تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بازی "میدان نبرد 3" حمله مجازی تفنگداران آمریکا به تهران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
اینا مگه اینکه تو خواب یا بازیهای کامپیوتریشون ببینن به ما حمله کننBig Grin

حمله کنن پوست اسرائیل جونشونو میکنیمBig Grin
دوستان توجه کن این بازی دو بخش داره یک بخش داستانی یک بخش چند نفره که از طریق اینترنت هست
هر دو بخش کاملا جنگ روانی داخل ایران فرقی نداره

دوستان که میگن این بازی کپی میشه و غیره... باید بگم اشتباه میکنید چون الان اکثریت بازی برای بخش چند نفره دارن خریداری میکنن و کاملا به سایت و انجمن این بازی سر بزنید میبینید که تو روز چقدر دارن در مورد خرید این بازی بحث میشه
فروشگاه داخلی یا خارجی که میشه خریداری کرد
یکی از سایت داخلی که من بررسی کردم رقم واقعا بالایی نشون میده که خریداری کردن بازی این رقم فقط مال 1 سایت
این تصویر ببنید فروش انقدر بالا بوده که ته کشید جالب این فقط نسخه عادیش
[تصویر: chyg1uy3pt132hgz1api.png]
نسخه کامل
[تصویر: e0ipr92boo32bj6q7ue8.png]
این میزارم که دوستان مارو متهم نکنن که از رو هوا حرف زدیم
با عرض معذرت از همه دوستان
من از خدام برن نسخه کپی بخرن تا اینکه پول بدن با این رقم نسخه اصل بگیرن
واقعا ادم افسوس میخوره
ببخشید دوست من

تا وقتی که بخواهیم بگوییم "این بازی رو نکن " ، "این لباس رو نپوش" و... و در مقابل هیچ جایگزینی براش نداشته باشیم که بگیم به جای اون بازی ها " این بازی رو بکن" یا " این لباس رو بپوش" کار درست نمی شه و از همه بدتر اینه که به جای آگاهی بخشی بخواهیم به زور به مردم بگیم این کار بده و این بازی رو نخر.

در ضمن من واقعا متاسفم که هموطن هام می روند و پول بازی رو می دهند که درش به کشور خودشون حمله می شه ولی از طرف دیگه از خودم می پرسم آیا ما بازی داریم که حداقل 50 درصد کیفیت آنلاین این بازی را داشته باشد که بگیم یک فرد ایرانی این بازی را نخرد و برود اون بازی خوب رو بخرد؟ جواب این سوال خیر است بنابراین من به شخصه نمی تونم کسانی که می روند و این بازی ها رو اصلی می خرند شماتت کنم.

البته به نظر من برای یک جوان ایرانی بازی کردن این بازی اگر با آگاهی باشد مشکل جدیدی را ایجاد نمی کند.(البته این نظر منه و ممکنه درست نباشه)

ممنون
نقل قول:ببخشید دوست من

تا وقتی که بخواهیم بگوییم "این بازی رو نکن " ، "این لباس رو نپوش" و... و در مقابل هیچ جایگزینی براش نداشته باشیم که بگیم به جای اون بازی ها " این بازی رو بکن" یا " این لباس رو بپوش" کار درست نمی شه و از همه بدتر اینه که به جای آگاهی بخشی بخواهیم به زور به مردم بگیم این کار بده و این بازی رو نخر.

در ضمن من واقعا متاسفم که هموطن هام می روند و پول بازی رو می دهند که درش به کشور خودشون حمله می شه ولی از طرف دیگه از خودم می پرسم آیا ما بازی داریم که حداقل 50 درصد کیفیت آنلاین این بازی را داشته باشد که بگیم یک فرد ایرانی این بازی را نخرد و برود اون بازی خوب رو بخرد؟ جواب این سوال خیر است بنابراین من به شخصه نمی تونم کسانی که می روند و این بازی ها رو اصلی می خرند شماتت کنم.

البته به نظر من برای یک جوان ایرانی بازی کردن این بازی اگر با آگاهی باشد مشکل جدیدی را ایجاد نمی کند.(البته این نظر منه و ممکنه درست نباشه)

ممنون
تا حدودی موافقم ولی این میشه همون راه همین کمپانی که دنیا فقط در مادیتش میبینن (به کجا رسیدن الان که تو این جامعه مصرف گرایشون موندن و به رقم بدهی بیلیونی رسیدن مردمشون تغییر دنیا میخوان و اقعا خسته شدن اونا از این مواردها برید بررسی کنید تو اخبار)
بازی سازی کار ساده نیست برای ساخت یک بازی اول باید موتور پردازشی ساخت بعد خود بازی حد اقل 400 نفر که برنامه نویس ماهر نیاز داره
خرید موتور رقم بالایی میگره اگر بخوان از داخل خریداری کنن که فکر کنم امکانش به خاطر مسائل محدود کردن ایران امکان پذیر نباشه خریداری لایسنس موتور گرافیکی و بازی واقعا مشکل و قوانین سختی داره
و اخرش هدر رفتن بیهوده پول اونم در حد مثلا این بازی (که فقط 100 میلیون برای تبلیغاتش شد) که چندتا جون بشین بازی کنن ؟!!! در صورتی که ملت مسلمان ما به چیز دیگه نیاز داره تا این موارد
(۳/آبان/۹۰ ۱۶:۴۹)idea نوشته است: [ -> ]
نقل قول:ببخشید دوست من

ممنون
تا حدودی موافقم ولی این میشه همون راه همین کمپانی که دنیا فقط در مادیتش میبینن (به کجا رسیدن الان که تو این جامعه مصرف گرایشون موندن و به رقم بدهی بیلیونی رسیدن مردمشون تغییر دنیا میخوان و اقعا خسته شدن اونا از این مواردها برید بررسی کنید تو اخبار)
بازی سازی کار ساده نیست برای ساخت یک بازی اول باید موتور پردازشی ساخت بعد خود بازی حد اقل 400 نفر که برنامه نویس ماهر نیاز داره
خرید موتور رقم بالایی میگره اگر بخوان از داخل خریداری کنن که فکر کنم امکانش به خاطر مسائل محدود کردن ایران امکان پذیر نباشه خریداری لایسنس موتور گرافیکی و بازی واقعا مشکل و قوانین سختی داره
و اخرش هدر رفتن بیهوده پول اونم در حد مثلا این بازی (که فقط 100 میلیون برای تبلیغاتش شد) که چندتا جون بشین بازی کنن ؟!!! در صورتی که ملت مسلمان ما به چیز دیگه نیاز داره تا این موارد
همین کسایی مثل شما که میگن ملت جوون ما به این چیزا نیاز نداره مملکتو به این روز کشیدین دیگه همین چیزا رو میگین که جوونای ما هر روز به گیم نتا و کافی شاپ ها کشیده میشن
جوونی که 17 سالشه باید صبح تا شب بره تو مسجد نماز بخونه؟
اگه 4 تا بازی درست تو همین ایران بازی میشد نصف جوونای ایران تو گیم نت ها ولو نبودن یا دنیال بازی های این جوری با گرافیک بالا که همشون یه جورایی بر خلاف اسلامن کشیده نمیشدن
همین چند تا جوونی که شما میگی نصف مملکت ایرانو تشکیل میدن جوونایی که سرگرمی میخوان کسایی هم که نمیخوام اسم ببرم فقط بلدن شعار بدن و هیچ کاری نمیکنن بعد همش به جوونا گیر میدن که چرا تو گیم نت ها هستن یا به کافی شاپ میرن یا دنبال دوست دختر و دوست پسر و 1000 تا کار دیگه هستن
نقل قول:همین کسایی مثل شما که میگن ملت جوون ما به این چیزا نیاز نداره مملکتو به این روز کشیدین دیگه همین چیزا رو میگین که جوونای ما هر روز به گیم نتا و کافی شاپ ها کشیده میشن
جوونی که 17 سالشه باید صبح تا شب بره تو مسجد نماز بخونه؟
اگه 4 تا بازی درست تو همین ایران بازی میشد نصف جوونای ایران تو گیم نت ها ولو نبودن یا دنیال بازی های این جوری با گرافیک بالا که همشون یه جورایی بر خلاف اسلامن کشیده نمیشدن
همین چند تا جوونی که شما میگی نصف مملکت ایرانو تشکیل میدن جوونایی که سرگرمی میخوان کسایی هم که نمیخوام اسم ببرم فقط بلدن شعار بدن و هیچ کاری نمیکنن بعد همش به جوونا گیر میدن که چرا تو گیم نت ها هستن یا به کافی شاپ میرن یا دنبال دوست دختر و دوست پسر و 1000 تا کار دیگه هستن
نه اشتباه متوجه شدید من میگم انقدر خلا هست که در جامعه باید براش خرج بشه(همین الان دولت و ... مگه وارد نشده -بنیاد بازی رایانه چی- بودجه چند میلیونی براش قرار داده نمیشه)که این موضوع در حد ریزش که بیان رقم میلیونی خرج کنن که اخرش چی... این همه تفریحات سالم تر هست اون موضوعات که گفتید من کاملا به مورد نمیبینم به خیلی مشلات دیگه هست که طولانی گفتنش
دوستان این بازی سراسر توهین آمیزه تو مرحله ای از بازی ایرانی ها رو باید بکشی و اونا هم فحش های از قبیل لعنتی (مجاز) و ....... (کاملا غیر مجاز که حتی با اولین کلمه معلومه ) ولی در هر حال آخره توهینه البته بعضی سایت ها تصمیم گرفتن که این بازی رو برای دانلود و فروش نزارن ولی .....
(۳/آبان/۹۰ ۱۶:۴۹)idea نوشته است: [ -> ]
نقل قول:
ممنون

این قسمت را اشتباه می کنید.مشکل اصلی به هیچ وجه خریداری موتور بازی نسیت. موتور UDK این شرایط را ندارد. شما می توانید به صورت رایگان از سایتش دانلود کنید و بازی خود را بسازید.سپس اگر قصد درامد زایی از طریق فروش بازی خود داشتید,باید درصدی مشخص از فروشتان را به شرکت Unreal بپردازید.این یک شرایط بسیار استثنائیست.اولا به خاطر این شرایط.ثانیا به خاطر قدرت بسیار بالای این موتور. در رابطه با قدرتش اگر بخواهم فقط به گرافیک اشاره کنم می توانم بگویم اگر در حد gears of war3 نباشد ,کمتر از آن نیست.موتور UDK همان موتور Unreal Engine 3 است. منتها با یکسری امکانات کمتر.بگذارید کمتر حرف بزنم.عکسهای زیر را مشاهده کنید بهتر است.
http://www.udk.com/elements/img/gallerie...nsf2-3.jpg
http://www.udk.com/elements/img/galleries/hawken-4.jpg
http://www.udk.com/elements/img/gallerie...adel_3.jpg
http://www.udk.com/elements/img/gallerie...ritan3.jpg
در بین گرافیک عکسهای بالا هم می توانید اختلاف سطحی را تشخیص دهید که این موضوع برمی گردد به سطح کار اعضای فنی و هنری هر بازی.که درست است که خیلی آباد نیستیم ولی کم هم نداریم. البته خوشبختانه در این زمینه بی کار ننشسته ایم که شما مواردش را فرمودید.
مشکل اصلی بودجه و اسپانسر است. برای جذب اسپانسر هم اعتماد شرط اصلی سرمایه گذار خصوصیست. وگرنه در انتها می شود عین همین سینمایی که داریم و همه از کمبودهای آن آگاهیم
خلاصه می کنم.باید همه ی ما درک کنیم که امروزه تاثیر گذارترین صنعت در فرهنگ بچه های ما صنعت بازیسازی است. دلیلش هم کاملا بر می گرد به غنی بودن این هنر-صنعت از تمامی هنرهای 7گانه.
در انتها برای اینکه فکر نکنید من از طرف شرکت Unreal مامورم برای تبلیغ ,می توانم موتور فوق قدرتمند SDK که همان CryEngine 3 است را به شما معرفی کنم.(CryEngine 3 همون موتور بازی Crysise2 ست که بازی کنها از قدرتش خبر دارند.)
منتها چون هنوز شرایط استفاده اش را درست نمی دانم و همینطور از بودن فیلمهای آموزشی قابل دانلودش خبر درست و کاملی ندارم توضیح ندادم.
دوستان کسی می دونه این کدوم هتل تهرانه؟
http://uploadfa.com/ztk5jpvb7mgb/Un_led2.png
من که این بازی رو تحریم کردم...
با این که میتونم با بهترین گرافیک ریو ایکس باکس بازی کنم ولی قید این بازی رو زدم.
توی پردیس گیم اکثرا احساس خشنودی میکنند و یه مسعله ی عادی میدونند که به ایران حمله کردند.
[/quote]
نه اشتباه متوجه شدید من میگم انقدر خلا هست که در جامعه باید براش خرج بشه(همین الان دولت و ... مگه وارد نشده -بنیاد بازی رایانه چی- بودجه چند میلیونی براش قرار داده نمیشه)که این موضوع در حد ریزش که بیان رقم میلیونی خرج کنن که اخرش چی... این همه تفریحات سالم تر هست اون موضوعات که گفتید من کاملا به مورد نمیبینم به خیلی مشلات دیگه هست که طولانی گفتنش
[/quote]
اتفاقا همین بازی های رایانه ای که شما میگین نباید براش بودجه میلیونی خرج کرد یکی از اصلی ترین تفریح های جوونای امروز یا برای بعضیا هم تنها تفریح هست برای مثال من و دوستام بیش از 60% تفریحاتمون بازی های کامپیوتری هست حالا اگه ایران بیاد بودجه خرج کنه و دوتا بازی درست بسازه ما هم مجبور نمیشیم هی بریم این بازی ها رو انجام بدیم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
آدرس های مرجع