شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
واقعا کار زشتیه.چاره ش هم فقط فرهنگ سازیه.چرا شما دوستان گرامی این کار رو انجام نمیدید؟قطعا چون فرهنگتون بالاست و چارتا کتاب خوندید و قدر این ها رو میدونید.دلیلش همینه... .
کار نشد نداره،وقتی نمیشه یعنی نمیخوایم
از این نسل که گذشت،باید رو بچه ها و نسل بعدی برنامه گذاشت،
مثلا تو مدارس میتونن بچه به عنوان کاردستی ماکت درست کنند،یا عکاسی کنند،اونوقت معلم سر کلاس میتونه این مسئله نگهداری رو تبیین کنه،اونوقت همون بچه ای که با خانواده اش رفت بیرون اگه کسی در اقوام خواست بنویسه ممناعت میکنه،خودشم که بزرگ شد اینکارو نمیکنه.
یا برای شستشو بچه ها رو ببرن و ببینن که چقدر این کار سخته
مشکل ما ایرانیا اینه که میگیم اوووو تا اون بچه بزرگ شه فرهنگ درست شه،ماکه زنده نیستیم
و اگه گذشتگانمون اینطوری فکر نمیکردن الان وضعمون خوب بود
پایتخت راجع به موضوع آلودگی بود
اما میراث فرهنگی،ناظرو دوربین باید گذاشت و در صورت فهمیدن جریمه ی سنگین مالی و چند جلسه مشاوره خوبه.به نظر من کسایی که این کارو میکنن یا آگاهیشون پایینه یا مشکل تربیتی دارن.این نسل که هیچ.گذشت...با نظر نینا موافقم،باید روی نسل های بعد کار کرد

)
من فکر کردم واسه اثار باستانی گفتین پایتختو عوض کنیم
و فکر کردم دارید مزاح میکنید

سلام به دوستان خلاق
تصور کنید یه میوه فروشی دارید،تازه کارتون داره میگیره که 100 متر اون ورتر شما،یه نفر دیگه مغازه میوه فروشی میزنه
خوب چیکار میکنید که از نون خوردن نیفتید
مزیت رقابتی تون چیه؟
(۱۲/بهمن/۹۲ ۱:۲۸)nina نوشته است: [ -> ]سلام به دوستان خلاق
تصور کنید یه میوه فروشی دارید،تازه کارتون داره میگیره که 100 متر اون ورتر شما،یه نفر دیگه مغازه میوه فروشی میزنه
خوب چیکار میکنید که از نون خوردن نیفتید
مزیت رقابتی تون چیه؟
جدا کن سوا کن راه میندازم

ولی همونطور که میدونید امیرالمؤمنین علی علیه السلام میفرمایند : اگر در یک بازار همه سوزن هم بفروشن باز خدا میداند چگونه روزی هر نفر را فراهم کند (مضمون روایت بود)
پس به نظرم آدم نباید نگرانی داشته باشه
سابقه ای که این میوه فروش داره، اون جدیده نداره.
اکثر مشتری های سابقش پیش همون طرف خرید میکنن.
فقط باید انصاف رو تو فروش رعایت کنه. همین.
قیمت و کیفیت!
قیمت ارزون،کیفیت بالا!

1- یه سری محصولات جانبی مثل سبزی خشک و پیاز داغ و سیر داغ هم میفروختم که بین خانوما خیلی طرفدار داره
2-یه کسی رو میذاشتم که میوه و بار مردم رو تا دم در خونه یا در ماشین ببره،خیلی از خانوما و افراد مسن از جایی خرید میکنن که مجبور نشن خیلی بار بکشن
3-خوش اخلاقی و احترام معجزه میکند(چون اغلب مردم ندیدن)
4-روزای تعطیل که تره بار و میادین بستن مغازه رو باز میکنم،چون اغلب مردم روزای تعطیل مهمان دارن
ممنون نینا جون ک تاپیکو دوباره راه انداختی
5- حدالامکان میوه رو از مرجعش بدون واسطه می خریدم خیلی ارزون تر میشه
6- درکنار خوش اخلاقی انصاف رو هم اضافه میکردم خیلی ها ندارنش
7- محصولات رو با توجه به کیفیت تفکیک میکردم مثلا خیلی از شهرها اجازه نمیدن میوه سوی کنی اونوقت هرچی دلشون میخواد برات میذارن اگ قرار بر این کار باشه یه جورایی بی احترامیه اگه قرار بر جدا کردن باشه اونایی که یکم زدگی داره فروش نمیره پس خودم همون ول جداش میکردم که هرکی با توجه به نوع کاربریش و میزان وسعش بخره
نمیدونم جرا ذهنم اینقد بستست بذار یکم فکر کنم چیز دیگه ای بود درخدمتم