تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رونالدو یا شهادت!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۱۲/دی/۹۱ ۱۵:۵۲)nilufar7676 نوشته است: [ -> ]وای خدا مگه شما می خواید از همون اولش یه مسلمون تمام عیار از طرف بسازید بابا حداقل به چهارتا اصول اخلاقی پایبند بشه

خشت اول چون نهد معمار کج --- تا ثریا می رود دیوار کج!

وقتی اصول عقاید کسی صحیح نبود ، روی جهان بینی شخص هم تاثیر میذاره و جهان بینی روی همه چیز اعم از سبک زندگی ، انتخاب دین ، اعتقاد به خدا و... تاثیر میذاره. چطور شما میگید مهم نیست؟

با دونستن چهار تا نکته در باب اصول عقاید و تصحیح عقاید و جهان بینی و... طرف مسلمون تمام عیار نمیشه! تازه این اول راهه!
با اینکه نظرمو میدونی بازم میگم که من با شهرت آدمی موافقم که حرفش رو دنیا اثر داشته باشه چون اگه اون آدم حرفی با عقیده بزنه طرفداراش هم همون عقیده را پیدا میکنن و جامعه زیرو رو میشه و مردم عقاید خوبی پیدا میکنن ولی اگر آدمی شهید بشه و هیچ کس نفهمه هیچی تو جامعه تکون نمیخوره و مردم جامعه همون طور بی ایمان و عقیده میمونن.و امام زمان و ما و خدا هم همینو میخوان که مردم جامعه را اصلاح کنن پس شاید یک آدم مشهور با این شرایطی که گفتم(نه هر آدم مشهوری)پیش خدا ارزشش بیشتر یک شهید باشه.
نقل قول: با اینکه نظرمو میدونی بازم میگم که من با شهرت آدمی موافقم که حرفش رو دنیا اثر داشته باشه چون اگه اون آدم حرفی با عقیده بزنه طرفداراش هم همون عقیده را پیدا میکنن و جامعه زیرو رو میشه و مردم عقاید خوبی پیدا میکنن ولی اگر آدمی شهید بشه و هیچ کس نفهمه هیچی تو جامعه تکون نمیخوره و مردم جامعه همون طور بی ایمان و عقیده میمونن.و امام زمان و ما و خدا هم همینو میخوان که مردم جامعه را اصلاح کنن پس شاید یک آدم مشهور با این شرایطی که گفتم(نه هر آدم مشهوری)پیش خدا ارزشش بیشتر یک شهید باشه.
قربون رفیق گل خودم!!!!
خوش اومدی دوست جون
بنگر دنیا مهم است یا خدا .اولی جانش را داده بود بدون هیچ سر صدا ؛ دومی کفشش را با پر از هیا هو در دنیا ؛
بنظرم اولی مهمتر است پیش خدا .
دومی کف و هیاهو دارد در دنیا.Huh
شما به ما شهرت و شهادت بده...
اونوقت بحث می کنیم که کدوم رو انتخاب می کنیم.
راستی یه جوری همه چیز رو تو این دو تا خلاصه کردین رفت...
چیزای دیگه ای هم برای زندگی هست...
نقل قول:مارادونا چند سال بعد از اینکه بچه اش به دنیا اومد با زنش ازدواج کرد. قبلش روابط نامشروع داشتند و زن و شوهر نبودند
سلام علیک
دوست عزیز گفتن اینچور حرف ها اصلا صحیح نیست و گناه کبیره است و بر طبق ایه 4 سوره نور باعث فاسق شدن انسان میشه اگر لطف کنی پاکش کنی ممنون میشم
من حاضر نیستم هیچ کدوم باشم نه این که هر دو رو رد کنم نه من یاد گرفتم که در هر لحظه جای خودم باشم و به جای خودم زندگی کنم
به نظر من زندگی آدما اگه قرار بود مثل هم باشه دنیا جای مزخرفی میشد.
در مورد تأثیر هم بگم اگه من بتونم رو خودم تأثیر بذارم بهتره
به قول یه نفر: من یکی خوب بشم دنیا خیلی خوب میشه
نقل قول: من یاد گرفتم که در هر لحظه جای خودم باشم و به جای خودم زندگی کنم

من که نگفتم جای کسی باشی گفتم بین این دوتا کدوم هدف رو دوست داری اینا هدفن و شخصیت هایی که گفتم مثالن
(حالا دوباره میان می نویسن هدف ما هرگز رونالدو نخواهد بود!!!)
(۱۴/دی/۹۱ ۱۳:۵۸)nilufar7676 نوشته است: [ -> ]من که نگفتم جای کسی باشی گفتم بین این دوتا کدوم هدف رو دوست داری اینا هدفن و شخصیت هایی که گفتم مثالن
(حالا دوباره میان می نویسن هدف ما هرگز رونالدو نخواهد بود!!!)
سلام
به قول معروف ، "پسندوم آن چه را جانان پسنده" ، فکر می کنم منظور ایشون و بنده و بعضی دیگر از دوستان همین باشه.
بستگی داره چه کسی برات مهم باشه و چه کسی رو صاحب اثر بدونی!

برای کی بخوای کاری کنی و چه کسی قراره از عملت خوشش بیاد

و اون که از همه مهمتره چی ازت خواسته باشه

مولا میفرماید فقط برای رضای خدا اقامه عدل و حدود الهی ....

مهم نیست کسی ببینه یا کسی بدونه یا به به و چه چه پشتش باشه

نبی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند : (نقل به مضمون) کار درست و الهی و تکلیف رو انجام بده حتی اگر هیچ کس با تو نباشه

در پناه خدا
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع