تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیشنهاد مشارکت تمامی اعضای انجمن در ساخت یک پروژه بین المللی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۵/دی/۹۱ ۱۱:۴۵)satan نوشته است: [ -> ]
دوست عزیز منظور من از عقل اینه که هیچ چیزی رو بدون تحقیق و تفکر قبول نکنی حتی اگر بهت بگند که حرف خداست و اینکه اگر همه عقلشون رو به کار بگیرند دیگه ظالم نمیتونه به مظلوم ظلم کنه به نظر من هر کسی لیاقت مکانی رو داره که توش قرار گرفته و هر کس با توجه به مقدار تفکری که داره جایگاهش مشخص میشه من حاظرم با هر کسی در این مورد و کلا هر مورد مربوط به دین از پیدایش آدم تا امروز مناظره کنم و رسما هل من مبارز میطلبم اگر کسی هست بسم الله
داداش مثله اینکه شما فقط دنبال جنگی
یبار دیگه اول وبلاگو بخون تا جریان بیاد دستت
جنگو بزار جای خودش
(۳/دی/۹۱ ۲:۲۲)mahdi_kojayee نوشته است: [ -> ]آفرین خیلی خوبه
منتهای مطلب اینه که ما باید حتما دو گروه در بازی داشته باشیم یک گروه خیر و یک گروه شر فقط مشکل اینجاست که وقتی شما در بازی یک روم میسازید تا دوستان دیگرتون هم به شما بپیوندند ممکن هست که کسی اصلا گروه شر رو انتخاب نکنه و همه گروه عضو گروه خیر بشن
چطور باید کاری کنیم که این اتفاق نیوفته و کاربرهامون رو هم راضی نگه داریم نه اینکه به زور مجاب شوند که باید در گروه شر یا خیر قرار بگیرند
منتظر پاسخ شما هستم دوست عزیزم

با سلام. بنظر من میشه در قسمت انتخاب نوع قومیت این کار رو انجام داد. یعنی آمریکایی ها دارای ویژگی های خاصی باشند، چینی ها همینطور، ایرانی ها و... و با استفاده از این ویژگی ها خیر و شر میتونه معلوم بشه

نمیدونم چیز بهتری به ذهنم نمیرسه. دوستان دیگری اگه نظر دارن میتونن بگن
سلام خسته نباشید
به نظر من باید ابتدا از خود شخص(بازی کننده) شروع بشه ، مثلا یا ایجاد سوال ها وجواب ها شخص رو ،در مورد توانایی هاش آگاه کنیم (چیزی که همه ی ما اون رو تو پایین ترین حد میبینیم ،این کمک میکنه اول شخص خودش رو بشناسه و بعد ،کم کم رفتار های انسانی رو و بعد کم کم از اتفاقات اطراف با خبر بشه و متوجه فضای تاریک و تاریکتر جهان بشه ،هربار با گذشت از درجه یا امتیازی موضوع براش روشن تر بشه و بتونه اون رو احساس کنه ،در اتفاقات و خبر های اطراف خودش .
این فقط یک نظر یا کمک بود ،فقط باید مراقب بود ،هدف ما، روبه حقیقت باشه و تحت تاثیر منفی، اوامل اطراف مون نشه!!!
(۲۸/بهمن/۹۱ ۰:۴۱)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]سلام خسته نباشید
به نظر من باید ابتدا از خود شخص(بازی کننده) شروع بشه ، مثلا یا ایجاد سوال ها وجواب ها شخص رو ،در مورد توانایی هاش آگاه کنیم (چیزی که همه ی ما اون رو تو پایین ترین حد میبینیم ،این کمک میکنه اول شخص خودش رو بشناسه و بعد ،کم کم رفتار های انسانی رو و بعد کم کم از اتفاقات اطراف با خبر بشه و متوجه فضای تاریک و تاریکتر جهان بشه ،هربار با گذشت از درجه یا امتیازی موضوع براش روشن تر بشه و بتونه اون رو احساس کنه ،در اتفاقات و خبر های اطراف خودش .
این فقط یک نظر یا کمک بود ،فقط باید مراقب بود ،هدف ما، روبه حقیقت باشه و تحت تاثیر منفی، اوامل اطراف مون نشه!!!
سلام دوست عزیزم
واقعا نمیدونم چی باید بگم به شما ما یه گروه ۱۰ نفری هستیم که داریم روی قسمتهای فنی بازی به مدت ۳ ساله کار میکنیم و حدودا بیشتر از ۶ ماهه در سناریوی بازی مشکل داشتیم اما واقعا ایده شما بنده رو شگفت زده کرد فوق العاده بود خیلی ممنون باز هم منتظر پیشنهادای دیگتون هستم و مطمینن در این ۶ ماه همین چند خط شما بهترین ایده ما بوده که الان از زبان شما گفته شد واقعا سپاسگذارم.
به امید ارتباط بیشتر با شما و دوستان دیگر
با سلام بر شما . طرح شما خيلي خوبه ولي ژانر بازي شما چيه؟ در صورت دانستن سبك بازي بهتر ميتوانيم كمكتان كنيم.
ان شاء الله كه در كارتان موفق باشيد.
اگر مایل باشید من می توانم تحقیقاتم رو براتون میل کنم.(تحقیقم در مورد فراماسونری،شیطان پرستی،کابالا است)Angel
(۲۸/تیر/۹۲ ۱۳:۲۷)Arian md نوشته است: [ -> ]اگر مایل باشید من می توانم تحقیقاتم رو براتون میل کنم.(تحقیقم در مورد فراماسونری،شیطان پرستی،کابالا است)Angel
باسلام خدمت شما
طرحتون را به ایشان از طریق پیام خصوصی ارسال کنید ایشان در هفته ی گذشته به بنده گفتند

mahdi_kojayee نوشته است:
anti dajjil نوشته است:سلام دوست عزیز ببخشید من پیگر هستم هنوز وب سایتتون تغییر نکرده بچه ها که کلی پیشنهاد دادند دیگه وبسایتتون رو بستید؟
سلام و ممنون از پیگیریه دلسوزانه ی شما
ولادت با سعادت آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو تبریک میگم
خدمت شما دوست گلم عرض کنم که نخیر به لطف خدا پروژه بسیار سریعتر از قبل داره به جلو میره و چند سرمایه گذار هم بر روی این پروژه سرمایه گذاری کردند که باز هم به لطف خدا بودجه داره به حد نصاب میرسه
حدود ۷۰ درصد از کارهای فنی رو انجام دادیم و دو تا از پیشنهادات دوستان رو پیاده سازی کردیم تا چند هفته آینده نسخه ی دمو رو فقط برای بچه های این انجمن ران میکنیم که نظرات رو اعمال کنن
منتظر باشید که این بازی یه سوپرایز واقعی برای همه از جمله شما دوستان خواهد بود.
التماس دعا
به امید ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
اگه بخواید این طرح زیر نظر شرکت خودم باشه کل هزینه های طرح با من!!!!!!Dodgy
(۱۲/آبان/۹۲ ۱:۳۹)666-6 نوشته است: [ -> ]اگه بخواید این طرح زیر نظر شرکت خودم باشه کل هزینه های طرح با من!!!!!!Dodgy

سلام
خدمت شما عرض شود که طرح ما تقریبا به مراحل پایانی خودش نزدیک شده و با وجود مشکلات فراوانی که از لحاظ فنی و مالی داشتیم خوشبختانه چیزی به پابلیش بین المللی باقی نمونده ,البته هنوز هم در بحث مالی مشکلاتی وجود داره , در هر صورت خوشحال میشم اگر بیشتر خودتون رو از طریق ایمیل معرفی کنید تا شاید بتونیم همکاری داشته باشیم.
Email:farazm64@gmail.com
سلام آقا اتفاقا دیروز که پس از مدتی در تالار گشت زدم سری به این تاپیک و سایت شما زدم.
حالا طرح کی راه می افته؟
امری ، فرمایشی ، کاری چیزی هست از دست ما بر بیاد؟
ما حاضریم.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع