تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیشنهاد مشارکت تمامی اعضای انجمن در ساخت یک پروژه بین المللی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۱۳/آبان/۹۲ ۱۷:۴۳)m.hossein نوشته است: [ -> ]سلام آقا اتفاقا دیروز که پس از مدتی در تالار گشت زدم سری به این تاپیک و سایت شما زدم.
حالا طرح کی راه می افته؟
امری ، فرمایشی ، کاری چیزی هست از دست ما بر بیاد؟
ما حاضریم.

سلام
لطف دارید شما , خدمت شما عارض بشم که فعلا مشکلات اصلی ما این دو مورد هست : ۱ - بحث سناریو ,که البته کامل شده و بسیاری از قسمتهاش هم پیاده سازی شده ولی ماهیت مهدویت نداره چون سبک بازی طوریه که به سختی میتونیم ماهیت مهدویت رو درش پیاده کنیم (سبک برای اولین بار به صورت اول شخص FPS و تحت مرورگر به صورت کاملا سه بعدی هست !

تقریبا مشابه بازی معروف کانتر استریک با این تفاوت که نیاز به نصب هم نداره یعنی کافیه آدرس سایت را در مرورگر وارد کنید و به راحتی وارد بازی بشید و یا همچنین توسط تلفن های همراه تحت سیستم عامل Android , ios و Windows Phone 8 هم میتونید بازی رو به صورت چند نفره با دوستانتوندر سراسر دنیا بازی کنید).

۲ - بحث مالی که این هم شکر خدا کم کم داره حل میشه

بنده چندین ماه قبل در همین تاپیک اعلام کردم که به زودی نسخه ی دمو رو برای همه دوستان ارایه خواهیم داد اما واقعا کار بسیار مشکل تر از اون چیزی بود که هرکسی تصورش رو میکرد.

به امید خدا اگر واقعا این دو مورد کاملا مرتفع بشه تا قبل از عید قطعا نسخه بتا ۱ برای کاربران ایران منتشر خواهد شد.

به امید ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات عنایت بفرمایید.

یا علی
(۱۲/آبان/۹۲ ۲:۳۹)mahdi_kojayee نوشته است: [ -> ]سلام
خدمت شما عرض شود که طرح ما تقریبا به مراحل پایانی خودش نزدیک شده و با وجود مشکلات فراوانی که از لحاظ فنی و مالی داشتیم خوشبختانه چیزی به پابلیش بین المللی باقی نمونده ,البته هنوز هم در بحث مالی مشکلاتی وجود داره , در هر صورت خوشحال میشم اگر بیشتر خودتون رو از طریق ایمیل معرفی کنید تا شاید بتونیم همکاری داشته باشیم.
Email:farazm64@gmail.com
سلام دوستم من منتظر تماس هستم شماره تلفن رو واست فرستادم من وارد کننده قطعات کامپیوتر هستم بخدا هرچی نیاز داشته باشین من در خدمتم حاضرم یک دفتر خیلی شیک واسه این پروژه تهیه کنم با تمام تجهیزات منظرم زود باش کاکام بزنگ!!! IdeaIdea
«بسم الله الرحمن الرحیم»

(۱۴/آبان/۹۲ ۴:۰۵)mahdi_kojayee نوشته است: [ -> ]سلام
لطف دارید شما , خدمت شما عارض بشم که فعلا مشکلات اصلی ما این دو مورد هست : ۱ - بحث سناریو ,که البته کامل شده و بسیاری از قسمتهاش هم پیاده سازی شده ولی ماهیت مهدویت نداره چون سبک بازی طوریه که به سختی میتونیم ماهیت مهدویت رو درش پیاده کنیم (سبک برای اولین بار به صورت اول شخص FPS و تحت مرورگر به صورت کاملا سه بعدی هست !

تقریبا مشابه بازی معروف کانتر استریک با این تفاوت که نیاز به نصب هم نداره یعنی کافیه آدرس سایت را در مرورگر وارد کنید و به راحتی وارد بازی بشید و یا همچنین توسط تلفن های همراه تحت سیستم عامل Android , ios و Windows Phone 8 هم میتونید بازی رو به صورت چند نفره با دوستانتوندر سراسر دنیا بازی کنید).

۲ - بحث مالی که این هم شکر خدا کم کم داره حل میشه

بنده چندین ماه قبل در همین تاپیک اعلام کردم که به زودی نسخه ی دمو رو برای همه دوستان ارایه خواهیم داد اما واقعا کار بسیار مشکل تر از اون چیزی بود که هرکسی تصورش رو میکرد.

به امید خدا اگر واقعا این دو مورد کاملا مرتفع بشه تا قبل از عید قطعا نسخه بتا ۱ برای کاربران ایران منتشر خواهد شد.

به امید ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات عنایت بفرمایید.

یا علی

سلام بر همگی و عرض خسته نباشید خدمت دوست عزیزمون mahdi_kojayee و گروهشون؛

دوست عزیز لطفا در مورد سناریوی فعلیتون کمی توضیح بدید و بگید که در چه مرحله ای هست و همچنین نواقص هر بخش از سناریو رو اعلام کنید البته متوجه مسئله ماهیت بخشیدن به بازی شدم اما نیاز هست تا توضیحاتی در رابطه با مرحله کنونی سناریو داده بشه تا چهارچوب کار؛ دست بنده و دوستان بیاد و با توجه به این مرحله از سناریو پیشنهاد هامون رو ارائه کنیم.

فی امان الله
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع