کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا درست پاسخ نمی گوییم؟
۱۳:۵۰, ۹/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۱ ۱۵:۱۶ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت دوستان عزیز
قبل از هر چیز از شما دعوت می کنم متن زیر را که بخشی از این سایت مطالعه کنید
نقل قول:
اینکه شمر امان نامه آورد و فریاد زد: ”کجایید ای فرزندان خواهر ما”
فرزندان امّ البنین(سلام الله علیها) هرگز حاضر به جواب دادن نبودند٬ولی امام حسین(علیه السلام) فرمودند:”او را پاسخ دهید اگرچه فاسق است؟”
لذا عبّاس(علیه السلام) که نمی خواست با شمر سخن بگوید٬چون امام زمانش دستور داد٬اجابت کرده و این درسی است برای خداجویان و جوانان که پیرو ولایت باشند و خواست ولایت و امام زمان خود را برخواست خویش مقدم دارند.
و این است پیروی و حمایت از اسلام و قرآن.

نمی دونم متوجه عرض بنده شدید یا خیر
متاسفانه دوستانی هستند که وقتی به ایشان پیغام خصوصی می فرستیم با در تاپیکی سوالی را مطرح می کنیم اصلاً انگار نه انگار که سوالی شده یا موضوعی مطرح شده.
رو صحبتم با کاربرانی هست - از جمله خودم - که (همه کاربران بلا استثنا از مدیریت سایت گرفته تا کاربران عادی) در پاسخ دادن به پیغام های خصوصی و پاسخ دادت به سوالات دیگران به هر دلیلی طفره می روند.
ما که ادعا داریم مولایمان حسین است بهتر نیست کمی خودمان رو اصلاح کنیم ؟

با تشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: KABOOTAREHARAM ، فاطمه خانم ، ترنم ، Hadith ، خیبر110 ، Reza71 ، rezaba ، دل خسته ، Mahdy2021 ، N.Mahdavian ، ضحی ، saloomeh ، AMINI ، سدرة المنتهی ، شیدا ، netlog36 ، بیداری اندیشه ، فدک زهرا ، mohammad reza ، شهرام ، M912 ، mahdyshr ، سید ابراهیم ، soshiant ، mohammadhadi ، مجید املشی ، Havbb 110 ، meshkat ، mahdi14 ، R3Z4 ، حسن.س. ، mohamad ، heaven ، فرمیسک ، اولولالباب ، عبدالرحیم ، Farzaneh ، meisamtiger ، mahdy30na ، حوریه سادات ، Bahar ، medad.sefid ، ali0077 ، rahbin ، جویای حقیقت ، Woodi2020 ، help me ، صدرایی ، azade ، aboutorab ، یاســین ، Mohammad Trust ، آفتاب پنهانی ، پارمیس ، انتصـار ، مهدی2012
۱۹:۵۷, ۲۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
آفرین موضوع خوبی رو مطرح کردین به قولی جانا سخن از زیان ما میگوییHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، دل خسته ، در جستجوی سختی ، فرمیسک
۲۱:۳۹, ۲۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
من تازه وارد این سایت شده ام ، این قضیه را امتحان می کنم و خبرش را به شما می دهم یعنی به همین شخصی که

این مطلب را گفته پیام خصوصی می زنم ببینم جواب می دهد یا نه ؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، DRiVeR ، mahdi14
۱۱:۴۳, ۲۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۰/آذر/۹۱ ۲۱:۳۹)مهرآریا نوشته است:  من تازه وارد این سایت شده ام ، این قضیه را امتحان می کنم و خبرش را به شما می دهم یعنی به همین شخصی که

جوابتون را دادم برادر آریامهر!!!
تشریف ببرید در اینباکس پروفایلتان و جواب رو بخوانید.
اگر هم دوست داشتید پیغام های رد و بدل شده را هم همین جا در معرض دید عموم قرار خواهم داد تا همه بدانند که بنده جواب شما رو دادم.Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، DRiVeR ، mahdi14 ، ترنم ، heaven
۱۳:۳۱, ۲۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۰/آذر/۹۱ ۲۱:۳۹)مهرآریا نوشته است:  من تازه وارد این سایت شده ام ، این قضیه را امتحان می کنم و خبرش را به شما می دهم یعنی به همین شخصی که

سلام
سعی کنید شخص گرا نباشید ، عمل گرا باشید.
حتی اگر دیدید شخصی یک کار خوب رو سفارش می کنه و بعد خودش عمل نمی کنه ، باز هم اگر اون کار خوب بود ، خودتون سعی کنید بهش عمل کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، ترنم ، M912 ، heaven ، viana ، عبدالرحیم ، شیدا ، محمد حسین ، azade ، یاســین
۱۹:۵۹, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #6

(۹/آذر/۹۱ ۱۳:۵۰)در جستجوی سختی نوشته است:  متاسفانه دوستانی هستند که وقتی به ایشان پیغام خصوصی می فرستیم با در تاپیکی سوالی را مطرح می کنیم اصلاً انگار نه انگار که سوالی شده یا موضوعی مطرح شده.
موافقم
من گاهی برای برخی ناظران پیام میدادم و هیچ جوابی نمیگرفتم! Smile
البته مهم نیست.
--

من خودم فقط به پیامهای توهین آمیز پاسخ نمیدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، rahbin
۲۳:۵۲, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
لبته گاهی اوقات یا صندوق خود فرستنده پره یا فعالش نکرده یا مینویسد امکان ارسال برای مخاطب نیست .
بنده هم گاهی هر کاری میکنم بتونم پاسخ بدم میبینم نتم قطع میشه!

از همینجا پوزش میطلبم از دوستان
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، حسن.س. ، Farzaneh ، حوریه سادات ، در جستجوی سختی ، ELENOR ، شیدا ، جویای حقیقت ، azade
۲۲:۰۰, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
نمی دونم چرا احساس کردم این موضوع باید بالا بیاد تا همه ببینن Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، شیدا ، مجید املشی ، صدرایی ، azade ، SAViOR ، ترنم
۱۶:۱۶, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
بهله
من ی پیام خعلی خعلی مهم برای مهدی 2021 فرستادم ولی جواب ندادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ConfusedConfusedConfusedConfused

چی بود پیامم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بود: Big Grin

یعنی چی ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچی خواستم ببینم چی میگن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد میخواسم بپرسم::::::::::::::::::::: شما از اینده اومدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سال 2021
فک میکنم ایشون از اینده اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinWinkWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، ترنم
۱۳:۳۴, ۳/آذر/۹۴
شماره ارسال: #10
آواتار
(۷/آذر/۹۲ ۲۲:۰۰)در جستجوی سختی نوشته است:  نمی دونم چرا احساس کردم این موضوع باید بالا بیاد تا همه دوباره ببینن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا