تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مفهوم پسرخدا اصلا هم شرک نیست !
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
دوستان حاشیه نرین.
در بحث الوهیت اینقد مطلب از منابع دکترین مسیحیت اومده که نمیشه تو تالار بحث کرد .( چون مباحث گستردست)
راسی اگه تاریخ سیر اناجیل رو دوستان دوره کنند متوجه تحریف میشن.
اینم بگم که چرا مسیح رو از اسمان به زمین اوردن ( خدای زمینی)الوهیت ، بعد دوباره به اسمان رفت و ( اگه قائل به اروج باشیم نه به شهادت) موجبات توجیح اعمال رو فراهم کردند ،(فدایی بشریت) بعد هم الوهیت رو از مسیح گرفتن ، این چه برنامه ای بود که برای مسیحیت پیاده کردن/ دوستان بحث الوهیت و تثلیث و فرزند خدا بودن و خدا بودن خیلی میشه نقد کرد از خود اناجیل.
قابل توجه همه باشه ( از دین دار و غیر دیندار.)
نظریه فلسفی : (وقتی جایی ظلم نباشد = خدا شریکی ندارد)
(۱۲/آذر/۹۱ ۱۳:۵۵)داشناک چلیپا نوشته است: [ -> ]یعنی جلوه خدا در مسیح متبلور شده ,تازه خود شما شیعیان هم تقریبا این مفهوم

را دارید که جلوه الله در حضرت علی متجلی شده !
همانطور که جناب دلخسته فرمودند صوفیانی سنی مسلک در لباش شیعه این اظهارات را کرده اند و اگر طالب حقیقت هستید به پست شماره 41 تاپیک http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2222-page-5.html رجوع کنید که هم جواب شماست و هم جواب حضرات صوفی (نه شیعه).
تبلور خالق در مخلوق محال عقلی و وقوعیست .
یا خدا باز یکی اومد یه چیزی گفت دوستان همیشه در صحنه دوباره شروع کردن گناهکار یا بیگناه من بودم هرگزدوباره برنمیگشتم
دوستانی که میپرسن آیا ایشون واقعا مسیجی هستن و چرا احترام رو رعایت نکردن ما مسلمون ها هم کم نذاشتیم
در ضمن فکر نمیکنم درست دارین بحث میکنین اینطور که همه افتادین سرش شاید بهتر بود آروم شروع میکردین بعد از اینکه وارد اولین مرجله بحث میشدین سوالات دیگه رو مطرح میکردین نه بدون تنفس هی سوال و دلیل بیاد
نکته دیگه اینکه من به عنوان یه مسلمان ممکنه عقاید دینی و فکری خودم رو خوب بشناسم اما مثل خیلی از دوستان امکان این رو نداشته باشم این موضوع رو اثبات کنم!!!
Heart
(۱۲/آذر/۹۱ ۱۸:۰۸)AMINI نوشته است: [ -> ]با سلام

وحید 110 عزیز سوال در حد د و قواره این دوستمون بپرسید!

این بنده خدا اگر حداقل اطلاعات عمومی و مذهبی داشت که اینقدر سوال و پاسخهای ؟؟؟؟؟؟؟ نمیفرستاد.

از اون ابتدایی که بنده وارد این فروم شدم این بنده خدا در انواع و اقسام پوششها و نامها می آمد و ناکام بود و کمی استراحت اجباری داشت و باز روز از نو روزی از نو ...

اما یه چیزش ستودنیست واقعا
اونم اینهمه روی زیاد و اصرار برای تفرقه و ...

یا علی

با عرض سلام
من وافعا شرمنده همه دوستانم
از اینکه میبینم بعضی به خود اجازه میدهند و شخصی را به تمسخر میگیرند...
اتفاقا الان که داشتم پستهای این دوستمون رو میخوندم میبینم که شبهات جالب و ارزشمندی وارد کرده اند.
از طرفی مگر نه اینکه خود شما بیداران اندیشه درصدد بودید که تیم تشکیل بدهید و به سایتهای عربی زبان و انگلیسی زبان رفته از تشیع بگویید و به بقیه بتازید؟؟
خب این دوستمان هم که فقط دارد شبهه وارد میکند.
پاسخش بدهید
نه اینکه مسخره کنید.
چون جو اینجا دستتان است پست حذف کنید و ...
این بیشتر نشانه ضعفتان خواهد بود تا قدرتتان.
صلاح سایت خویش بیداران دانند!!!
لازم دیدم خدمت دوستان عزیزی که تازه عضو تالار شدن توضیحی بدم که دچار سوء تفاهم نشن.

بنده و مدیران و کاربرانی که قدمت بیشتری دارن مطمئن هستیم که این کاربر، نه مسیحی هست و نه اهل سنت و نه دنبال حقیقت است. ایشون الان بیش از یک سال هست که با نزدیک 10 نام کاربری مختلف ایجاد شبهه میکنه و اصلا هم دنبال جوابش نیست. به خاطر توهین و شبهه پراکنی در پیام خصوصی برای همه کاربران، و به دلیل تخلف از قوانین تالار بن شده و دوباره ثبت نام کرده و تکرار مکررات....

ایشون اعتقادی به اسلام و حتی خداوند نداره. قصه ایشون با قصه مسیحی و یهودی و .... فرق داره. فکر نکنین که ایشون دنبال جواب شبهات خودش هست. مدیران مجموعه اینجا اکثرا سعه صدر کافی در مقابل دگر اندیشان دارن اما ایشون دنبال حقیقت نیست و این رو خیلی وقته به ما ثابت کرده .... بنده خودم بارها با ایشون خصوصی صحبت کردم اما دریغ از اینکه یک ذره دنبال حقیقت باشه. به هر حال بعد از اینهمه تجربه می تونیم تشخیص بدیم با چه کسی طرف هستیم.
اما در عین حال شاید بهتر باشه کاربران کسی رو تمسخر نکنن که برای دیگر کاربران سوء تفاهم پیش بیاد.
یا حق...

سلام

اگر ایشون همون کاربری باشند که ما می شناسیم نمی دونم چرا همیشه یه نکته انحرافی می اندازند و دو تا پست رو جواب می دن بعد می رن دنبال یه موضوع جدید و ملت رو علاف خودشون می کنند؟؟؟؟

هرچند با این تاپیک ها بلکم ثواب کنند و با جواب اساتید گرامی بعضی از تصورات نادرست ما هم اصلاح بشه.

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
(۱۶/آذر/۹۱ ۲۱:۲۷)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]لازم دیدم خدمت دوستان عزیزی که تازه عضو تالار شدن توضیحی بدم که دچار سوء تفاهم نشن.

بنده و مدیران و کاربرانی که قدمت بیشتری دارن مطمئن هستیم که این کاربر، نه مسیحی هست و نه اهل سنت و نه دنبال حقیقت است. ایشون الان بیش از یک سال هست که با نزدیک 10 نام کاربری مختلف ایجاد شبهه میکنه و اصلا هم دنبال جوابش نیست. به خاطر توهین و شبهه پراکنی در پیام خصوصی برای همه کاربران، و به دلیل تخلف از قوانین تالار بن شده و دوباره ثبت نام کرده و تکرار مکررات....

ایشون اعتقادی به اسلام و حتی خداوند نداره. قصه ایشون با قصه مسیحی و یهودی و .... فرق داره. فکر نکنین که ایشون دنبال جواب شبهات خودش هست. مدیران مجموعه اینجا اکثرا سعه صدر کافی در مقابل دگر اندیشان دارن اما ایشون دنبال حقیقت نیست و این رو خیلی وقته به ما ثابت کرده .... بنده خودم بارها با ایشون خصوصی صحبت کردم اما دریغ از اینکه یک ذره دنبال حقیقت باشه. به هر حال بعد از اینهمه تجربه می تونیم تشخیص بدیم با چه کسی طرف هستیم.
اما در عین حال شاید بهتر باشه کاربران کسی رو تمسخر نکنن که برای دیگر کاربران سوء تفاهم پیش بیاد.
اینچیزی که شما فکر میکنید ربطی به تازه واردی یا قدیمی بودن نداره شما به عنوان یک مدیر وقتی تشخیص دادین ایشون یک نفر هستن!!!! دو راه دارید یا اینکه تاپیک رو حذف کنید یا اینکه وقتی تاپیک باقی میمونه مثل بقیه افراد با ایشون برخورد کنید و جوابشون رو بدین شاید پاسخگویی بدون تمسخر و با رعایت اصولش بد نباشه
دیدین که بعضی وقتا یکی میخواد یه کارشکنی بکنه اما همون بیشتر یه راهی میشه برای جلو بردن و بهتر شدن شرایط همون کار؟؟؟
یا به قول معروف عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد؟؟؟
شاید یک نفر از طریق سرچ یا جستجو این مطلب رو پیدا کنه و بخواد بدونه واقعا علتش رو اون حتی تا پست شما هم صبر نمیکنه که علت این رفتار رو بدونه خیلی زود صفحه رو میبنده و میگه مسلمون های عصبی زورگو و ... (چندتا حرف دیگه)
همیشه وقتی به رفتار های عجیب غریب بچه های بیداری نگاه میکنم میگم خدایا اگه پیامبر هم اینطور بود ما الان چندتا مسلمون داشتیم؟؟؟
اونوقت ما نمیخوایم حتی ذره ای شبیه ایشون باشیم تو دنیای واقعی که میزنیم و طرف رو نابود میکنیم توی مجازی هم که هر چی دلمون میخواد میگیم اما حسرت میخوریم چرا نمیشه دس کنیم تو مانیتور گلوشو بگیریم خفه اش کنیم...Heart
(۱۲/آذر/۹۱ ۱۳:۵۵)داشناک چلیپا نوشته است: [ -> ]شما مسلمون ها یک چیز ساده را نفهمیده اید ( یعنی آخوندهایتان ,نگذاشته اند که بفهمید ) که پسر خدا مفهوم
نمادین است نه فیزیکی, یعنی جلوه خدا در مسیح متبلور شده ,تازه خود شما شیعیان هم تقریبا این مفهوم
را دارید که جلوه الله در حضرت علی متجلی شده !
ولی مثل اینکه شما دشمنان دین خیلی چیزها رو نفهمیده‌اید.

اینکه میگن پسر خداست و خودش هم خداست اصلاً هم نمادین نیست. بر فرض که نمادین هم بود، بازهم صدبار غلط بود.

ویرایش : این مطلب رو نوشته بودم:
کسانی هم که حضرت علی(علیه السلام) را خدا می‌خواندند در زمان خود ایشون هم بودند، و وقتی ایشون می‌خواستند برای مقابله با این بداعت کفرآمیز اونها رو بکشن، به امام علی میگفتند "تو واقعاً خدایی، و این همون عذابی هست که خدا برای بندگانش در نظر گرفته"!!!
که از دوستان بعداً شنیدم اینکه حضرت علی(علیه السلام) اونها رو کشته اند، یا قصد این کار رو داشته اند، صحت ندارد. نمیدونم کلاً وجود این افراد در اون زمان صحت دارد یا نه.

اگر واقعاً میخوای بفهمی تثلیث مسیحیت چیه، برو صفحه‌ی Trinity ویکیپدیا
رو ببین. توی یه سایت دیدم یه کشیش برای توضیح تثلیث به این عکس توی اون صفحه اشاره کرده‌بود.

[تصویر: 220px-Shield-Trinity-Scutum-Fidei-English.svg.png]

این همون تضاد بزرگ تثلیث هست:
پدر و پسر و روح‌القدس هر سه خدا هستند،
از همدیگر مجزا هستند، و مساوی همدیگر نیستند،
و فقط یک خدا وجود داره!

اون کشیشه میگفت با عقل و منطق نمیخونه، ولی بجای اینکه به نادرستیش پی ببره، امیدوار بود این گزاره‌ی غلط با پیشرفت بیشتر ریاضیات اثبات بشه!!! مثل اینه که بگیم اگر بیشتر پیشرفت کنیم، ثابت میشه دودوتا در حقیقت چهارتا نبوده، بلکه پنج‌تا بوده.

(۱۸/آذر/۹۱ ۱۰:۱۸)M912 نوشته است: [ -> ]همیشه وقتی به رفتار های عجیب غریب بچه های بیداری نگاه میکنم میگم خدایا اگه پیامبر هم اینطور بود ما الان چندتا مسلمون داشتیم؟؟؟
اونوقت ما نمیخوایم حتی ذره ای شبیه ایشون باشیم تو دنیای واقعی که میزنیم و طرف رو نابود میکنیم توی مجازی هم که هر چی دلمون میخواد میگیم اما حسرت میخوریم چرا نمیشه دس کنیم تو مانیتور گلوشو بگیریم خفه اش کنیم...Heart
در مورد اینکه تاپیکها اول به نظر خصمانه میاد، فقط و فقط حاصل رفتار خصمانه‌ی امثال ایشون هست.
اگر هم کسی داخل فروم بشه، و از روی صفحه‌ی اول قضاوت کنه، مرتکب اون اشتباهی شده که رد کنندگان دین مرتکبش میشن.

خداوند برای دین حجتهای آشکار قرار داده، ولی اطرفش شبهات هم گذاشته، تا کسانی که دنبال عیب‌جویی هستند از کسانی که دنبال پذیرفتن حق هستند جدا شوند.

آیا تصور شما اینه که نوع اسلامی برخورد اینه که:
  • یه نفر تلاش کنه دین رو کج نشون بده، و هرچی توضیح بدی، اگر نکته‌ای برای عیب‌جویی بیشتر توش پیدا نکنه، طوری رفتار کنه انگار اصلاً اون پست رو نمیبینه،
  • و بقیه هم هر روز حافظشون ریسِت بشه و یادشون نیاد رفتار این شخص رو.

نه خیر، پیامبر برای هدایت مردم حریص بودند، ما هم هستیم، البته نه به اندازه‌ی ایشون. اما خود خداوند در قرآن می‌فرمایند که به مردگان نمی‌شود حرف حق را رساند، حتی اگر بخاطر حرص زدن برای هدایت اونها خودمون رو هلاک کنیم، و جز یکبار تذکر وظیفه‌ی دیگری نداریم.
از اینکه حتی نمیدونه تثلیث یعنی چی میشه فهمید ادعای مسیحیتش، مثل ادعای مسلمانیش دروغین هست.

پس چرا باید بیاد یک همچنین حرفهایی بزنه؟ بخاطر اینکه می‌خواد با دین خدا دشمنی بکنه.

فعلاً هیچکس رو برای اینجور حرفها نمیگیرن، ولی فکر کنم اگر به همین سیر ادامه بده، بالاخره یه روز موفق میشه به بروبچه‌های فتا زحمت بده.
(۱۸/آذر/۹۱ ۲۰:۳۳)درست پسند نوشته است: [ -> ]ولی مثل اینکه شما دشمنان دین خیلی چیزها رو نفهمیده‌اید.

اینکه میگن پسر خداست و خودش هم خداست اصلاً هم نمادین نیست. بر فرض که نمادین هم بود، بازهم صدبار غلط بود.

کسانی هم که حضرت علی(علیه السلام) را خدا می‌خواندند در زمان خود ایشون هم بودند، و وقتی ایشون می‌خواستند برای مقابله با این بداعت کفرآمیز اونها رو بکشن، به امام علی میگفتند "تو واقعاً خدایی، و این همون عذابی هست که خدا برای بندگانش در نظر گرفته"!!!

اگر واقعاً میخوای بفهمی تثلیث مسیحیت چیه، برو صفحه‌ی Trinity ویکیپدیا
رو ببین. توی یه سایت دیدم یه کشیش برای توضیح تثلیث به این عکس توی اون صفحه اشاره کرده‌بود.

[تصویر: 220px-Shield-Trinity-Scutum-Fidei-English.svg.png]

این همون تضاد بزرگ تثلیث هست:
پدر و پسر و روح‌القدس هر سه خدا هستند،
از همدیگر مجزا هستند، و مساوی همدیگر نیستند،
و فقط یک خدا وجود داره!

اون کشیشه میگفت با عقل و منطق نمیخونه، ولی بجای اینکه به نادرستیش پی ببره، امیدوار بود این گزاره‌ی غلط با پیشرفت بیشتر ریاضیات اثبات بشه!!! مثل اینه که بگیم اگر بیشتر پیشرفت کنیم، ثابت میشه دودوتا در حقیقت چهارتا نبوده، بلکه پنج‌تا بوده.

در مورد اینکه تاپیکها اول به نظر خصمانه میاد، فقط و فقط حاصل رفتار خصمانه‌ی امثال ایشون هست. اگر هم کسی داخل فروم بشه، و از روی صفحه‌ی اول قضاوت کنه، مرتکب اون اشتباهی شده که رد کنندگان دین مرتکبش میشن.

خداوند برای دین حجتهای آشکار قرار داده، ولی اطرفش شبهات هم گذاشته، تا کسانی که دنبال عیب‌جویی هستند از کسانی که دنبال پذیرفتن حق هستند جدا شوند.

آیا تصور شما اینه که نوع اسلامی برخورد اینه که:
  • یه نفر تلاش کنه دین رو کج نشون بده، و هرچی توضیح بدی، اگر نکته‌ای برای عیب‌جویی بیشتر توش پیدا نکنه، طوری رفتار کنه انگار اصلاً اون پست رو نمیبینه،
  • و بقیه هم هر روز حافظشون ریسِت بشه و یادشون نیاد رفتار این شخص رو.

نه خیر، پیامبر برای هدایت مردم حریص بودند، ما هم هستیم، البته نه به اندازه‌ی ایشون. اما خود خداوند در قرآن می‌فرمایند که به مردگان نمی‌شود حرف حق را رساند، حتی اگر بخاطر حرص زدن برای هدایت اونها خودمون رو هلاک کنیم، و جز یکبار تذکر وظیفه‌ی دیگری نداریم.

دوست من همین حرفایی که شما الان دارین میزنین انگار دارین سر من داد و بیداد میکنید شما
من عرض کردم خدمت شما و دوستان اگر مشکلی در تاپیک میبینن باید تاپیک از همون ابتدا پاک میشد دیگه خودمون میدونیم پاکسازی یه تاپیک 1 دقیقه هم زمان نمیبره اما وقتی تاپیک میمونه و پاک نمیشه تاپیک باید پاسخگو باشه مدیریت باید پاسخگو باشه و اگه یکی بخواد عضو اینجا نباشه و اتفاقی به این موضوع بر بخوره واقعا براش سوال میشه و با این جوی که هست واقعا اسلام زدگی پیدا میکنه حوصله ندارم سر موضوع به این بی ارزشی کلی تایپ کنم و بحث راه بندازم ولی شما هم زیاد حرص نخور برات خوب نیسSmile
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع