شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۱۸/فروردین/۹۰ ۱۴:۳۳)Vblock نوشته است: [ -> ]از حرفم ناراحت نشيد.
اما تا حالا توجه كرديد يه سري افراد كاملا مشابه هم تو تالار هستند و رو نظر همديگه صحه ميذارن و رو يه بحث حرفاي مشترك و شبيه هم ميزنن؟
مخاطب اين تالار فعلا بچه هاي همين تالاره... از خودمون...
برا مبارزه با اينجور قضايا فعاليت فرهنگي لازمه نه هك كردن سايت! شما 1 دونش رو هك كن... 2تاشو... 1000تاشو مثل علف هرز درميان دوباره تنها دليلش هم قضيه مالي هست.
اما منظورم از حرف اول و دومم چيه؟ يادتون مياد شوك شبكه 3 كه با مدير اوي زون و اينا مصاحبه كرده بودن و روش كارشون رو چجور توصيف ميكردن؟ ميگفتن ما بعد چند وقت كه ديديم فروم جوابگو نيست و محدود شده شروع كرديم فايل ها رو به فرمت هاي مختلف درآوردن PDF.3gpو... يعني فايل هاي نوشتاري به تمام فرمت ها براي سهولت دسترسي و همين طور ويدئوها براي اينكه هر جا و با هر وسيله اعم از dvd-man و موبايل همه چيز بشه ديدش.
ميخوايد مبارزه كنيد سعي كنيد مطالب درستي و كاملي رو به اين اشكال تبديل كنيد و پخش كنيد.
خوب این خیلی طبیعی هستش.
چون کسانی اینجا عضو میشن و فعالیت می کنند که تقریبا یه هدف رو دنبال می کنند.
اتفاقا راه خوبی رو پیشنهاد کردید.
من از وقتی که فیلم مستند ظهور رو دیدم به هزینه شخصی خودم اون رو تکثیر می کنم و بین افرادی که باهاشون در ارتباطم پخش می کنم.
فقط یه مشکلی هستش و اونم اینه که اگه بتونیم این مستند ها رو بصورت سریالی (یعنی چند تا مستند مختلف توی پارت های مشخص) تهیه و توزیع کنیم نتیجه بهتری می ده.
چون مگه مردم چند بار می تونن مستند ظهور رو ببینن؟
پس احتیاج به اطلاعات بیشتر و مفصل تری داریم.
به نظر من هک مداوم این سایت بیشتر تاثیر داره چون الان با این وضع فتنه و مشکلات ریشه ای که در جامعه پیش اومده کار بسیار سختی بشه جلو همچین موضوعاتی گرفت
فقط من امار واقعا تعجب کردم از این موضع که الان در ایران این سایت فیل...تر هست و برای عبور هم باید نرم افزار و شکل مختلف مثل V....p..n موارد استفاده کرد که شناسه شما تبدیل به کشور های دیگر میکنه پس چطوری این آمار فهمیدن

(۱۸/فروردین/۹۰ ۱۷:۳۹)elecman_1984 نوشته است: [ -> ]خوب این خیلی طبیعی هستش.
چون کسانی اینجا عضو میشن و فعالیت می کنند که تقریبا یه هدف رو دنبال می کنند.
نه ديگه!
شما به يه سري مطالبي رسيديد و حالا در روز خيلي ها ميان بيشتر روش تاكيد ميكنن! اونم تو همين فروم. بقيه ام يه تنكسي ميندازن پاش. در صورتي كه وقتي به يه نتيجه ي رسيديد بايد به فكر نشر گستردش باشيد.
(۱۸/فروردین/۹۰ ۱۸:۱۸)idea نوشته است: [ -> ]به نظر من هک مداوم این سایت بیشتر تاثیر داره چون الان با این وضع فتنه و مشکلات ریشه ای که در جامعه پیش اومده کار بسیار سختی بشه جلو همچین موضوعاتی گرفت
شناسه شما تبدیل به کشور های دیگر میکنه پس چطوری این آمار فهمیدن 

هك مداوم نيازمند زمان و صرف هزينه خيلي بالاست.
شما وصل ميشي به يه سرور مثلا تو امريكا و كارات رو انجام ميدي اما ورودي اطلاعاتت باز هم از ايران و ip range هاي اينجاست.
تو کشورهای خارجی به شدت داره با سایت های پورنوگرافی کودکان مبارزه می شه. اما بازم از این ها هست! دولت چین سایت ها و وبلاگ های مخالفانش رو از ریشه جمعشون می کنه. اما متوقف شدن؟
بهترین راه فرهنگ سازیه.
به نظر من از فی*ل*ترینگ برای بعضی اهداف دیگه هم داره استفاده می شه...
این که باید فرهنگ سازی بشه قبول ولی مگه ذات انسان خودش خبر نمیده که سایت های پورنو یه چیز غیر اخلاقی هستش
انسان خودش به ذاته میدونه کار خوب چیه کار بد چیه؟
الان من نمیتونم بیام به دوستم بگم نگاه نکن چون خودشم میدونه نگاه کردن خوب نیست
الان کار از فرهنگ سازی گذشته اگر بشه فی*ل*تر کرد و یا هک کرد خیلی تاثیر میذاره
چون همه به وی پی ان دسترسی ندارن ، وخیلی از کاربرا بعد فی*ل*تر شدن سایت سرد میشن
دوستانی میگن اگر یکیشونه فی*ل*تر کینم هزاران سایت دیگه هستش ، قبول دارم ، ولی ما برای رضای مولا این کارو میکنیم
نتیجشو می سپاریم به دست خدا ، بازم میگم تنها اگر یک نفر هم به خاطر فی*ل*تر شدن سایت غیر اخلاقی دست از دیدن
بکشه اجرمون محفوظ
به امید ظهور حضرت مهدی ارواحناه فدا و رو سفیدی ما پیش آقا
(۱۹/فروردین/۹۰ ۲:۱۳)ONLY66 نوشته است: [ -> ]انسان خودش به ذاته میدونه کار خوب چیه کار بد چیه؟
الان من نمیتونم بیام به دوستم بگم نگاه نکن چون خودشم میدونه نگاه کردن خوب نیست
خوب مسله اصلی همینه
شاید بدونه که نگاه کردن به این چیزها بده ولی بهش ایمان نداره
حتی من کسانی رو میشناسم که نه تنها این جور مسایل رو بد نمیدونه بلکه میاد افتخاراتش!!! رو که توی این زمینه انجام داده رو با آب و تاب تعریف میکنه.
به نظر من استفاده از ابزار فیزیکی به همراه فرهنگ سازی بهتر جواب میده.
سلام
یه فکر خوب، می گم
بریزیم همشون رو بکشیم
خوبه؟
خودم می دونم
تنها جوابی که تو این تاپیک نبود رو من دادم
حالا چی کار کنیم؟
نه هک تنها فایده داره، نه اطلاع رسانی خوب
پیشنهاد جدید
هر کلمه با ربط و بی ربط رو سرچ کنی، سایت های فروشگاهی مثل 7gardoon و ما بقی رو اول میاره
ما هم برای سایت هامون همین کار رو انجام بدیم (SEO)
هکر می خواهید،
یه سری از دوستان تو تاپیک معرفی اجمالی کاربران
درباره هک و هکری اعلام امادگی کرده اند
از اونا کمک بگیرین
پیام خصوصی براشون بفرستین
محب الزهرا من تو معرفی اجمالی کاربران ندیدم
اگر باشه حتما یهشون میگیم
دو سه تا سایت ایرانی هستش که فیلم های مستخهجن ایرانی ها رو پخش میکنه خیلی دلم ازشون پره
اگر بتونیم اونو هک کنیم خیلی توپ میشه
دوستان بین اقوام ، آشنایان خودشون اگر هکر سراغ داشتند بگن بیاد برای کمک
بعضی دوستان میفرمایند فرهنگ سازی که دیگه میشه گفت باید یه برنامه 50 ساله رو تنظیم کرد و گر نه در شرایط فعلی اصلا فرهنگ سازی خوب نیست
به عنوان مثال 8 تا کانال داریم که تو هر 8 تا کانال لا اقل طی روز 8 ساعت از برنامه هاش همش آخونده حرف همشون هم اینه که نگاه نکنید دروغ نگید این کارو نکنید این کارو بکنید کو کی گوش میده
میدوندی که ایران بالاترین سرچ سکسی رو تو دنیا داره
خیر سرمون هم شیعه و زمینه ساز ظهور آقاییم ، ولی کو کار از فرهنگ سازی گذشته
پس تا حالا شد:
1- فرهنگ سازی
2- هک
3- کشتن!
به نظر من فرهنگ سازی به "تنهایی" راه چاره نیست و البته نبودش هم "اصلا" توصیه نمیشه!
همینطور هک کردن هم راه خیلی خوبیه. یکی از دوستان گفت فایده نداره، چون اونا مشکل مالی ندارن! اما به نظر من این دلیل خوبی نیست واسه اینکه ما هکشون نکنیم، البته این رو هم بدونید هک سایت ها دقیقا وصل میشه به نهی از منکـر.
کشتن رو هم که من پایم: همین الان آقا سید علی امر کنه: سر از پا نمیشناسیم.
اما اینا فقط یک طرف قضیه اس و عملی شدن این جور مباحث احتیاج به نظر کارشناسی و همت بلند بچه ها داره.
به هر حال .... دوستان عزیزی که دارن تو این زمینه تحقیق میکنن، اگه مشکلی بود یا جایی احتیاج به کمک داشتن روی ماها حتما حساب کنن.
به امید پیروزی
► موفق باشید ◄
(۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۲۱)ONLY66 نوشته است: [ -> ]محب الزهرا من تو معرفی اجمالی کاربران ندیدم
اگر باشه حتما یهشون میگیم
خیر سرمون هم شیعه و زمینه ساز ظهور آقاییم ، ولی کو کار از فرهنگ سازی گذشته
سلام
من این دوستان رو از معرفی اجمالی پیدا کردم
یه هماهنگی باهاشون بکنی جالب میشه
secret63
Netsalar