|
چرا درست پاسخ نمی گوییم؟
|
|
۱۳:۵۰, ۹/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۱ ۱۵:۱۶ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان عزیز
قبل از هر چیز از شما دعوت می کنم متن زیر را که بخشی از این سایت مطالعه کنید نقل قول: نمی دونم متوجه عرض بنده شدید یا خیر متاسفانه دوستانی هستند که وقتی به ایشان پیغام خصوصی می فرستیم با در تاپیکی سوالی را مطرح می کنیم اصلاً انگار نه انگار که سوالی شده یا موضوعی مطرح شده. رو صحبتم با کاربرانی هست - از جمله خودم - که (همه کاربران بلا استثنا از مدیریت سایت گرفته تا کاربران عادی) در پاسخ دادن به پیغام های خصوصی و پاسخ دادت به سوالات دیگران به هر دلیلی طفره می روند. ما که ادعا داریم مولایمان حسین است بهتر نیست کمی خودمان رو اصلاح کنیم ؟ با تشکر |
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۲۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
آفرین موضوع خوبی رو مطرح کردین به قولی جانا سخن از زیان ما میگویی
|
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۲۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من تازه وارد این سایت شده ام ، این قضیه را امتحان می کنم و خبرش را به شما می دهم یعنی به همین شخصی که
این مطلب را گفته پیام خصوصی می زنم ببینم جواب می دهد یا نه ؟ |
|||
|
|
۱۱:۴۳, ۲۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۰/آذر/۹۱ ۲۱:۳۹)مهرآریا نوشته است: من تازه وارد این سایت شده ام ، این قضیه را امتحان می کنم و خبرش را به شما می دهم یعنی به همین شخصی که جوابتون را دادم برادر آریامهر!!! تشریف ببرید در اینباکس پروفایلتان و جواب رو بخوانید. اگر هم دوست داشتید پیغام های رد و بدل شده را هم همین جا در معرض دید عموم قرار خواهم داد تا همه بدانند که بنده جواب شما رو دادم.
|
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۲۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۰/آذر/۹۱ ۲۱:۳۹)مهرآریا نوشته است: من تازه وارد این سایت شده ام ، این قضیه را امتحان می کنم و خبرش را به شما می دهم یعنی به همین شخصی کهسلام سعی کنید شخص گرا نباشید ، عمل گرا باشید. حتی اگر دیدید شخصی یک کار خوب رو سفارش می کنه و بعد خودش عمل نمی کنه ، باز هم اگر اون کار خوب بود ، خودتون سعی کنید بهش عمل کنید. |
|||
|
|
۱۹:۵۹, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۹/آذر/۹۱ ۱۳:۵۰)در جستجوی سختی نوشته است: متاسفانه دوستانی هستند که وقتی به ایشان پیغام خصوصی می فرستیم با در تاپیکی سوالی را مطرح می کنیم اصلاً انگار نه انگار که سوالی شده یا موضوعی مطرح شده.موافقم من گاهی برای برخی ناظران پیام میدادم و هیچ جوابی نمیگرفتم! البته مهم نیست. -- من خودم فقط به پیامهای توهین آمیز پاسخ نمیدم |
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
لبته گاهی اوقات یا صندوق خود فرستنده پره یا فعالش نکرده یا مینویسد امکان ارسال برای مخاطب نیست .
بنده هم گاهی هر کاری میکنم بتونم پاسخ بدم میبینم نتم قطع میشه! از همینجا پوزش میطلبم از دوستان |
|||
|
|
۲۲:۰۰, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
نمی دونم چرا احساس کردم این موضوع باید بالا بیاد تا همه ببینن
|
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بهله
من ی پیام خعلی خعلی مهم برای مهدی 2021 فرستادم ولی جواب ندادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ![]() ![]() ![]() ![]() چی بود پیامم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای بود: ![]() یعنی چی ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچی خواستم ببینم چی میگن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد میخواسم بپرسم::::::::::::::::::::: شما از اینده اومدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سال 2021 فک میکنم ایشون از اینده اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۳/آذر/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|