تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ایده پردازی <<مهم>>
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
نقل قول:پرحرفی کردم شرمنده
سلام بعد از مدت ها !!!
نه،اتفاقا حرفتون بسیار درست بود،تیکه اولش همون جوابی بود که میخواستم بدم اما وقت نداشتم !
ببخشید که دیر به دیر میام تالار،این چند وقت زیاد به اینترنت دسترسی ندارم
ان شالله همین روزا میام همه چیو مفصل میگم

درضمن،سایت گروه ظهور که همون رسانه ی گروه ظهور باشه رو تا یه جاهایی رسوندم،فکر میکنم جالب شده.ببینید و نظرتونو تو پیام خصوصی بدید arrivalbase.ir
یا علی
نمیدونم چیزی که میخوام بگم به دردتون میخوره یا نه.

ولی حس میکنم باید یگم.

اینجا به نتیجه ای نرسیدین و نمیرسین.

به نظر من اگه با یک روانشناس خوب که عقایدش به خودتون شبیهه کمک بگیرین. یه چنین شخصیتی خیلی بهتر میتونه کمک کنه و اینکه میشه رو حرفاش حساب باز کرد.

امیدوارم موفق باشین.
(۳/اسفند/۹۱ ۲۰:۳۵)zryy نوشته است: [ -> ]نمیدونم چیزی که میخوام بگم به دردتون میخوره یا نه.

ولی حس میکنم باید یگم.

اینجا به نتیجه ای نرسیدین و نمیرسین.

به نظر من اگه با یک روانشناس خوب که عقایدش به خودتون شبیهه کمک بگیرین. یه چنین شخصیتی خیلی بهتر میتونه کمک کنه و اینکه میشه رو حرفاش حساب باز کرد.

امیدوارم موفق باشین.

من واقعا منظورتونو نفهمیدمBlush اگه میشه بیشتر توضیح بدید

من یه بار دیگه متن پست اولمو خوندم و فهمیدم که اگه هر شخصی غیر از من اونو بخونه،نمیتونه بفهمه هدف چیه!Big Grin
بنابر این،الان میگم (نهایت چیزی که برای توضیح به ذهنم میاد همینه!) :
ببینید،مثلا هالیوود در طی این چندین سال،اعتقادات خیلی هارو جابجا کرد و خیلی تاثیر های منفی ای هم روی خیلی ها گذاشت. یا اینکه شبکه های ماهواره ای و سریال هاشون دارون خیلی از همین خانواده های دوروبرمون رو از ریشه و بن نابود میکنن.

حالا هدف ما اینه که کاری انجام بدیم که اون تاثیرات منفی خنثی بشه و حتی بتونیم تاثیر مثبت هم رو افراد بذاریم.
بحث کلی این تاپیک اینه که ایده هایی ارائه بشه که ما به اون هدف برسیم.و این هدف میتونه شامل هر چیز مثبتی مثل اثر مثبت اجتماعی و خانوادگی و اعتقادیو مذهبی و اخلاق و ... باشه. و اون ایده ها هم میتونه هر چیزی و در هر زمینه مثبتی باشه.
و خواهش من اینه که از همین اول یه ایده ی بزرگ و جهانی ندید که آدم پشیمون بشه از انجامش.
این از قدم اول
و قدم دوم اینه که این ایده ها و همه این افراد توسط گروه ظهور سازماندهی بشن و عملی بشن.یعنی بشن عضوی از گروه.
و این رو هم باید بگم که گروه ظهور،ظرفیت نا محدودی داره و شما هم اگه دلتون مبخواد فعالیتی در جهت تعجیل در فرج حضرت صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) انجام بدید، میتونید در مرحله اول،نام،نام کاربری بیداری اندیشه و شرایط و همچنین سطح اطلاعاتتونو به mhd.iran@ymail.com
ارسال کنید تا در آینده که پروژه ای قرار شد اجرایی بشه،بتونید در حد توانتون به اجرایی شدنش کمک کنید
(البته خود پایگاه ظهور هم ایمیل اختصاصی داره اما بد نیست که 1 درصد هم احتمال بدیم مشکلی برای هاستمون پیش میاد! برای همین،ایمیل بالا مطمئن تره)
امیدوارم ایندفعه دیگه همه منظورمو گرفته باشنSmile
یا علی
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع