تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مفهوم پسرخدا اصلا هم شرک نیست !
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۱۲/آذر/۹۱ ۱۳:۵۵)داشناک چلیپا نوشته است: [ -> ]شما مسلمون ها یک چیز ساده را نفهمیده اید ( یعنی آخوندهایتان ,نگذاشته اند که بفهمید ) که پسر خدا مفهوم

نمادین است نه فیزیکی, یعنی جلوه خدا در مسیح متبلور شده ,تازه خود شما شیعیان هم تقریبا این مفهوم

را دارید که جلوه الله در حضرت علی متجلی شده !

به نام خدا

سلام

ببینید جناب داشناک چلیپا این بحث باید باز شه...

شما اول بفرمائید منظورتون کدوم مسیحیت هست!؟
مسیحیتی که ابتدا بوده یا مسیحیت تحریف شده ؟
اصلاً " پسر خدا " در دین واقعی مسیحیت هستش یا مسیحیت تحریف شده؟
صرفاً با گفتن یک جمله که نمیشه " پسر خدا " رو توجیه کرد!
منتظر توضیح بیشترتون هستم.
فعلا...
والا اولین باره که اینو از یه نفر که میگه مسیحیه میشنوم!!

شما کاتولیکی پروتستی یا ارتدکس؟؟

مفهوم نمادین!!
مسیحی ها معتقدند که عیسی پسر خداست و خدا در او داخل شده....
یعنی اینکه رفتارهای عیسی مسیح تماما رفتارهای خداست نه خداگونه.... (برین باهاشون صحبت کنین البته شما حتما باید بدونی کدام فرقه ها این اعتقاد رو دارن)

شما کدوم کلیسا میرین که ما شما رو یه بار زیارت کنیم؟؟(اگه واقعا مسیحی هستین جواب بدین)
(۱۳/آذر/۹۱ ۲۰:۳۹)Reza71 نوشته است: [ -> ]والا اولین باره که اینو از یه نفر که میگه مسیحیه میشنوم!!

شما کاتولیکی پروتستی یا ارتدکس؟؟

شما کدوم کلیسا میرین که ما شما رو یه بار زیارت کنیم؟؟(اگه واقعا مسیحی هستین جواب بدین)

پروتستان متدیست ، کلیسای جماعت ربانی در خ طالقانی
(۱۳/آذر/۹۱ ۲۱:۰۹)داشناک چلیپا نوشته است: [ -> ]پروتستان ، کلیسای جماعت ربانی در خ طالقانی
واقعا خیلی خوشحال می شم اگر شما واقعا مسیحی باشید.
در ضمن ببخشید دوستان کمی مشکوک هستند به شما ، چند وقتی هست آی دی سازی در سایت رایج شده و همین باعث عدم اعتماد کافی به افرادی مثل شما می شه.
ان شاء الله که اگر شما بر حق باشید ، ما هدایت ، و اگر ما بر حق باشیم هر دو طرف هدایت بشیم.
لطف بفرمایید و شبهه اولیه به حرف خودتون رو جواب بدید.
منتظر کلمات منطقی و استواری از شما هستم.
چه ساعتی و چه زمانی میتونم شما رو ببینم؟؟ به جز روزهای عبادی باشه بهتره
درباره ی مسیحیت سوال دارم... (منتظر پیغام خصوصیتون هستم)
(۱۲/آذر/۹۱ ۱۳:۵۵)داشناک چلیپا نوشته است: [ -> ]شما مسلمون ها یک چیز ساده را نفهمیده اید ( یعنی آخوندهایتان ,نگذاشته اند که بفهمید ) که پسر خدا مفهوم

نمادین است نه فیزیکی, یعنی جلوه خدا در مسیح متبلور شده ,تازه خود شما شیعیان هم تقریبا این مفهوم

را دارید که جلوه الله در حضرت علی متجلی شده !

مطلقاً نه مسیحیت مدعی نمادین بودن پسر خدا بودن حضرت مسیح است
و نه در اسلام ما معتقدیم که آن وجهی که مسیح علیه السلام در اعتقادات انحرافی مسیحیان وجود دارد نسبت به امیرالمومنین که هیچ نسبت به رسول خدا هم وجود ندارد

بر طبق صریح اعتقادات مسیحیان
آنها برای مسیح الوهیت قائل هستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

و ما برای احدی جز خداوند این را قائل نیستیم
مسیحی که قرآن معرفی میکند خودش را در اولین کلماتی که معرفی میکند اینچنین معرفی میکند

در آیه 30 سوره ی مریم
می فرماید»
إنّی عبدالله
همانا من بنده ی خدا هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تفاوت بنیادین عقاید مشرکان مسیحیت و عقاید توحید مکتب تشیع در اسلام این است که
در مسیحیت پدر و پسر الهه هایی هستند که ذاتاً دارای حول و قوه و تدبیرند
اگر هم که دو تجلی از یک ذات باشند با توجه به واحد و احد بودن خدا منزه بودن از تجسم این با توحید سازگار نیست

اما تفاوت عبد با اله در این استکه این عبد هر چند کارهایی هم انجام دهد که در ظاهر از سوی اله ممکن است واقع شود مانند مرده کردن زندگان و یا سایر معجزات اما هرگز از ذات خود این توان و حول و قوه را ندارد و همگی به اذن خدا و از آن منشأ فیض سرچشمه گرفته است

و عبد ولو که کارهای اله گونه هم انجام دهد فقیر و نیاز مند به الله است
ولی الله صمد است و به احدی نیاز ندارد و حول و قوه اش از ذات خودش است

و این قائل بودن الوهیت برای پدر و پسر و روح القدس است که می شود تثلیث و شرک

نه میتواند پدر و پسر و روح القدوس 3 تجلی برای یک وجود باشد چرا که خداوند واحد و احد است
و نه به طور مجزا که می توان هر کدام از این ها را اله فرض کرد باز به همان علت که خداوند واحد و احد است

همانطور که دوستان مشاهده کردند ایشان در هر تاپیکی که ایجاد میکند فقط شبهه ای مطرح میکنند و بدون آنکه در پی کسب حقیقت باشند پس از اثبات ابطال ادعاهایشان بدون اقرار به اشتباه خود صرفاً به ارسال مشتی شبهه ی دیگر می پردازند
در صورتی که شهامت و علم مناظره دارند بیایند اگر مدعی هستند که پاسخهای ما غلط است اثبات کنند
در صورتی که شهامت هم ندارد که اثبات شده است که عرایضشان مشتی ادعای باطل نیست ما وقت اضافه برای پاسخ به شبهات نخ نمای این شخص نداریم
مگر آنکه اقرار کنند که اشتباه کرده اند یا اینکه در رد پاسخهای مباحث قبلی مطلبی ارائه کنند
(۱۳/آذر/۹۱ ۲۱:۴۰)علی 110 نوشته است: [ -> ]إنّی عبدالله
همانا من بنده ی خدا هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی عالی بود ، این هم قابل تامل هست که خداوند متعال بعد از این می فرمایند : آتانی الکتاب ، و نمی فرمایند "انا الکتاب" یا تعبیر مشابهی، یعنی مسیح و هر انسان دیگری ، در نظر اسلام ، منهای داده های الهی ، هیچ هستند، و هیچ کس در گیتی هیست که جلوه الله باشه به صورت مستقیم.
دوستان سلام
«ای اسرائیل! بشنو خداوندی که خدای ما است یک خداوند است. » (مرقس 12: 29)«شما سامریان، آنچه را نمی شناسید، می پرستید اماما آنچه را که می شناسیم عبادت می کنیم. » (یوحنا 3 – 13). «خدای ابراهیم و اسحاق و یعقوب، خدای اجداد ما، بنده خود عیسی ـ علیه السلام ـ را به جلال رسانیده است» اعمال رسولان 3 - 26. پس دقت و مطالعه در انجیل و عهد جدید به خوبی روشن می گرداند که حضرت عیسی ـ علیه السلام ـ بارها و بارها خود را بنده خداوند معرفی می کند و خداوند را خالق و فرستاده خود به عنوان پیامبر یکی از ادیان می داند. وقتی سخن از مخلوق بودن و بنده خدا بودن می شود بحث محدودیت نیز در آن نهفته است و بدیهی است که هر مخلوقی محدود است و هر ناقصی از کامل به وجود آمده است.
ببینین که اول پیامبر خدا خود را عبد میداند ، بعد چطور میشه حضرت مسيح در مورد خويش مي فرمايد: «من و پدر يک هستيم. »انجيل يوحنا 10 : 30
«مرا تصدیق کنید که من در پدر هستم و پدر در من است، والاّ مرا به‌سبب آن اعمال تصدیق کنید.». انجيل يوحنا 14 : 11
اینجا یک سول : ایا خدای نا محدود چطور در جسم محدود خود را محدود میکند؟
اینهم دوستان دقت کنند :«در ابتدا کلمه بود و کلمه نزد خدا بود و کلمه خدا بود» يوحنا 1 : 1 اين عبارت از انجيل به صراحت بر الوهيت حضرت مسيح دلالت دارد و اگر جملات قبل به اشاره بود در اينجا تصريح بر الوهيت عيسي شده است.
پطرس خطاب به مسیح گفت: « مرتبه سوم بدو گفت، ای شمعون، پسر یونا، مرا دوست می‌داری؟ پطرس محزون گشت، زیرا مرتبه سوم بدو گفت مرا دوست می‌داری؟ پس به او گفت، خداوندا، تو بر همه‌چیز واقف هستی.
تو می‌دانی که تو را دوست می‌دارم. عیسی بدو گفت، گوسفندان مرا خوراک ده.» یوحنا 21 :17
ایا مسیح الوهیت دارد؟
دوستان مسلمون یه سری به ماجرای مناظره امام رضا با جاثلیق بزنند:
جاسلیق معرب همین کاتولیک است. به آن عالم می گفتند جاثلیق. حضرت رضا با یک مهارتی از او یک اقراری گرفتند. چون او مدعی الوهیت مسیح بود، حضرت فرمود که حضرت مسیح بسیار پیغمبر خوبی بود، بسیار صفات خوبی داشت، بسیار چنین بود، یک عیب در کارش بود. (جاثلیق با خود گفت) چطور یک پیشوای مسلمان می گوید یک عیب در مسیح بود؟ مسیح که در قرآن خیلی تنزیه شده است! گفت: چه عیبی؟ فرمود: عیبش این بود که کم عبادت می کرد. گفت: مسیح کم عبادت می کرد؟! مسیح تمام عمرش در حال عبادت بود. فرمود: کی را عبادت می کرد؟ ما باید همان را عبادت کنیم که مسیح او را عبادت می کرد. پس خودت اقرار می کنی که مسیح اصلا کارش عبادت کردن بود، پس چرا به او می گویی خدا؟ مسلم اینها بدعتهاست و حتی خود مستشرقین اروپایی ریشه این معتقدات انحرافی درباره مسیح یعنی ریشه تثلیث را پیدا کرده اند که از کجا آمده است. معتقدند که تثلیث مسیحی از هند آمده، قبل از ثالوث مسیحی ثالوث هندی وجود داشته، و توانسته اند نشان بدهند که ثالوث هندی که آنها اصلا غرق در بت پرستی بودند چگونه وارد دنیای مسیحیت شد و مسیحیت را که در اصل یک دین توحیدی بود آلوده کرد.
متن کاملش رو تو کتاب عیون الاخبار الرضا بخونین. امام خوب جواب دادند.
ببخشید دوستان یکم پراکنده شد ولی اصلش همین مناظره اما رضا علیه السلام هستش.
یاحق...

سلام

ببشید باز پا برهنه پریدم وسطSmile

نقل قول:جناب جویای حقیقت

این رو می ذارم به حساب اشتباه نه تهمتConfusedDodgy

نقل قول:خیالت راحت که کسانی با اهدافی خاص , دارن همین پست رو میخونن در حالیکه خبر ندارند که :

والله خیر الماکرین .

البته که یدالله فوق ایدیهم

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
جناب داشناک چلیپا:

وَقَالَتِ الْيهُودُ عُزَيرٌ ابْنُ اللَّهِ وَقَالَتِ النَّصَارَى الْمَسِيحُ ابْنُ اللَّهِ ذَلِكَ قَوْلُهُمْ بِأَفْوَاهِهِمْ يضَاهِئُونَ قَوْلَ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ قَبْلُ قَاتَلَهُمُ اللَّهُ أَنَّى يؤْفَكُونَ(التوبة/30)

يهود گفتند: «عزير پسر خداست!» و نصاري کفتند: «مسيح پسر خداست!» اين سخني است که با زبان خود مي‌گويند، که همانند گفتار کافران پيشين است؛ خدا آنان را بکشد، چگونه از حق انحراف مي‌يابند؟!

اتَّخَذُوا أَحْبَارَهُمْ وَرُهْبَانَهُمْ أَرْبَابًا مِنْ دُونِ اللَّهِ وَالْمَسِيحَ ابْنَ مَرْيمَ وَمَا أُمِرُوا إِلَّا لِيعْبُدُوا إِلَهًا وَاحِدًا لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ سُبْحَانَهُ عَمَّا يشْرِكُونَ(التوبة/31)

(آنها) دانشمندان و راهبان خويش را معبودهايي در برابر خدا قرار دادند، و (همچنين) مسيح فرزند مريم را؛ در حالي که دستور نداشتند جز خداوند يکتائي را که معبودي جز او نيست، بپرستند، او پاک و منزه است از آنچه همتايش قرار مي‌دهند!

يرِيدُونَ أَنْ يطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ(التوبة/32)

آنها مي‌خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند؛ ولي خدا جز اين نمي‌خواهد که نور خود را کامل کند، هر چند کافران ناخشنود باشند!

هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ(التوبة/33)

او کسي است که رسولش را با هدايت و آيين حق فرستاد، تا آن را بر همه آيين‌ها غالب گرداند، هر چند مشرکان کراهت داشته باشند!

حالا من حرف شمارو قبول کنم که میگی اینجوری نیست یا حرف خدارو که میگه اینجوری هست خوبشم هست!!؟؟

((نکته برای برادران و خواهران گلم :چقد قشنگ اون آیه معروفی که همه دوسش داریم پشت سرهم با این مسئله اومده نه؟!)
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع