاط و اباطیلی است که مخالف صریح آیات و قرآن و روایات صحیح السند و متواتر شیعیان و آرای بسیاری از بزرگان و عرفای بزرگ شیعه است
سید ابراهیم و حسن.س عزیز اگر سریعتر به این شبهات پاسخ گفتند که هیچ
اما اگر نگفتند
بنده به علت فرصت کم فعلاً تاپیک را عدم دسترسی میکنم تا بعد سر فرصت آن قسمت از مفاهیم باطلش را بر اساس آیات و روایات کلام بزرگان اهل عرفان
مثل خود امثال آیت الله قاضی طباطبایی که برخی دوستان مدعی شیفته بودن ایشان به ابن عربی هستند را در رد اباطیل ارسال شده ی منصوب به ابن عربی تقدیم کنم

اگر حسن،س یا جناب سید ابراهیم یا هر یک از دوستان خواستند پاسخ این اباطیل را بدهند بگویند تا تاپیک باز شود
اما تا آن زمان اجازه نشر این اباطیل بدون پاسخ را نخواهم داد
حقیر هم اگر فرصتی کردم مطالبی تقدیم خواهم کرد
عجالتا در مورد اباطیل ذکر شده پیرامون غلو اهل بیت در خصوص حب اهل بیت می توانید به تاپیک : (A)رابطه حب اهل بیت و ایمان!#
مراجعه بفرماید و اثبات اباطیل مطرح شده را بر اساس آیات و روایات معتبر در خصوص مسئله ی حب اهل بیت مشاهده بفرماید
فقط محض اطلاع دوستان چند نکته را بگویم:
1- پاسخ داداش کایکو به صورت کامل داده شد و ایشان قرار بود که پاسخ حسن عزیز را بدهند که ندادند و تنها مشغول کپی کردن بودند و بارها حقیر در پیام خصوصی به ایشان تذکر دادم.
2-البته داداش کایکو هم میداند این ها همه اباطیلی است که اصلا ارزش پاسخ ندارند..... این که محتوای این ارسالات همه باطل و بی ارزش هستند در آن هیچ شکی نیست، بحث در این جا است که این سخنان از ابن عربی است یا منسوب به ایشان است و برایش جعل کرده اند.
3- این مورد هم بار ها در همین جا ذکر کرده ام بحث در مورد اشخاصی همچون ابن عربی و شناخت اندیشه های پیچیده او کار ساده ای نیست و نیازمند گذراندن مباحث مقدماتی بسیاری است....
4- به نظر من هم ادامه این بحث دیگر ارزشی ندارد.... مگر اینکه دوست عزیزی حرف جدید و مستندی داشته باشند، آنگاه ما در خدمت هستیم به من یا علی پیام بدهند تا تاپیک باز شود....
یا علی مدد.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع