۱۱/دی/۹۱, ۱۵:۰۷
من دنبال شهرتم ام تردید دارم ......خوب مختار هم تا خودش نساخت نتونست مفید باشه
قبولت دارم
(۱۱/دی/۹۱ ۰:۳۶)nilufar7676 نوشته است: [ -> ]یه لحظه صبر کنید بابا شما ها همتون علیه من جبهه گرفتین
خوبه گفتم دارم مثال می زنم
منظورم این بود که یه آدمای کله گنده ای مثل اینا نه دقیقا خودشون که شما نشستین در مورد فوتبال برام حرف می زنین!!!
"بشنووووووووووووووووووییید "
خیلی خب بابا شما تاپیک رو یه بار دیگه می خوندی که نوشتم قصد بی احترامی به هیچ شهید بزرگواری رو ندارم خیلی هم برای من بزرگ و عزیزن و سرور من و همه هم هستن
اما به نظر شما خودخواهی نیست که تو این گیر و دار جنگ تک نفره امام زمان غایبمون فقط به فکر بهشت باشیم و فقط سعی کنیم خودمونو نجات بدیم؟
آیا اگر یکی از همین بچه های بیداری اندیشه به شهرت رونالدو برسه نمی تونه دنیا رو تکون بده؟امام زمان به کمک ما نیاز داره از بین این بازیگرای قرتی و بچه سوسول هایی که هر روز از تو یه پارتی می گیرنشون دیگه هیچ شخص شخیص مشهور درست و حسابی نداریم که با حرکات درستش الگوی مردم بشه داریم؟
حرف من اینه...بیایید من و شما بشیم اون اسطوره بین المللی که چشم دنیا به حرکاتشونه تا با حرکات درست واسه امام زمانمون یار بگیریم
من نمی گم رونالدو باشیم آره رونالدو تو خیلی چیزا مثبت نیست(البته کسی هم حق نداره بیاد بگه ایمان نداره شما چه می دونی شاید ایمانش به خدا از من و تو بیشتر باشه بنابراین قضاوت بیجا نکنید)اما مهم اینه که الان واسه دنیا آدم مهمیه
حرف من اینه:الان وقت اون رسیده که دست از جانماز هامون برداریم مثل آقای رائفی پور جنگ برپا کنیم صدامونو به گوش دنیا برسونیم الان وقتش نیست که تنهایی یه گوشه شهید بشیم الان وقتش نیست زندان بریم ک اگه چار نفری هم که الان دلشون با امام زمانه خودشونو به کشتن بدن یا بیخودی خودشونو زندان بندازن درسته کارشون نمادینه اما فقط"نمادینه"و اثری رو دنیا نداره
بیایید مثل مختار باشیم سیاست داشته باشیم به نظر من شما دارید می شید مثل توابین یادتونه که؟اینقدر به فکر شهادت بودن که یادشون رفت واسه امام حسین بلند شده بودن یادشون رفت قرار بود انتقام بگیرن
الان وقتشه که مختار بشیم هممون.الان وقتشه که دشمن با سیاست رو با سیاست از راه به در کنیم اگه اون میاد و همه ادمای مشهور دنیا رو مال خودش می کنه چرا من و تو تو دنیا بلند نشیم و علم امام زمانو بلند نکنیم؟
مختار هم شهید شد اما شهادت مختار کجا و شهادت توابین کجا...مختار غم اهل بیت رو تسکین داد باری از رو دوش امام سجاد برداشت
مختار مفید بود
یادمون نره مفید باشیم
یادمون نره واسه چی داریم می جنگیم
بیایید خودخواه نباشیم
بیایید یه خرده به امام زمان فکر کنیم
حرف من همینه و بس
قبولت دارم