تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حدمتعارف جهیزیه چقدراست؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۲/بهمن/۹۱ ۱۲:۵۵)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
اتفاقا رابطه معنا را و مستقیمی وجود داره.در برنامه ای مربوط به رادیو معارف بررسی می کرد که مهریه صدیقه کبری سلام الله علیها به صورت کامل صرف خرید یک جهزیه متناسب شد.

بله، بنده لینک مبحث مورد نظر دررابطه با میزان مهریه وجهیزیه حضرت زهرا سلام الله علیها رو درپست اول قرار دادم.

منظور از رابطه مستقیم وبی معنی که بنده عرض کردم آن چیزی است که درعرف رسم شده. عرف غلطی که موضوعیت تاپیک رو تشکیل داده.

کاری به استثنائات نداریم.

وقتی که مبنای زندگی براساس مادیات گذاشته بشه وارزش ها از سادگی وساده زیستی تغییر پیدا کند به تجملات وچشم وهم چشمی ونقل دهان مردم شدن.
آن وقت هست که خانمی بامیزان مهریه اش 2000،1000ومبالغ بالاترExclamationطبق عرف اشتباه باید جهیزیه ای معادل 20یا30میلیون (تا100میلیون هم وجودداشته) تهیه کند.

حالا این رابطه از نظر شما منطقی ومعناداره؟
(۲/بهمن/۹۱ ۱۴:۵۰)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]با عرض معذرت با عقیده شما کمی مخالفم
حتی خیلی از دوستانی که داخل تالار فعال هستند به چنین چیز های یا اعتقادی ندارند یا اگر هم اعتقاد داشته باشند توانایی مخالفت در برابر والدین خود را ندارند.
ما اینجا دور خودمان جمع شدیم و نوای همه چی آرومه، من چقدر خوشبختم رو سر می دهیم اما حقیقت در بیرون تالار چیز دیگری است برادر من.
چند درصد افراد متاهلی که در تالار هستند به چنین سبکی زندگی خودشون رو شروع کردند ؟!!
امر به معروف و نهی از منکر وقتی جواب می دهد که زرق و برق اینطور مسایل چشم آدم رو کور نکرده باشه.
سلام
خوب منظور بنده هم وقتی هست که والد شدید!
مثلا من چند سال دیگه باید دخترم رو عروس کنم ، نباید از این مسائل آگاه باشم؟
سلام من حکم اسلام درباره ی جهیزیه رو نمیدونم .
از شوخی بگذریم من بیشتر این رسم و رسوماتو چرت و پرت میدونم(نظرمه ، توهین نباشه) چون دیدن زندگی دیگران اونم وسایل ، نه جذابیتی داره نه توی اسلام اومده تازه جونه من ، جز غیبت کردن پشت طرف و کلاس گذاشتن صاحب خونه برای مهمونا به چه دردی می خوره.
من اصلا (نظر شخصیمه) به جهیزیه اعتقاد ندارم درسته همه چیز گرونه ولی باعث گرونیها مگه بابای دختره!!!!!!!!!!!!!
سبب گرونی دولته ، چون درست اداره نمی کنه .
من اگه 1 در میلیون بخوام زن بگیرم همه چیز را خودم می خرم . جهیزیه یه هدیه است نه چیزی که الان میبینید. الان جهیزی و مهریه رو علم کردن (بیش از حد) البته مهریه تو اسلام هست.
ما به جای حل مشکلات داریم خودمونو با مشکلات وفق می دیم.
این نقل قول خودمه :
نقل قول:من اگه 1 در میلیون بخوام زن بگیرم

والا تو این دنیا به اسم اسلام همه کار میکن ، که هم باعث دید بد نسبت به اسلام و ائمه شده و هم اگه چیزی بگی میگن یارو ضد اسلامه ، حکم هم میدن.
مگه می شه تو این گرونی زن گرفت.
چرا ما این مملکت را با حکومت امام علی (علیه السلام) مقایسه می کنیم .
آخه ایشون 4 سال حکومت کردند یه بی کار تو مملکت اسلام نبود بعد ما ...........
مهندسین ژاپنی میان ایران با دیدن صندوق صدقه تعجب میکنن . میگن شما مگه با داشتن پارس جنوبی ، فیقر هم دارین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا 30 سال انقلاب کردیم هنوز باید به F14 آمریکا بنازیم. درآمد نفت ما کجا میره نمیدونم .
مگه می شه تو این دنیا زن گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۲۶/دی/۹۱ ۱۶:۰۷)rastin نوشته است: [ -> ]یک سوال ساده:

حدمتعارف میزان جهیزیه از نظر شما چقدراست؟

وازآن مهمترچقدربه این نظرتان پای بندید؟

از شرکت در مراسم بازدید و رویت جهیزیه خودداری کنید و از اساس این نوع دعوت ها را توهین به شخصیت خودتان تلقی کنید.

راستین عزیز...
مشکل اینه که کسی به این نظرها اهمیتی نمیده!

مثلاً من شخصاً با خرید وسایل غیرضروری مخالفم! و از اون موقع که عقلم رسید، در مراسم جهازبرون شرکت نکردم ، یک بار هم که در عمل انجام شده قرار گرفتم و رفتم، هیچ نظری ندادم و فقط از مادر عروس تشکر کردم و دستتون دردن نکنه گفتم!

اما این مسئله یادمون نره که جهاز دادن به هیچ وجه من الوجوه وظیفه ی عروس و خانواده ش نیست!

متاسفانه از نظر خانواده ی پسر، این وظیفه ی عروسه! دنبال چوب گربه زنی هم میگردن...
خانواده ی دختر، همونطور که خانواده ی داماد دوست دارن مهریه کم باشه، از خداشونه خرج جهیزیه کم باشه و فقط ملزومات رو تهیه کنن!
منتها حاضرن خودشون زیر قرض برن، اما دخترشون سرکوفت های خانواده ی شوهر رو نشنوه!
من هنوز خانواده ای ندیدم که از جهاز عروسشون راضی باشن!

شما فرض کن یه دختر پیدا بشه که مهرش کم باشه، عروسی آنچنانی هم نخواد، خانواده ش هم قبول کنن...
پسری پیدا میشه که همون ملزومات اولیه مث یخچال و گاز و فرش و بخاری و .... رو خودش بخره؟!
واقعاً پیدا میشه؟؟؟
نقل قول: به نظر حقیر باید این مراسم جهاز برون رو بکل حذف کنن
با حذف جهیزیه موافق نیستم.
در ابتدای زندگی خصوصا وقتی که خانواده پسر مخارج جشن و مسکن و ... را متقبل می شوند تهیه جهیزیه از طرف خانواده عروس کمک مهمی به زوج جوان محسوب میشود. به شرطی که برخی توقعات نابجا حذف شود و خانواده داماد توقع جهیزیه آنچنانی که اکثرا بلااستفاده است را نداشته باشند.
البته اگر در خانواده هایی که چندین دختر دارند دختران بتوانند با اشتغال جهیزیه خود را تهیه کنند بهتراست و از وارد شدن فشار زیاد به پدران جلوگیری می شود.
مثلا درخانواده ما پدرم مجبورشد برای تهیه جهیزیه خواهر اولم زمینمان را بفروشد (با توجه به اینکه دامادمان از خانواده ثروتمندی بود) اما برای تهیه جهیزیه خواهر دومم چنین امکانی را نداشت (و پدرم به ناچار خواستگاران ثروتمند خواهرم را رد کرد و یک جهیزیه معمولی و متعارف که البته کامل بود تهیه کرد) اما این مسئله به شدت باعث رنجش خاطر خواهرم شد طوری که بارها و بارها پدرم را به تبعیض گذاشتن بین فرزندان متهم وحتی مدتی با ما قطع رابطه کرد.[تصویر: sad.png]

نقل قول: از شرکت در مراسم بازدید و رویت جهیزیه خودداری کنید و از اساس این نوع دعوت ها را توهین به شخصیت خودتان تلقی کنید.
کاملا مخالفم.
این از دور اندیشی به دور است. زیرا در چنین مراسماتی از جهیزیه صورت تهیه می شود و به امضای بستگان و آشنایان خانواده عروس و داماد می رسد و اگر برفرض طرفین در زندگی به توافق نرسیدند و قصد طلاق داشتند عروس می تواند جهیزیه اش را با استناد به این صورت پس بگیرد. زیرا تمامی وسایل خریداری شده که دارای فاکتور نیست!
ایرانی عزیز
بحث حذف جهیزیه نیست
دوستان گفتن مراسم جهاز برون حذف بشه
چون معنی نداره یه عده راه بیفتن برن تو زندگی عروس و داماد ببینن دختر چی آورده چی نیاورده
نظر بدن و غیبت کنن...
واااای اینقدربدم میادیه عده جمع بشن توخونه ی عروس سرجهیزیه باهم بحث کنن که دختره چی آورده چی نیوورده.......بدبختی توفامیلای مااین یه رسمه اونم شب شام میدن مهمون دعوت میکنن یعنی خداواسه گرگ بیابون نیارهConfusedSadAngryDodgy
ای کاش اونهایی که جهیزیه رو ده ها ملیونی می بندد می فهمیدند که این چیزها خوشبخیت نمی آورد ، بلکه بد بختی هم می آورد!
فردا همون اجناس و قیمتهایش را می زنند بر سر همدیگر!
رفته بودیم پرده بخریم ، فروشنده گفت عروسها می آیند ، می گویند کدامیکی گران تر هست همون را بیاور!
الان یعنی بدون "بخارشو" و "ساندویچ ساز " نمی شود زندگی کرد Huh"تخم مرغ پز "دیگر چه صیغه ای است؟!!!
با تخم مرغ پز تخم مرغ میپزن دیگهBig Grin

راست میگن دوستان...
خیلی از لوازمی که تو جهاز عروس و داماد هست غیر ضروریه...
لازم نیست که همه وسایل رو از همون اول زندگی داشته باشن...
جای این خرجهای بیهوده برای لوازم غیر ضروری پولهاشونو پس انداز کنن برای ادامه ی زندگیشون.
یه بار دیدی یکی داره ، N ملیون تومن جهاز میگیره ، میتونه ، میگیره ، ولی این درست نیست که بذاره مثل نمایشگاه ملت بیان نگاه کنن ، به نظر من باید مستقیم ببرن توی خونه ای که قراره اونجا زندگی کنن.

شاید یکی ببینه و نتونه اونو واسه دخترش تهیه کنه ، به خدا شکوندن دل یه پدر مادر که نتونن واسه دخترشون جهاز تهیه کنن ، از قتل هم بدتره.

حالا دوستان گفتن امر به معروفو این حرفا ، توی جامعه ای که الان زندگی میکنیم ، قشر مذهبی هم دیگه زیاد به امر به معروف و نهی از منکر عمل نمیکنن ، چه برسه به قشر غیر مذهبی و . . .

خود من هم میترسم یه روزی اینو به خونواده ی همسر ایندم بگم ، که مثلا نگن داره بی احترامی میکنه ، حالا جهازش چه یه قالیچه باشه چه گنچ قارون ! به کسی ربطی نداره آخه ! ولی خب این نمایشگاه درست کردن هارو من خیلی بدم میاد ، متاسفانه هم مجبورم شرکت کنم ، فامیل ناراحت نشه. اینم که شما میگی شرکت نباید کرد ، جدا خودتون شرکت نمیکنید ؟
بعدا یا مجبورید بگید که من از این مراسم ها خوشم نمیاد که مطمئنا فامیل خیلی ناراحت میشه ، یا مجبورید دروغ بگید ! که اقا گیر بودیم

(۲/بهمن/۹۱ ۱۸:۲۸)ایرانی نوشته است: [ -> ]زیرا در چنین مراسماتی از جهیزیه صورت تهیه می شود و به امضای بستگان و آشنایان خانواده عروس و داماد می رسد و اگر برفرض طرفین در زندگی به توافق نرسیدند و قصد طلاق داشتند عروس می تواند جهیزیه اش را با استناد به این صورت پس بگیرد. زیرا تمامی وسایل خریداری شده که دارای فاکتور نیست!

نمیدونم چرا جوونای امروزی اینقدر بدبین شدن. بنای ازدواج رو بر طلاق میذارن !

چرا بگیم قصد طلاق ! اصلا حرفی ازش زده نشه ، انصافا هر وقت این کلمه رو میبینم ، حالم بهم میخوره .

چرا نگیم ایشاا... هیچ وقت به مشکل برنخورند ؟ اون موقع این دید و بازدید جهزیه ، دیگه انجام نشه هم مشکلی نیست.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع