تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تخریب سایت های ناسالم ( بخونید )
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام

دوستان در مورد اينگونه موارد كاري از دست ما ساخته نيست،شك نكنيد
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه بعضي از سايت ها از حد گذرانده اند و به ائمه ما توهين مي كند كه باعث الام دلهاي بچه شيعه ها مي شود .
مثلا اگر شما با يك سايت كه به حضرت زهرا (س ) توهین کرده باشد مواجه شويد چه احساسي داريد ؟
دلنبدم با فی*ل*تر سایت و هک و چه می دونم و حذف سایت به جایی نمیشه رسید
باید فرهنگ و اخلاق رو درست کرد
یعنی باید شرف رو توی فرد رشد داد که خودش نیاد و همچین سرچی بکنه
که اونم فقط و فقط به گردن رسانه است
از من و تو که دستمون به هیچ جایی بند نیست چه کاری ساخته است؟
اگه اشتباه نكنم آقاي يكتا (راوي راهيان نور) يه حرفي داشتن كه
زمان جنگ عدد 72 هميشه توهر كاري مدنظر بود ، حتي تو چينش گروه ها.
براي چي ماها همچين كارايي نميكنيم؟
نمي دونم شايد ميترسيم كه نتونيم...
ولي...
ايشون گفته بودن جووناي الان مملكت،دانشجوها ياهر قشر ديگه اي بيايين
گروه هاي 72نفره درست كنيد...
72تا دوست...
يعني 71 نفر و پيدا كن كه شايد تو ظاهر خيلي بهت شبيه نيستن ولي اگه روشون كاركني خيلي زود ميشن يكي بهتر از خودت.
نميدونم تونستم منظورمو برسونم يانه..
(اگه پيداش كردم ميزارم تو تالار)
حرف قشنگي بود اگه عملي بشه كه...
تصور كنيد هر تك تكمون 72نفرو جذب كنيم
چي ميشه!!!
به نام خداوند قدرتمند قهار
اما پیرامون اطلاعاتی در زمینه ی هک و آنتی هک و بصورت کلی امنیت در شبکه !![/b]

ابتدا در جواب mpspace
عزیز باید بگم که نام کاربری(رویای سیاه) ,فقط یک نام سایبریه مهم اصل کاربر!!! از شوخی گذشته این نام کاربری بخاطر یک اشتباه در زندگیم بوده که برای این که هرگز فراموشش نکنم این نام رو انتخاب کردم انشاءالله خدا من رو ببخشه!!!

اما درباره اطلاعاتی در این زمینه ها من یک مبحث جدید در گروه دشمن شناسی زیر گروه جنگ نرم با عنوان مباحثی پیرامون ارتقاء امنیت سایبری ایجاد کردم اگر خدا قبول کنه این خورده اطلاعات خود را در اختیار سایر دوستان مسلمان خود بگذارم.

اما کار هایی که ما باید انجام دهیم ساده است همان کار هایی که بزرگان درباره وعده ی خدا ,روز قیامت بسیار بخوانیم و سختی های پس از مرگ را برای خود و دیگران یاد آور شویم علوم قرآنی را نیز به همین ترتیب سعی کنیم از خود شروع کنیم بعد از آنکه به امید خدا از خودمان مطمئن شدیم به دوستان خود انجام واجبات را توصیه کنیم با این کار اگر هیچ اتفاقی هم نیفتد اما باز خودمان از لغزش ها در امان می مانیم ما فقط مسئول کار های خودمان هستم و در روز جزا فقط از اعمال خودمان سوال می شود به امید آنکه خدا ما را عاقبت بخیر کند!!!
سلام
یه سایتی رو تازه دیدم
Huhقبلا نمیدونستم. داخلش یه قسمت داره درخواست فی*ل*ترSmile. من درخواست دادم چند تا سایت...(Dodgyسه نقطه)رو فی*ل*تر کنن اگه واقعا فی*ل*تر کنن که خیلی باحالهBig Grin خیلی.گفتم اونایی که خبر ندارنConfused بدونن.دلم از دست بعضی ها خنک میشهWink!!!
شاید مفید باشه.Blush

www.internet.ir
به نظر من تنها راه مقابله کردن با سایت های مستهجن , برطرف کردن نیاز های جنسی مردم و دادن اموزش های ضروری به نسل جوان به طریق درست و شرعی هستش اکثریت کاربران این سایت ها از امکانات این سایت ها برای برقراری ارتباط با جنس مخالف استفاده میکنن حالا اگه ما سایتی بسازیم که این مشکل رو از راه درست برطرف کنیم جمع کثیری از کاربران این سایت ها به انحراف کشیده نخواهند شد چون مدیران سایت های مستهجن جدیدا دو نوع انجمن میسازن یکی انجمن عادی مثل همین بیداری اندیشه یکی هم انجمن س ک س ی تا کاربران بیشتری رو جذب کنن حتی من در یکی از انجمن های معروف مستهجن دیدم افراد مذهبی هم عضو هستن و در انجمن عادی و غیر س ک س ی اونجا فعالیت میکردن این یعنی عمق فاجعه یعنی دشمن در نظر داره افراد مومن این مملکت رو هم منحرف کنه فقط کافیه اون فرد مومن و حزب الهی کمی کنجکاو بشه تا کارش تموم بشه
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع