تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تمسخر روضه ی امام حسین(علیه السلام) در شبکه آموزش
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
هرکسی که تعزیه دیده این کلیپم ببینهAngryAngryAngry
نگاه کنید

بی معرفتا آخه این چه کاریه ؟؟!!!
این سبک تعزیه خوانی برای امام حسین (علیه السلام) است. قدمت چند صد ساله داره و باید به این سبک عزاداری احترام بگذاریم
گذشتگان که الان همشون زیر خاکن با رفتن به مجالس تعزیه برای اهل بیت و به خصوص امام حسین (علیه السلام) اقامه عزا میکردند.

امشب شب عاشوراست ...
و من اصلا حال خوشی ندارم که بیشتر بتونم در این مورد که این طور کارها داره باب میشه توضیح بدم ، بمونه سر فرصت ...
Angry
لطفا آن را به صورت یک فایل ویدئویی قرار دهید(اپلود کنید) ، من که نتوانستم آن را ببینم .
سلام
قبلا در این رابطه فکر می کنم در همین تالار بحثی داشتیم.
بسم الله الرحمن الرحیم

باسلام

این موضوع تکراری است:

تمسخر تعزيه اباعبدالله(علیه السلام) در«رادیو 7»

گویا بمنظور ثبت آئین تعزیه خوانی چنین برنامه ای رااجرا کرده اند. البته به شیوه بسیار بدسلیقه وغلط انداز.

درپناه حق
کاش این صوت زیبا را برای اهلش می خواند نه برای این هواپیما ! (قربون عقلش برم)
ما که نفهمیدیم ربطش به امام حسین چی است !!!Huh
این سبک خوندن رو برای خیلی چیزها به کار میبرند ، خیلی آهنگ ها با این سبک شنیدم که هیچ ارتباطی با امام حسین ندارد .
حالا چون تعزیه خون ها هم از این سبک استفاده میکنند که نمیشه این سبک رو به اسم تعزیه سند زد !!!
منم فکر کردم داره مسخره میکنه
ماسه های داغ و بال و پر شکسته و ...
روز های دیگه اگه پخش شده باشه که نمیشه بهش زیاد گیر داد ولی اگه شب عاشورا باشه که وا ویلاست
اولا که چرا اینقدر بدبینید , سوظن در اسلام حرام است , دوم, من الان این کلیپ را دیدم , هیچ ربطی به تعزیه نداشت

بلکه خوانندگی ( محلی و مقامی ) بود که برای اشخاص کم اطلاع ممکن است شبیه تعزیه بیاید , مگر هر گردی گردو

است .سوم من ایرانی ها را چندان در هنرهای نمایشی و خوانندگی قبول ندارم ولی این شخص, فوق العاده دارد خوانندگی

و اجرا می کند و جای تحسین و رشد دارد . چهارم حالا یک سایتی یک گمانه زنی کرده و یک شخص بی اطلاع تنگ نظر

یک برداشت غلطی کرده , چرا سریعا آن را تکرار می کنید و اشاعه اش می دهید ؟! پنجم چرا هرچیزی که به شما

می گویند ( به خصوص در زمینه انگ زدن و دشمن پنداری ), فورا و بی محابا و بدون تفکر آن را باور می کنید !
[تصویر: 250px-%D8%AA%DA%A9%DB%8C%D9%87_%D8%AF%D9...%D8%AA.jpg]

تابلوی تعزیه اثر کمال الملک ، این تصویر رو ببینید تا کمی از قدمت تعزیه خوانی برای ائمه و خصوصا اباعبدالله را متوجه شوید.Wink

قسمتی از تعزیه خوانی حضرت علی اکبر(ع

تعزیه سنتی

و هزاران فیلم و سایت دیگر وجود دارد که شما به آن مراجعه کنید و نوع تعزیه خوانی را از جهت سبک خواندن و شیپور تعزیه ببینید( البته اگر تا به حال ندید)
شما تعزیه خونی با سبک دیگه ای دیدی؟؟!! به ما هم بده ببینیم!!!!!!!
این هم سرچ کلمه شیپور تعزیه در گوگل

منم حرفم همینه که دیگه دارن این موضوعات رو برای همه عادی میکنند مخصوصا برای نسل جوون آهنگای رپ که مثالای زیادی وجود داره که بگم و خودتونم بهتر از من می دونید ...
حالا من بد بینم؟؟، اصلا به من چه که میام این هارو میگم ..... والاااا
Sad
نشستم پشت کامیوتر دارم برای مردم حرف در میارم....
دیگه از این به بعد هرکی از من از این تاپیکها یا نظرا دید، هرچی خواست به من بگه...
به من چه که به مقدسات شما توهین میشه؟؟! یا نمیشه؟؟!!
وقتی واسه ی خودتان مهم نیست برای من مهم باشه؟!! بلا نسبت اعضای تالار .... به درک
(۸/آذر/۹۱ ۲۱:۵۱)Amirsaeed نوشته است: [ -> ][تصویر: 250px-%D8%AA%DA%A9%DB%8C%D9%87_%D8%AF%D9...4%D8%AA.jg]

تابلوی تعزیه اثر کمال الملک ، این تصویر رو ببینید تا کمی از قدمت تعزیه خوانی برای ائمه و خصوصا اباعبدالله را متوجه شوید.Wink

[url=/v/c9jrS
[size=large]به من چه که به مقدسات شما توهین میشه؟؟! یا نمیشه؟؟!!

وقتی واسه ی خودتان مهم نیست برای من مهم باشه؟!! بلا نسبت اعضای تالار .... به درک

رائفی جانتان که کمال الملک را فراماسون و بسیار پلید و غیر قابل اعتماد می داند پس چگونه مورد استناد شما

جوان دشمن شناس رهرو رائفی, قرار می گیرد ! در ضمن تعزیه قدمتی ندارد ( حداکثر چندصدسال, در اواخر صفویه

به وجود آمد و در دوره قاجار گسترش یافت) اگر بحث قدمت است که اگر نشنیده ای بدان که در یونان باستان ( 2500

سال پیش ) نمایش های شاهکاری ( ترازدی و درام و ...) اجرا می شد که متن بسیاری از آنها موجود است .
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع