۹/آذر/۹۱, ۱۳:۵۰
با سلام خدمت دوستان عزیز
قبل از هر چیز از شما دعوت می کنم متن زیر را که بخشی از این سایت مطالعه کنید
نمی دونم متوجه عرض بنده شدید یا خیر
متاسفانه دوستانی هستند که وقتی به ایشان پیغام خصوصی می فرستیم با در تاپیکی سوالی را مطرح می کنیم اصلاً انگار نه انگار که سوالی شده یا موضوعی مطرح شده.
رو صحبتم با کاربرانی هست - از جمله خودم - که (همه کاربران بلا استثنا از مدیریت سایت گرفته تا کاربران عادی) در پاسخ دادن به پیغام های خصوصی و پاسخ دادت به سوالات دیگران به هر دلیلی طفره می روند.
ما که ادعا داریم مولایمان حسین است بهتر نیست کمی خودمان رو اصلاح کنیم ؟
با تشکر
قبل از هر چیز از شما دعوت می کنم متن زیر را که بخشی از این سایت مطالعه کنید
نقل قول:
اینکه شمر امان نامه آورد و فریاد زد: ”کجایید ای فرزندان خواهر ما”
فرزندان امّ البنین(سلام الله علیها) هرگز حاضر به جواب دادن نبودند٬ولی امام حسین(علیه السلام) فرمودند:”او را پاسخ دهید اگرچه فاسق است؟”
لذا عبّاس(علیه السلام) که نمی خواست با شمر سخن بگوید٬چون امام زمانش دستور داد٬اجابت کرده و این درسی است برای خداجویان و جوانان که پیرو ولایت باشند و خواست ولایت و امام زمان خود را برخواست خویش مقدم دارند.
و این است پیروی و حمایت از اسلام و قرآن.
نمی دونم متوجه عرض بنده شدید یا خیر
متاسفانه دوستانی هستند که وقتی به ایشان پیغام خصوصی می فرستیم با در تاپیکی سوالی را مطرح می کنیم اصلاً انگار نه انگار که سوالی شده یا موضوعی مطرح شده.
رو صحبتم با کاربرانی هست - از جمله خودم - که (همه کاربران بلا استثنا از مدیریت سایت گرفته تا کاربران عادی) در پاسخ دادن به پیغام های خصوصی و پاسخ دادت به سوالات دیگران به هر دلیلی طفره می روند.
ما که ادعا داریم مولایمان حسین است بهتر نیست کمی خودمان رو اصلاح کنیم ؟
با تشکر