شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۶/بهمن/۹۱ ۱۸:۲۵)Reza71 نوشته است: [ -> ]هرکس رو دینش تعصب داره و همونطوری که شما حاضر نیستی دینت رو عوض کنی این انتظار رو هم نباید زیاد از اونها داشته باشی.
سلام
البته نه هرکس ، خیلی از خارجی ها از دست اراجیفی که به خوردشون دادن خسته شدند.
البته توی دین خودمون هم آدم سست عقیده داریم که با یه تلنگر دینشون عوض میشه ، به قول یکی "مُنّی" ،یعنی شیعه ای که افکارش وهابیه.
و باز هم سکوت همه،مخصوصا مسئولین تالار!
من واقعا نمیدونم به کجای این اندیشه ی بیدار میبالید؟
در طول این مدت عضویتم،واقعا یادم نمیاد که یه حرکت بدرد بخور از این تالار اجرا بشه
فقط دوماه در میون یکی میاد میگه مستند ظهور،خنجری از پشت و ازین چرندیات
هفته ای یکبار هم مطالب کپی از سایت های دیگه،بدون اینکه حتی درج کنندش اون متنو بخونه
هر دو هفته یه بار،مطالب کپی ای که نویسنده،از سر بیکاری تا نصفشو میخونه
مواقع مناسبت ها هم که دوتا مطلب کپی تو تالار دیده میشه
سالی یکبار هم مطالب تخصصی یا نیمه تخصصی که در طول سال توسط افراد خاص تالار ادامه داده میشه
هر چند وقت یه بار هم یه همچین تاپیک هایی که اجالتا محل "آهو" هم بهشون گذاشته نمیشه !
با عرض معذرت،ولی اگه فکر کنین،میبینین واقعیته
تالار ما شده این!
هیچکی نیست بگه چرا !
امیدوارم یکی به این حرفا گوش بده!
به به...
عجب ایده ی جالبی!!!
من مرده ی این بی توجهی بچه های تالارم
سلام به شما فدایی ولایت عزیز
و ممنونم از تاپیک خوب شما
البته این نوع بیان شما باعث نخواهد شد که دوستان دیگر نظراتشون رو بدن. کسی رو نمیشه مجبور به اظهارنظر کرد. لذا بهترین راه، بیان اهمیت موضوعی که مدنظرمان هست می باشد.
در مورد موضوع شما، اینکه چه کنیم که تاثیرگذارتر باشیم بنده چند نکته به نظرم میرسه که عرض می کنم.
البته چندین بار در ارسال های دیگری به این مسئله که از نظر من خیلی خیلی مهم هست اشاره کرده ام.
(۶/بهمن/۹۱ ۱۸:۲۵)Reza71 نوشته است: [ -> ]چرا انتظار داری باور کنن که عقاید اونها بهشون تحمیل شده ولی عقاید شما درست و حقیقت و واقعیته؟
اینطوری سریعا بهت میگن که داری تبلیغ اسلام میکنی...
هرکس رو دینش تعصب داره و همونطوری که شما حاضر نیستی دینت رو عوض کنی این انتظار رو هم نباید زیاد از اونها داشته باشی.
نکته ای که رضای عزیز عنوان کردند نکته ی مهمی هست. باید خیلی به ان دقت کنیم. چرا که هرکس تصورش بر این است که درست ترین عقیده را دارست. و لذا بیان مباحث از دیدگاه خودمان راه چاره نیست. بلکه باید عقاید خود مخاطبمان را به چالش بکشیم و این راه تاثیرگذاریست.
(۳۰/مهر/۹۱ ۲۲:۱۳)مجید املشی نوشته است: [ -> ]
برای رسیدن به مقصود و رویارویی با دشمن باید ارزشهایی را زیر سوال برد که انها روی آن پافشاری می کنند. زیرا در غیر این صورت اثرگذاری مناسب نداشته و ما به هدفمان نمی رسیم.
مثالی میزنم. شما ببینید غرب همیشه ما را در مسايلی متهم میکند که برای او ارزش است نه برای ما. لذا هیچگاه نتیجه ای نمی گیرد. آنها آنگاه می توانند تاثیرگذار باشند که فرضا اگر می شد معیاری برای سنجش ایمان ارائه داد ، ادعا می کرد که ایمان در جامعه ی اسلامی کاهش یافته است. یا مثالی دیگر، فرض کنید می خواهید دوستتان را به چالش بکشید، آیا اگر به او بگوییم که تو در ماهیگیری یا کباب درست کردن و ... که او مدعی هیچکدامشان نبود توانسته اید او را به چالش بکشید یا در صورتی که او مهندس شیمی بود با پرسیدن سوالی در همان زمینه از او که نتواند پاسخ دهد؟!!!.... کدامیک؟!
حال با پذیرفتن این نوع نگاه می توانیم سراغ هر ایده ای که مدنظر داریم و بسته به توانایی خودمان برویم. حال می تواند ساخت یک سایت باشد یا تالار یا مستند یا کلیپ یا ...
هرچند در این زمان رسانه های تصویری اهمیتی فوق ویژه دارند. مثلا سایت و تالار و ... نیاز به داشتن اینترنت دارد و این یعنی عدم دسترسی خیلی از افراد. اما ساخت یک کلیپ کوتاه که می تواند چه توسط دستگاه های پخش یا حتی گوشی همراه قابل دیدن باشد بسیار فراگیرتر خواهد بود. در شرایط حاضر با روند مدرن شدن جوامع افراد یک چیزی که کمیاب شده وقت هست و همه به دنبال دریافت سریع یک مطلب هستند. برای همین هست که مطالعه خیلی مورد توجه نیست اما امار دیدن سریالهای خارجی بسیار زیاد و در عین حال عجیب هست.
سلام فدایی ولایت. منم مث شما هر وقت موضوعی ذهنمو درگیر کنه و به جواب نمیرسم حرص میخورم 
ایده ات جالبه و روشت (تاثیرگذاری غیر مستقیم و نرم روی آدما) جالب تر ولی همونطور که با یک گل بهار نمیشه با راه اندازی یه تالار یا سایت و... نمیشه توقع تاثیرگذاری سریع یا گسترده داشت بلکه در دراز مدت جواب میده. حتی ساختن مستند هم خیلی کمک نمیکنه مثلا همین مستند ظهور، من خودم شخصا تا قبل از اینکه بیام توی تالار، اسمشو هم نشنیده بودم و اطرافیانم هم بواسطه من باهاش آشنا شدن. فکر میکنم باید چند نفر با ارده هم پیمان بشن و یه حرکت دسته جمعی رو شروع کنن. هرکس توی یه حوزه وارد بشه و با روشهای مختلف روی ذهن علاقه مندای به اون حوزه تاثیر بداره.
میدونم فکرم یه خورده تخیلیه ولی درسته با یه گل بهار نمیشه ولی بهار با اولین گل آغاز میشه. همونطور که شیطان از راهها و شیوه های مختلفی آدمارو گول میزنه، ما هم باید با ترفندهای مختلفی به غافلا یا گول خورده ها کمک کنیم بیان توی راه (به شرطی که راهمون درست باشه)
من همین الان اعلام میکنم که حاضرم توی این راه بهت کمک کنم، هرچند کوچیک، حتی برای مسلمان شدن یه نفر...
علی یارت و حق نگهدارت باشه!
آها...این شد!
در خصوص اون پستی که گفتن هر کس عقاید خودشو قبول داره، باید بگم که ما که قرار نیست فقط بگیم فلان چیز خوبه،فلان چیز جیززه!
و در مورد این که زیرکانه و حساب شده جلو بریم و رو فکر افراد کار کنیم،به نظرم بهترین مثالش همون مستند ظهوره.به نظر من این مستند،بهترین پروژه در این زمینه بود.گرچه خیلیا قبولش ندارن.اما من کار به خوب و بدش ندارم،هر چی بوده،مهم اینه که تونسته نهایت تاثیر گذاریو داشته باشه.
فقط یه خواهش از هرکی که این پستو میخونه دارم.اینکه اگه مبشه و تا جایی که امکان داره بقیه اعضا تالارو به این تاپیک دعوت کنه.به نظر من دلیل خلوت بودن این تاپیک اینه که هنوز خیلی ها واردش نشدن و ندیدنش
حالا بگذریم ازین حرفا.بحث اینه که اول باید یه حرکتی بزنیم تا بچه های همین تالار بیدار شن.اگه یه کم دقت کنید،میبینید که از طرف کاربرای تالار تا حالا هیچ پروژه ای عملی نشده.یعنی حتی تا حالا یک ایده ی به درد بخور هم داده نشده،چه برسه به پروژه ای که حالت اجرایی داشته باشه!
حالا من خودم اولین ایده ای که به نظر خودم ارزش اجرا داره رو میگم:
یه شبکه اجتماعی با نام FBI.ir حالا اف بی آی چیه؟ فدراسیون بیکاران ایران ! به نظرم در درجه اول،اسمش خیلی جالبه!
و بعد،به نظرم برای ایرانی ها و چه بسا سایت به زبان انگلیسیش برای خارجی ها،این شبکه اجتلعی جذابیت بیشتری نسبت به اون ایده ی کلاب مثلا رئال مادرید داره.چون فدراسیون بیکاران،میتونه همه چیو تو خودش جا بده.مثلا همین طرفدار یه باشگاه بودن و دنبال اخبار و نتایجش بودن هم یه نوع بیکاری حساب میشه!!!
البته فکر کنم خودتون فهمیده باشید که منظورم از فدراسیون بیکاران،بیکار از لحاظ شغلی نیستا.اگرچه،پیدا کردن شغل هم میتونه بخشی از همین شبکه اجتماعی،مثلا یه بخشش مخصوص اگهی های استخدامی باشه!
البته اداره ی این شبکه ی عظیم ام خودش داستانیه،و همچنین اینکه چطور اهداف خودمونو توش جا بدیم،مسئله ی بزرگتریه! برای همینه که میگم این ایده از خام هم خامتره!
از شما خواهش میکنم هر ایده ای که دارید،هر چند کوچیک رو تو این تاپیک بیان کنید.شاید یه موقعی با ترکیب دوتا ایده ی کوچیک،یه چیز بزرگ از آب دراورد.
به هر حال،نهایت ایده پردازی من،همین اف بی آی بود.دیگه ببینم چیکار میکنید!
(۹/دی/۹۱ ۲۱:۳۶)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]منظورم اینه که باید طوری عمل کرد که خود مخاطب هم متوجه نشه،ولی روش اثر بذاره.مثل همین کاری که غربی ها دارن با سینماو انیمیشنشون سال ها رو بچه ها و جوونای ما اثر منفی میذارن
کار ما هم باید یه چیز شبیه کار اونا باشه،اما با هدف مثبت.
سلام...ببخشید پستا رو نخوندم....
باید بگم که خیلی خیلی خیلی نامردیه ....به نظر من و از هرچی اصول اخلاقیه دوره....هدفت عالیه ولی راهت مورد داره ....
البت به نظر من ....

حالا پستارم می خونم نظر دیگه ای هم داشتم میگم...
بازم سلام ....
پستا رو نشستم خوندم راستش رو بخای خاسته ی اصلیت هدف اصلیت رو نفهمیدم .....گیج شدم آخه پراکنده نوشتی...
هدفت از اینکارا مستند یا سایت یا... چیه؟

بابا برادر صبحت بخیر!!! تازه میگی هدف چیه؟۱

ولی ببخشید،الان وقت ندارم جواب بدم
سلام . شما منظورتون اینه که غیر مستقیم حرفو بزنیم چون برای بعضیا هرچی که مثلا بوی مذهب بده ناجوره و فکر می کنن میخوان مغزشونو شستشو بدن و دست و پاشونو ببندن. خوب توی این یه مورد چطوری میخواین اون آدمو راهنمایی کنید طوری که زیاد اسم دین و خدا و پیغمبرو نیارین ؟ خیلی مطالعه میخواد و اگه بشه که خیلی خوبه. سختم نیست آیه های قران رو بدون اینکه بگید از قرانه توضیح بدین و درست بودنش رو ثابت کنید. حتما یوسف اسلامو میشناسین . توی سایتش و توی فیس بوک هربار یه آیه رو می نویسه یا توضیح میده . معلومه که خیلیم حوصله داره . یا شعرای مولوی که توی فیس بوک به انگلیسی می نویسن . حرفو ساده و راحت می زنن البته بعضی وقتا یه حرفایی رد و بدل میشه مثل اون شعری که درباره برادری ادیان حرف زده که بعضیا که نمی دونم کجایی بودن و چه قصدی داشتن حرفای ناجوری زدن مثلا یکیشون که با پرچم فلسطین عضو بود نوشت : شیعی رافضی = صهیونی ! حالا اینکه این می دونست مولوی ایرانیه در صورتیکه همه میخوان بگن ترکه حیلی جالب بود. منظورم اینه که سریع جبهه گیری نشه و طرفو نکوبن البته من جواب این موجودو دادم توی فیس بوک . چند ماه پیش بود و دیگه فرصت نکردم سری بزنم. پرحرفی کردم شرمنده