تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رونالدو یا شهادت!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
من دنبال شهرتم ام تردید دارم ......خوب مختار هم تا خودش نساخت نتونست مفید باشه

(۱۱/دی/۹۱ ۰:۳۶)nilufar7676 نوشته است: [ -> ]یه لحظه صبر کنید بابا شما ها همتون علیه من جبهه گرفتین

خوبه گفتم دارم مثال می زنم

منظورم این بود که یه آدمای کله گنده ای مثل اینا نه دقیقا خودشون که شما نشستین در مورد فوتبال برام حرف می زنین!!!

"بشنووووووووووووووووووییید "

خیلی خب بابا شما تاپیک رو یه بار دیگه می خوندی که نوشتم قصد بی احترامی به هیچ شهید بزرگواری رو ندارم خیلی هم برای من بزرگ و عزیزن و سرور من و همه هم هستن

اما به نظر شما خودخواهی نیست که تو این گیر و دار جنگ تک نفره امام زمان غایبمون فقط به فکر بهشت باشیم و فقط سعی کنیم خودمونو نجات بدیم؟

آیا اگر یکی از همین بچه های بیداری اندیشه به شهرت رونالدو برسه نمی تونه دنیا رو تکون بده؟امام زمان به کمک ما نیاز داره از بین این بازیگرای قرتی و بچه سوسول هایی که هر روز از تو یه پارتی می گیرنشون دیگه هیچ شخص شخیص مشهور درست و حسابی نداریم که با حرکات درستش الگوی مردم بشه داریم؟

حرف من اینه...بیایید من و شما بشیم اون اسطوره بین المللی که چشم دنیا به حرکاتشونه تا با حرکات درست واسه امام زمانمون یار بگیریم

من نمی گم رونالدو باشیم آره رونالدو تو خیلی چیزا مثبت نیست(البته کسی هم حق نداره بیاد بگه ایمان نداره شما چه می دونی شاید ایمانش به خدا از من و تو بیشتر باشه بنابراین قضاوت بیجا نکنید)اما مهم اینه که الان واسه دنیا آدم مهمیه

حرف من اینه:الان وقت اون رسیده که دست از جانماز هامون برداریم مثل آقای رائفی پور جنگ برپا کنیم صدامونو به گوش دنیا برسونیم الان وقتش نیست که تنهایی یه گوشه شهید بشیم الان وقتش نیست زندان بریم ک اگه چار نفری هم که الان دلشون با امام زمانه خودشونو به کشتن بدن یا بیخودی خودشونو زندان بندازن درسته کارشون نمادینه اما فقط"نمادینه"و اثری رو دنیا نداره

بیایید مثل مختار باشیم سیاست داشته باشیم به نظر من شما دارید می شید مثل توابین یادتونه که؟اینقدر به فکر شهادت بودن که یادشون رفت واسه امام حسین بلند شده بودن یادشون رفت قرار بود انتقام بگیرن

الان وقتشه که مختار بشیم هممون.الان وقتشه که دشمن با سیاست رو با سیاست از راه به در کنیم اگه اون میاد و همه ادمای مشهور دنیا رو مال خودش می کنه چرا من و تو تو دنیا بلند نشیم و علم امام زمانو بلند نکنیم؟

مختار هم شهید شد اما شهادت مختار کجا و شهادت توابین کجا...مختار غم اهل بیت رو تسکین داد باری از رو دوش امام سجاد برداشت

مختار مفید بود

یادمون نره مفید باشیم

یادمون نره واسه چی داریم می جنگیم

بیایید خودخواه نباشیم

بیایید یه خرده به امام زمان فکر کنیم

حرف من همینه و بس

قبولت دارم
نقل قول: مختار هم جزو شهدای برتر نبود.او هم مشکلات اعتقادی داشت ، منتها به علت خنک کردن آتش غم امام بود که بخشیده شد.

جدا؟؟؟شما هم بودی اون موقع که خدا داشت می گفت چون غم امام رو تسکین دادی بخشیدمت؟؟شما هم بودی اون موقع که اعلام شد مختار مشکل اعتقادی داره؟؟؟؟
اون موقع که چشم مختار رو شمشیر کشیدن شما هم بودی و احیانا روح از تنت جدا نمی شد اگر جاش بودی؟اون موقعی که تو دل آل زبیر و وسط آتیش بود شما هم بودی؟هیچ وقت جرئت می کردی اینطوری بزنی تو خط دشمن؟؟؟؟؟؟
دست بردارید تو رو خدا واقعا نمی دونم چرا بعضی ها این طوری رفتار می کنن یعنی شماها همتون نشستید تا یه روزی شهید بشید و برید بهشت؟مرامتون اینه آره؟؟؟
نقل قول:
من مات علی حب آل محمد مات شهیدا ؛ هر کس با محبت آل محمد بمیرد شهید از دنیا رفته است .

پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم)

مَنْ ماتَ في طَلَبِ‌ الْعِلم فَقَدْ ماتَ شَهيداً
؛ هر كه در راه طلب علم بميرد شهيد مرده است .

پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم)

المومن علی ای حاله مات و فی ای ساعه قبض فهو شهید ؛ انسان مومن در هر حالتی که بمیرد و در هر زمان که بمیرد شهید است .

حضرت علی (علیه السلام)

مَن عاشَ مدارياً مات شهيداً هر كس طورى زندگى كند كه مردم از او آزارى نبينند و در حال مداراى با مردم از دنيا برود، شهيد از دنيا رفته است.

شما دوست داری این جوری شهید شی؟باشه بحثی نیست اشکالی نداره هر کس یه سلیقه ای داره اما من دوست دارم مثل پرنس دایانا شهید بشم...چیه لابد فکر می کنین چون مسلمون نبوده مرگش شهادت نیست هان؟بیایید یه دوتا فتوای دیگه هم بدید از خودتون...
شرمنده من فکر می کردم کسی تو این تالار پیدا میشه که دل شیر داشته باشه چار نفر مثل دایانا که وسط ماسونها باشه و برعلیه شون تا آخرش تو یه تصادف لهش کنن
شماها همتون دلتون می خواید سرباز پیاده شطرنج باشید ببخشید اما من دلم می خواد وزیر باشم که شاهم رو(که همون امام زمانه)درست و حسابی ساپورت کنم...
واقعا ناامید شدم.دلم خوش بود حداقل به اندازه بچه هایی که تو این سابت عضون امام زمان یار داره که حاضرن واسش تو آتیش برن اما نه شما همتون دلتون می خواد بچه های خوبی باشید و یه گوشه زندگیتون رو بکنید فکر کردید خیلی راحته آدم مشهوری باشی و هوای امام زمانو داشته باشی نه یعنی راه رفتن رو لبه تیغ یعنی تو آتیش بودن یعنی جاسوس دو سر بودن برای اونی که میره تو این آتیش بعنی بازی دوسر باخت در هر صورت می کشنش پایین اما این مردن کجا و مردن هایی که شما دوست دارید کجا...
واقعا ناامید شدم از تک تکتون

I won’t make him become a footballer. I’m not going to lie to you; I would like him to be my successor, but he will be whatever God wants him to be.
این یه بخش از حرفای رونالدوئه وقتی ازش می پرسن دوست داری پسرت چیکاره بشه
ترجمه:
من اونو مجبور نمی کنم که یه فوتبالیست بشه.نمی خواهم بهتون دروغ بگم دوست دارم که اون جانشینم بشه اما اون همون چیزی میشه که خدا می خواد بشه
من می خوام ازتون بپرسم کدوم یکی از الگوهای ملی ما اینطوری حرف می زنن و به خدا اعتقاد دارن و اینقدر به خواست خدا معتقدن؟؟؟
همه می گن:هرچی خودش می خواد بشه نه هرچی خدا بخواد
و این یه بخشیه از اون مصاحبه بلندبالاش که متن کاملش رو توی سایت رئال می تونید ببینید که چطور از خدا بابت تموم سختی هایی که توی نوجوونی کشیده تشکر می کنه و میگه علت موفقیت اون سختی ها بود
این نگرش عمیق رو روزی یک ساعت تو برنامه سمت خدا دارن سعی می کنن به من و توی مسلمون یاد بدن
فقط جنبه های منفی یه نفر رو نبینید بیایید یه خرده تلاش کنید چار تا چیز هم از اونایی که با غرور بهشون میگید بی ایمان یاد بگیرید
چشم ها را باید شست
افسوس و صد افسوس
نقل قول:چون مسلمون نبوده مرگش شهادت نیست هان؟

خواهر گرامی ، شهادت مد نظر ما شهادت در راه خداست.

وزیر بودن برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که کار سختی نیست (هرچند پیدا کردن لیاقت وزارت امام زمان کار سختی هست) ولی منظور ما اینه که حتی اگر لازم باشد جانمان را هم حاضریم در راه خدا و حجت برحقش بدهیم. اگه همه ی مومنان شهید بشن پس امام زمان برای کی حکومت تشکیل بده؟
شهادت واقعا سعادتی هست برای خودش ولی شهادت حتما ریخته شدن خون و جان دادن نیست ، حتی ما داریم در گزاره های اسلامی که آبرو بالاتر از جان هست و کسی که آبروی خودش رو در گرو دین بذاره خیلی کار بزرگی کرده.... یا مثلا امام خمینی (رحمة الله علیه) که کشته نشدند آیا دلیل میشه که مقامشون بالا نبوده؟

بنابر این منظور از این گونه حرفها ، آمادگی ما برای شهادت در راه امام زمان هست و اینکه از مرگ نمیترسیم ، نه اینکه حتما کشته بشیم. چه بسا فرمان امام زمان این باشه که ما زنده بمونیم و کمک کنیم بهشون! در اینصورت اگر پافشاری کنیم روی این که نه ما حتما میخوایم کشته بشیم از فرمان امام سرپیچی کردیم و شهادتمان هم قبول نیست.

پس مهمتر از رسیدن به شهادت اینه که ما آماده ی شهادت باشیم ولی به فرمان امام زمان عمل کنیم. اگر امام زمان گفت سرباز فدایی و شهادت طلب میخواهم ما هستیم ، اگر گفت وزیر میخواهم ما هستیم ، اگر گفت ابدارچی میخواهم باز هم ما پای کار هستیم ، که اگر کسی برای شهادت آماده باشه دیگه آبدارچی و وزیر بودن براش کار نداره، داره؟
خواهر گرامی .

حرف شما صحیح است ! اما چه تضمینی هست که کسی به محبوبیت این دو نفر که عکسشان را در تاپیک زدید برسد و در راه اسلام قدم بردارد Huh

اگر اسلام دین صلح و ارامش است چرا شخص مذکور مسلمان نمیشود ؟ شاید این را گفته تا مسلمانها دید بهتری به او داشته باشند ؟
اگر کسی کفش طلا میفروشد به نفع مردم غزه چرا دقیقا زمانیمردم فلسطین از ایران و مردمش تشکر میکنند اینکار را میکند ؟
چرا اقای مصطفی عقاد بعد ساختن فیلم محمد رسول الله ترور شد ؟
چرا همین پرنس دیانا بعد از فهم سیستم حکومتی انگلیس به قول شما شهید شد ؟
چرا ادواردو انیلی ثروتمند بعد از تشرف به اسلام شهید شد ؟
چرا اقای جان اف کندی بعد از فهم سیستم یکپارچه صهیونیستی کشته شد ؟
چرا اقای لینکن بعد از سخنرانی راجع به نظام بانکی ترور شد ؟
چرا مالکوم ایکس ترور شد ؟
چرا محمد علی کلی به زندان رفت ؟

چون در این سیستم فاسد جهانی شهرت با حقیقت جمع نمیشود ! چه تضمینی است که شما بر روی لبه تیغ در اوج شهرت بروید و یکباره با معرفی سیستم اسلام در اوج شهرت بمانید ؟ اگر میخواهید مختار گونه عمل کنید نیازی به حرفهای رونالدو و مسی ندارید چون با حرف زدن به جایی نمیرسید ! اگر به حرف زدن قرار است کسی شهید بشود چرا همین اقای رونالدو و مسی را ترور نمیکنند ؟
چرا افراد بالا که همگی متوجه سیستم شدن ترور میشوند ولی این ها از اسلام میگویند و اب از اب تکان نمیخورد ؟ چون عملی در کار نیست ! شما در راه حق در مملکت خودتان قدم بردارید مطمئنا شهید میشوید .
برای مثال هم فقط نمونه ای خدمتتان عرض میکنم که نگوئید حرفهای ما حرفهای صوفی گرانه است .

چرا از بین تمامی استادهای دانشگاه و تمام دانشجوها سیستم اطلاعات کشور اسرائیل موساد می اید و دانشمندان هسته ای ما رو ترور میکند ؟
توجه کنید که مردم کشور ما خودشان نیز این افراد را تا زمان شهادت نمیشناختند ولی موساد پول خرج میکند به هر بدبختی مواد منفحره در اختیار افراد قرار میدهد تا اینها را شهید کند ؟
شما در راه حق قدم بردارید دشمن خودش به دنبالتان می اید و شهیدتان میکند .

حال اینکه چرا اعضای تالار بیداری اندیشه که مدعی این هستند که سیستم شیطانی دجال را شناخته اند و بر علیه ان اقدام میکنند شهید نمیشوند ؟یا چرا با اینهمه یار دلسوخته امام زمان ظهور نمیکند ؟ نشان دهنده ی این است که ما راه را شناخته ایم ولی جرات قدم برداشتن در ان را نداریم .
اگر امام زمان و شهادت به حرف زدن امدنی بود ما در دوران ظهور به دنیا می امدیم نه اینکه عمرمان بگذرد و بگوئیم اباصالح کجایی ؟ من امدم گدائیBlush

یا علی
(۱۱/دی/۹۱ ۱۵:۴۲)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]شهادت واقعا سعادتی هست برای خودش ولی شهادت حتما ریخته شدن خون و جان دادن نیست ، حتی ما داریم در گزاره های اسلامی که آبرو بالاتر از جان هست و کسی که آبروی خودش رو در گرو دین بذاره خیلی کار بزرگی کرده.... یا مثلا امام خمینی (رحمة الله علیه) که شهید نشدند آیا دلیل میشه که مقامشون بالا نبوده؟

؟؟

شما اول میگید شهادت فقط کشته شدن در راه خدا نیست

بعد پایین تر میگید امام خمینی که شهید نشدند!!!

میشه شما یه تعریفی از شهادت ارائه بفرمایید؟

آیا شهید فقط کسی است که می جنگد و در راه خدا کشته می شود
؟

آیا با توجه به این احادیث نمی توان گفت امام خمینی (رحمة الله علیه)

شهید از دنیا رفته اند؟ :

"
پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم): من مات علی حب آل محمد مات شهیدا ؛ هر کس با محبت آل محمد بمیرد شهید از دنیا رفته است .

پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم): مَنْ ماتَ في طَلَبِ‌ الْعِلم فَقَدْ ماتَ شَهيداً ؛ هر كه در راه طلب علم بميرد شهيد مرده است .

حضرت علی (علیه السلام): المومن علی ای حاله مات و فی ای ساعه قبض فهو شهید ؛ انسان مومن در هر حالتی که بمیرد و در هر زمان که بمیرد شهید است .

پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم): مَن عاشَ مدارياً مات شهيداً ؛ هر كس طورى زندگى كند كه مردم از او آزارى نبينند و در حال مداراى با مردم از دنيا برود، شهيد از دنيا رفته است."
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

امـام حـسـيـن (علیه السلام ) : هـيـچ يـك از شـيـعيان ما نيست , مگر اين كه صديق و شهيد است زيد بن ارقـم مـى گـويـد ـ گفتم : چگونه چنين چيزى ممكن است , در حالى كه آنان در بسترهاى خود مـى مـيـرند؟
حضرت فرمود : مگر كتاب خدا را نخوانده اى : ((كسانى كه به خدا و فرستادگان او ايـمـان آورده انـد هـمانان صديقان و شهيدان در نزد پروردگارشان هستند)) سپس فرمود : اگر شـهـادت فـقـط اختصاص به كسى داشت كه با شمشير كشته شود در آن صورت شهداى خدا اندك بودند.

امام صادق (علیه السلام ) به ابو بصير فرمود : اى ابا محمد! هركه با اعتقاد به اين امر (امامت و ولايت ).
بميرد , شهيد است عرض كردم : فدايت شوم , حتى اگر در بسترش بميرد؟
فرمود : حتى اگر در بسترش بميرد , او زنده است و روزى مى خورد.
من یه صحبت داخل پرانتز بکنم؟؟؟

ببنید بچه ها بحث اصلا سر تاثیر گذاری نیست، بحث سر عبودیت است. این تاثیر گذاری ها و .... همگی مصادیقی از این اصل مهم یعنی بندگی ذات اقدس اله هستند.

سر همین مطالب میشه یه تاپیک زد و کلی توش حرف... ولی خب این جا خلاصه وار عرض میکنم، اگر فقط به هدیه دادنه که معاویه هم بسیار در طول زندگی اش هدیه داده است، معاویه به یک شهر فقط به بچه های کوچکش بره هدیه می کند و...

اصلا بحث این نیست که رونالدو یا مسی معاویه هستندا، نه بحث اینه که نفس کمک کردن چیزی رو عوض نمی کنه چون الاعمال بالنیات.

بله مسلما تاثیر گذاری عمل رونالدو و مسی و.... در دنیای بشری و جامعه بشری، تاکید میکنم بر جامعه بشری و نه عالم هستی بسیار بیشتر از یه شهید بی نشان است که اون هم مقصر ماها هستیم.

بحث اثر گذاری اونها به خاطر مسئله مهم تبلیغات و رسانه هاست. وگرنه آن شهید اثر گذاری خاص خودش را هر لحظه در عالم هستی می گذارد.

ما متاسفانه هدف ها را قاطی کردیم، حتی کمک کردن به مردم غزه هم هدف نیست، بیان تعریف از اسلام هدف نیست، هدف عبودیتی است که این کمک کردن ها از آن عبودیت سرچشمه می گیرد..... حالا در این دنیای مادی و پر از آلودگی کی میخواهد برای ما عبودیت را تعریف و تبیین کند؟؟؟ جز شهداء؟؟؟؟؟
نقل قول:بعد پایین تر میگید امام خمینی که شهید نشدند!!!

ای بابا چرا به لغت گیر میدی. منظورم این بود که امام خمینی کشته نشدند ولی دلیل نمیشه که مقامشون پایین باشه یا از شهادت میترسیده اند...
خوبه این همه توضیح دادم!
(۱۱/دی/۹۱ ۱۵:۱۴)nilufar7676 نوشته است: [ -> ]جدا؟؟؟شما هم بودی اون موقع که خدا داشت می گفت چون غم امام رو تسکین دادی بخشیدمت؟؟شما هم بودی اون موقع که اعلام شد مختار مشکل اعتقادی داره؟؟؟؟
اون موقع که چشم مختار رو شمشیر کشیدن شما هم بودی و احیانا روح از تنت جدا نمی شد اگر جاش بودی؟اون موقعی که تو دل آل زبیر و وسط آتیش بود شما هم بودی؟هیچ وقت جرئت می کردی اینطوری بزنی تو خط دشمن؟؟؟؟؟؟
دست بردارید تو رو خدا واقعا نمی دونم چرا بعضی ها این طوری رفتار می کنن یعنی شماها همتون نشستید تا یه روزی شهید بشید و برید بهشت؟مرامتون اینه آره؟؟؟
سلام
من از خودم که حرف در نمی آرم ، خوب من که نگفتم مختار مشکل اعتقادی داشته و .... ، این ها همه از روایات بر می آد:
http://islamquest.net/fa/archive/question/fa11567
نقل قول:
1. عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام) قَالَ لِی: "یجُوزُ النَّبِی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) الصِّرَاطَ یتْلُوهُ عَلِی وَ یتْلُو عَلِیاً الْحَسَنُ وَ یتْلُو الْحَسَنَ الْحُسَینُ فَإِذَا تَوَسَّطُوهُ نَادَى الْمُخْتَارُ الْحُسَینَ(علیه السلام) :یا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ(علیه السلام) إِنِّی طَلَبْتُ بِثَارِکَ فَیقُولُ النَّبِی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) لِلْحُسَینِ(علیه السلام) :أَجِبْهُ؛ فَینْقَضُّ الْحُسَینُ(علیه السلام) فِی النَّارِ کَأَنَّهُ عُقَابٌ کَاسِرٌ فَیخْرِجُ الْمُخْتَارَ حُمَمَةً وَ لَوْ شُقَّ عَنْ قَلْبِهِ لَوُجِدَ حُبُّهُمَا فِی قَلْبِهِ"؛[18]امام صادق (علیه السلام) فرمودند: پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از پل صراط می گذرند و حضرت علی (علیه السلام) و امام حسن (علیه السلام) پشت سر ایشان و سپس امام حسین (علیه السلام) هنگامی که به وسط پل صراط می رسند، مختار (که در عذاب دوزخ است) ندا می دهد: یا اباعبدالله من خون خواه شما بودم؛ پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: ای حسین! جواب او را بده؛ سپس امام حسین (علیه السلام) همچون عقابی، مختار را از دوزخ نجات می دهند. و چه بسا اگر قلب مختار شکافته می شد، حب آن دو خلیفه در آن آشکار می شد.
2. روایتی دیگر قریب به همین مضمون از امام صادق (علیه السلام) نقل شده که در انتهای آن، راوی از امام (علیه السلام) سؤال می کند: چرا مختار با وجود خدماتی که انجام داده است در دوزخ گرفتار می شود؟ امام در پاسخ می فرمایند: چون در سینه مختار، محبت آن دو خلیفه بود. سپس امام قسم یاد می کنند که اگر در قلب جبرئیل و میکائیل ذره ای از حب این دو وجود می داشت، خداوند متعال آنها را با صورت در آتش دوزخ می افکند.[19]

نقل قول:
علامه مجلسی (رحمة الله علیه) این دو روایت را وجه جمعی برای سایر روایات مدح و ذم مختار می داند که او به خاطر برخی عقایدش ابتدا اهل دوزخ بوده، اما به دلیل عملکرد مناسبش عاقبت با کمک امام حسین (علیه السلام) از عذاب الاهی نجات می یابد.
چرا این قدر تهاجمی؟
تمام منابع شیعه در مورد مختار که سریال مختارنامه نیست.مختارنامه یک سریال بود در جهت بیان یک سری مسائل ، و خیلی مسائل رو که در خلاف جهت اون مسائل بوده رو در نظر نگرفته.
من کی گفتم نشستم شهید بشم؟ اصلا من همچین حرفی زدم؟برید اول پست های من رو دقیق بخونید.
(۱۱/دی/۹۱ ۲۱:۲۳)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]ای بابا چرا به لغت گیر میدی. منظورم این بود که امام خمینی کشته نشدند ولی دلیل نمیشه که مقامشون پایین باشه یا از شهادت میترسیده اند...
خوبه این همه توضیح دادم!

عزیز شما لطف کنید به این سوال من جواب بدهید:

آیا شهید فقط به کسی گفته می شود که در راه خدا کشته(چه با شمشیر چه با سلاح گرم یا به هر صورت دیگری) شود؟
دوست عزیز ، موضع بنده کاملا مشخصه توی دو تا پست قبلیم ، نمیدونم چرا شما دوباره سوال میکنید.

اینطور که در عوام جا افتاده واژه ی شهید فقط به کسی میگن که کشته بشه در حالی که در حقیقت و در گزاره های اسلامی ما بسیار داریم که شهید شدن فقط کشته شدن با شمشیر و... نیست ، چند تا حدیث هم شما خودتون اوردید در پست قبل.

حالا میشه شما به این سوال جواب بدید که چرا اینقدر گیر داده اید به این کلمه ای که بنده استفاده کردم؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع