تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: (C)پاسخ شما به خواست امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چیست؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام
جمع زیادی از منتظران حضرت بقیه الله سالهاست که قلبا منتظر ظهور ایشان هستند.بسیاری دعای فرج و سایر ادعیه مرتبط را می خوانند
و برخی نیز از حد منتظر قلبی و زبانی گذشته و با اعمال خود به یک منتظر عملی تبدیل شده اند.اعمالی مثل دعوت مردم به حق ، امر به معروف و نهی از منکر ، مهیا کردن امکانات و تجهیزات برای جهاد و ...

اما تا الان با خود فکر کرده اید اگر این اتفاق عظیم افتاد و امام آمدند ، واقعا آمادگی شما چقدر است؟

من میزان نیستم و فقط میخوام چند مثال بزنم.به اینکه مثالهای من درسته یا نه گیر ندید

فرمان:اگر امام آمدند و مثلا گفتند حجاب اسلامی باید جدی تر از این باشد!!!
پاسخ شما چیه؟
ای بابا شما هم که الکی گیر می دید
حالا چهار تا شوید مشکل دنیا بود؟
فرمان امام مطاع است

فرمان: فلان شخص بهترین فرد برای اداره فلان منطقه یا فلان وزارتخانه است
نه فلان شخص که خیلی وضعش خرابه.من خودم میشناسمش
اگر بهترین فرد اینه که پس نباید امیدی به بهبود وضع داشته باشیم
امام بهتر بود در مسائل کارشناسی از افراد خبره کمک می گرفتند
فرمان امام مطاع است

فرمان:باید با فلان کشور وارد جنگ شویم
نه دیگه نشد.پای ما رو وسط نکشید لطفا
حالا فعلا بقیه برن بجنگن.اگر لازم شد امام بیاد به خودم بگه
مگه قرار نبود امام بیاد همه چیز تموم بشه؟این که تازه اول بدبختی ماست
ما که قرار نبود کاری کنیم.همه میگفتن زحمت با 313 نفر هست.ما هم برای همین قبول کردیم
فرمان امام مطاع است

نخواستم کلی بپرسم که آیا هر چه امام بگوید می گویید چشم.چون کلی همه میگویند 100% . ولی وقتی وارد جزئیات می شویم انقدر برای گول زدن خودمون تبصره و ماده اضافه می کنیم که انسان یاد کوفیان می افتد (دور از شما عزیزان)

نمی دونم آیا شما هم به پاسخهایی که می دهید با وجود تمام سختی ها و مشکلات فکر کرده اید؟ Huh
نظر منو بخواي من سعي ميكنم خودم غرق نشم فعلا فكر به بقيش پيش كش !‌
اوضاع خيلي خراب تر از اونيه كه ما فكر كنيم جلو امام چه جوابي ميديم يا نميديم !
براي خوده تو كلي سواله ! what is true ?

بهترين كار قدم در راه خودشناسيه مهمترين چيز حتي قبل از شناخت خدا !‌
آواتار من یعنی (حقیقت چیست؟)
حقیقت دایره گسترده ای داره . معلومه که من بسیاری از حقایق رو در خیلی زمینه ها نمی دونم.علمی.سیاسی.نظامی و ...
از این گذشته عمق هم داره....

اما به نظر من بهتره با خودمون صادق باشیم.آیا حاضریم خودمون (نفسمون) رو جا بزاریم و همراه امام بشیم؟
جواب تمامی این سوال ها گزینه آخر است که کاملا ساده است و خیلی ها هم گوشی می کنن - خوب من چند تا سوال می کنم اونوقت جواب بدید ببینیم چی میشه !

1- آقای فلانی مال شما از راه حرام بدست اومده - باید تمام مال خودتون رو تحویل بدین

2- فلانی حجاب و عفت واجب است و کسی که این رو مهم ندونه از ما نیست - شما با خواهر یا همسر یا هر زنی از خانواده که حجاب رو خوب رعایت نمیکنه چیکار می کنی ؟

3- باید حمله کنیم یا دفاع کنیم - در این راه هم خیلی ها کشته میشن - کی میره بجنگه تا بمیره و دیگه برنگرده ؟

و ... و.... و.... و خیلی سوالات دیگه

امام تمام این سوالات از نظر عمق مطلب مشابه هستند

شباهت اول : همه اونها به خاطر کوتاهی ما بوده
شباهت دوم : باید در همه اونها ماده باشیم که برای اطاعت فرمان ایشون از همه چیز و همه کس دست بکشیم

این شباهت ها رو اگه مورد نظر قرار بدین خود به خود جواب تمامی سوالات داده میشه

موفق باشید
ببینید دوستان، آقا امام زمان می آیند تا احکام خدا رو در هستی اقامه کنند و هر کس امروز در برابر احکام خدا خاضع هست و به واجبات عمل می کنه و از محرمات دوری می کنه و به دوستان و محبوبین خدا عشق و ارادت داره و از دشمنان خدا ودشمنانِ دوستان خدا بیزار هست، ولو نزدیک ترین افراد به او باشند می تواند امید وار باشد که ان شا الله در برابر فرامین امام هم خاضع و فرمان بردار است.
محمد ابن حنفیه از فرزندان امام علی بود که به امام حسین توصیه می کنه که به کوفه نرود واین کار را کار غلطی میدانست و البته با عقل خودش می خواست برای امام دلسوزی کند. زمانی که محمد ابن حنفیه این توصیه را به امام حسین علیه السلام کرد ، امام رو به حضرت ابالفضل کردند و فرمودند عباس جان تو چرا چیزی نمی گویی؟
و ایشان گفت : من چه بگویم ، امام من شما هستید
کسانی که عقل خود را ملاک قرار می دهند به نهایت کارشان می شود خوارج نهروان و امثال محمدبن حنفیه ها ، ما باید از خدا بخواهیم تا امام را به ما بشناسانند و توفیق خضوع در برابرش را به ما عنایت فرمایند
پیشنهاد می کنم دوستان نگاهی به پست چگونه ار فتنه های آخرالزمان در امان بمانیم بیاندازند
اللهم عجل لولیک الفرج
(۲۷/آبان/۸۹ ۱۲:۱۱)علی 110 نوشته است: [ -> ]ببینید دوستان، آقا امام زمان می آیند تا احکام خدا رو در هستی اقامه کنند و هر کس امروز در برابر احکام خدا خاضع هست و به واجبات عمل می کنه و از محرمات دوری می کنه و به دوستان و محبوبین خدا عشق و ارادت داره و از دشمنان خدا ودشمنانِ دوستان خدا بیزار هست، ولو نزدیک ترین افراد به او باشند می تواند امید وار باشد که ان شا الله در برابر فرامین امام هم خاضع و فرمان بردار است.
چه نیکو سخنانی است .
و کاش به گفته هایتان ایمان داشتید .
البته از هرکس به اندازه ظرفیتش بیشتر انتظار نمی رود.

بهتر است توکل کنیم .

توکل . توکل . توکل .
(۲۷/آبان/۸۹ ۱۲:۱۱)علی 110 نوشته است: [ -> ]محمد ابن حنفیه از فرزندان امام علی بود که به امام حسین توصیه می کنه که به کوفه نرود واین کار را کار غلطی میدانست و البته با عقل خودش می خواست برای امام دلسوزی کند. زمانی که محمد ابن حنفیه این توصیه را به امام حسین علیه السلام کرد ، امام رو به حضرت ابالفضل کردند و فرمودند عباس جان تو چرا چیزی نمی گویی؟
کسانی که عقل خود را ملاک قرار می دهند به نهایت کارشان می شود خوارج نهروان و امثال محمدبن حنفیه ها ، ما باید از خدا بخواهیم تا امام را به ما بشناسانند و توفیق خضوع در برابرش را به ما عنایت فرمایند
پیشنهاد می کنم دوستان نگاهی به پست چگونه ار فتنه های آخرالزمان در امان بمانیم بیاندازند
اللهم عجل لولیک الفرج

سلام حاج علی
خیلی خوب اشاره کردین
اگر ما به حقانیت اماممون ایمان داشته باشیم باید مثل حضرت عباس مطیع باشیم و هر چه اماممون فرمود با جان و دل بپذیریم
و لحظه ای تردید در دلمون راه ندیم
حتی اگر فرمانی داد که با عقل زمینی و مادی ما جور در نمیومد
اگر گفت برو تو آتیش باید بری
اگه تردید کردی جات توی حلقه ی اول یاران نیست

البته خیلی دوست دارم اینطور باشم
ولی وقتی پای عمل پیش میاد ، الان که اماممون در غیبت هستند
کارهایی رو که ایشون دوست ندارن مثل آب خوردن انجام میدم !
خدا کنه بتونم خودمو تا اون موقع درست کنم
شمام دعا کنید برام که خدا آدمم کنه( به زورWink ) ( خودمون که نشدیم Blush )
(۲۷/آبان/۸۹ ۲۳:۲۰)oO DaViD Oo نوشته است: [ -> ]
(۲۷/آبان/۸۹ ۱۲:۱۱)علی 110 نوشته است: [ -> ]محمد ابن حنفیه از فرزندان امام علی بود که به امام حسین توصیه می کنه که به کوفه نرود واین کار را کار غلطی میدانست و البته با عقل خودش می خواست برای امام دلسوزی کند. زمانی که محمد ابن حنفیه این توصیه را به امام حسین علیه السلام کرد ، امام رو به حضرت ابالفضل کردند و فرمودند عباس جان تو چرا چیزی نمی گویی؟
اللهم عجل لولیک الفرج

سلام حاج علی
خیلی خوب اشاره کردین
اگر ما به حقانیت اماممون ایمان داشته باشیم باید مثل حضرت عباس مطیع باشیم و هر چه اماممون فرمود با جان و دل بپذیریم
و لحظه ای تردید در دلمون راه ندیم
حتی اگر فرمانی داد که با عقل زمینی و مادی ما جور در نمیومد
اگر گفت برو تو آتیش باید بری
اگه تردید کردی جات توی حلقه ی اول یاران نیست

البته خیلی دوست دارم اینطور باشم
ولی وقتی پای عمل پیش میاد ، الان که اماممون در غیبت هستند
کارهایی رو که ایشون دوست ندارن مثل آب خوردن انجام میدم !
خدا کنه بتونم خودمو تا اون موقع درست کنم
شمام دعا کنید برام که خدا آدمم کنه( به زورWink ) ( خودمون که نشدیم Blush )

در یک تاپیک جداگانه هم بنده همین رو گفتم

ایمان وقتی وجود داره که بدون چون و چرا اطاعت کنیم

ایمان = اعتماد کامل

موفق باشید
به نظر شما اگر فریاد (یا منصور امت) مسلم در کوفه به نتیجه می رسید و ابن زیاد را همان ابتدا سر جایش می نشاند ، روزی می رسید که فریاد مظلومانه امام حسین (علیه السلام) که (هل من ناصر ینصرنی) بود را بشنویم؟

آیا کسانی که به نائب امام کمک نکرده و نمی کنند ، یار و یاور خود امام می شوند؟
آیا حوادث کربلا محدود به همان زمان و مکان است یا (کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا) ؟
آیا اگر من مسلمان شیعه الان در جهت برپایی اسلام و ظهور امام کاری نکنم و بیخیال باشم ، در هنگام ظهور می توانم؟
(۷/آذر/۸۹ ۱۷:۲۷)مهدی نوشته است: [ -> ]آیا کسانی که به نائب امام کمک نکرده و نمی کنند ، یار و یاور خود امام می شوند؟
آیا حوادث کربلا محدود به همان زمان و مکان است یا (کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا) ؟
آیا اگر من مسلمان شیعه الان در جهت برپایی اسلام و ظهور امام کاری نکنم و بیخیال باشم ، در هنگام ظهور می توانم؟

همه جواب ها . نه است .
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع