(۳/بهمن/۹۱ ۳:۳۵)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]خود من هم میترسم یه روزی اینو به خونواده ی همسر ایندم بگم ، که مثلا نگن داره بی احترامی میکنه ، حالا جهازش چه یه قالیچه باشه چه گنچ قارون ! به کسی ربطی نداره آخه ! ولی خب این نمایشگاه درست کردن هارو من خیلی بدم میاد ، متاسفانه هم مجبورم شرکت کنم ، فامیل ناراحت نشه. اینم که شما میگی شرکت نباید کرد ، جدا خودتون شرکت نمیکنید ؟
بعدا یا مجبورید بگید که من از این مراسم ها خوشم نمیاد که مطمئنا فامیل خیلی ناراحت میشه ، یا مجبورید دروغ بگید ! که اقا گیر بودیم
سلام دوست عزیز .
به قول دکتر عباسی بت شکنی کار انبیاست .
بله شدنیه که بر خلاف تمام خانواده قدم برداریم . اگر الگوی ما امامان ما هستن باید یادمون نره امام علی ( ع) در مقابل صحابه پیغمبر ایستاد . کسانی که جای مهر بر پیشانی داشتند و این کار نه فقط برای اون زمان بلکه دقیقا برای امروزه ما انجام شده که
ما درس بگیریم .
حقیر خودم از این بت شکنیها کردم تو فامیل . حرف و حدیث هم شنیدم اما در طول زمان فراموش شده .
وقتی شما به مجلسی میرید فراموش میشه و اگر نرید هم فراموش میشه اما با نرفتنتون یک کار بزرگ دیگه کردید و اون اینکه انتظار آمدنهای بعدی رو که نسبت به شما دارن از بین بردید .
باور کنیم که مردم منطق دارن و میفهمن نرفتن ما از روی عقله و رفتن بقیه از روی جهل . فقط کافیه دلیلتون رو برای چند نفر مهم در خانواده بازگو کنید . نا خودآگاه تو کل فامیل پخش میشه و قطعا با این کارتون خودتون رو از بقیه بالاتر میکشید .
حقیر خودم تجربه کردم و این خاص شدن بین فامیل به قدری به آدم لذت میده که حاضری باز هم انجام بدی .
اگر ایمان داریم کاری به اشتباه داره صورت میگیره این شجاعت و اعتماد به نفس رو داشته باشیم بلند شیم و فریاد بزنید و دیگران رو هم آگاه کنیم .
یادمون نره محور ما اول خداست بعد امامان ما و از همه مهمتر قطب عالم امکان و در مرحله سوم عوام از جمله فامیل
(۲/بهمن/۹۱ ۱۵:۲۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]خوب منظور بنده هم وقتی هست که والد شدید!
شاید وقتی دیگر ...
خوب الان که هنوز مولود هستیم چه کار کنیم ؟!!!
با این اوضاع ظاهراً قرار نیست والد بشیم !!!
بنده توقعی زیادی از طرف مقابلم ندارم و حتی حاضرم نیمی از مبلغ جهیزیه طرف مقابل رو تقبل کنم اما از این رسم های عجیب و غریب خلاص بشم.
روی صحبتم با دوستان متاهل حاضر در بحث هست خواهشاً همه جواب بدهید
کدام یک از شما دوستان همچین مراسم هایی رو پشت سر نگذاشتید ؟!!
سلام
من که والدم فعلا!
ولی خوب سخته نداشتن چنین مراسمی ، به این راحتی ها هم نیست ردش ، البته می تونید تا قبل از بالا رفتن سن سعی کنید چنین خانواده ای که این مراسم رو ندارند پیدا کنید ، اما اگر دیدید نمیشه ازدواج کرد ، چاره ای نیست ، الاهم فالاهم
ولی خوب از دید امر به معروف و نهی از منکر هم میشه وارد شد ، این یکی که وظیفه است.
(۸/بهمن/۹۱ ۱۲:۳۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]ولی خوب سخته نداشتن چنین مراسمی ، به این راحتی ها هم نیست ردش
منظور شما دقیقاً این هست که شما هم همچین مراسمی داشتید ؟

سلام دوباره!
هم در مورد مهریه نظرم اینه و هم در مورد جهیزیه!
دوستان توجه کنین!
لطفاً اندازه جیبتون خرج کنین.
به هیچ کدوم از اعضای فامیل هم ربطی نداره که در این مورد اظهار نظر کنن.
مگه وقتی اونا میخواستن شوهر کنن و زن بگیرن یا بچه هاشون رو عروس و داماد کنن، نظر شما رو پرسیدن که حالا شما نظر اونا رو بپرسین؟
اگرم پرسیدن و شما هم نظر دادین، حقتونه!
فضولی کردین توی زندگی مردم، حالا باید تحویل بگیرین.
در کل چنانچه شما و پدر و مادرتون در مراسم جهاز برون و بله برون و تعیین مهریه و ... فامیل شرکت نداشته باشن، به صورت اتومات اونا هم شرکت نمیکنن.
به سنگ تق تق و به سنگ لق لق قسم که ما حتی جهازمون رو به مادرشوهرمون هم نشون ندادیم، هیشکی هم از ما ناراحت نشد.
از این پاپیون ها هم بهش نزدیم که شب عروسی همه بیان و ببینن.
حتی همسرم هم نمیدونه من چی دارم و چی ندارم.D:
چه برسه به خاله و خان باجی!!!
و من الله التوفیق.
(۸/بهمن/۹۱ ۱۲:۴۱)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]منظور شما دقیقاً این هست که شما هم همچین مراسمی داشتید ؟
سلام
والا من که نه،چون من خودم مرد هستم،اما خوب خانواده داشتند.البته در حد معتدل تر.
هر چند که خود خانواده هم زیاد تمایلی نداشتند.اما اطرافیان چرا.
اما یک سوال
فرض کنید ازدواج بر کسی واجب هست،بعد چند سال جستجو ، تازه یک نفر شرایط اصلیش رو می پذیره (شرایط اسلامی و مالی و .....) ، اون وقت به نظر شما درست هست که این ازدواج صرفا به خاطر برگزار شدن یا نشدن چنین مراسمی انجام نشه؟
سلام میشه بگین بر چه کسی واجب میشه ؟
واقعا نمیدونم.
(۹/بهمن/۹۱ ۰:۰۶)mamy007 نوشته است: [ -> ]سلام میشه بگین بر چه کسی واجب میشه ؟
واقعا نمیدونم.
سلام
بر هر کسی که ازدواج نکردن براش احتمال افتادن به گناه داره
یعنی بهتره بگم کسی که ترس از وقوع در حرام داره
.شاید بشه گفت برای بیشتر جامعه.
البته مسائل دیگه ای هم هست ، مثلا وقتی انسان با عقلش به این نتیجه می رسه ، که ازدواج باعث رشد بیشترش می شه ، و عدم ازدواج بهش صدمه می زنه.(البته این عقلی و نسبی هست ، و وجوبش رو هم قطعا نمی گم).
سلام
اینکه این رسم و رسومات غلطه که شکی توش نیست!
ولی چرا دو طرفه نگاه نمیکنین اگه به قول شما کسی بخواد جهیزیه شو ساده تر بگیره
خیلیم خوبه لااقل پدر ومادرش لازم نیست انقدر به خاطر زندگی اون توزحمت بیفتن
ولی من دوستایی داشتم که می گفتن با وجود اینکه هییییییییییییییییییییییییچی
توی وسایلشون کم و کسری نداشتن باز مادرشوهر و خواهر شوهراشون با نیش و کنایه
درمورد جهیزیه شون حرف میدن حالا مثلا طرف اهل این حرفام نباشه
یه عمر میتونه با حرفا و متلکای اقوام شوهر سر کنه؟حرفایی میزنین ها!!!!!!!!
(۸/بهمن/۹۱ ۱۸:۰۹)دل خسته نوشته است: [ -> ]هر چند که خود خانواده هم زیاد تمایلی نداشتند.اما اطرافیان چرا.
یعنی شما حاضر هستید به خاطر حرف مردم خودتون رو به دردسر بندازید ؟!!!
(۸/بهمن/۹۱ ۱۸:۰۹)دل خسته نوشته است: [ -> ](شرایط اسلامی و مالی و .....) ،
به نظر شما کسی که مسلمان و مومن واقعی باشه و خودش رو پیرو راه اهل بیت (علیه السلام) بدونه به تجمل گرایی راضی میشه؟!!
مسلماً جواب خیر هست
(۹/بهمن/۹۱ ۱:۲۰)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
بر هر کسی که ازدواج نکردن براش احتمال افتادن به گناه داره
یعنی بهتره بگم کسی که ترس از وقوع در حرام داره
.شاید بشه گفت برای بیشتر جامعه.
البته مسائل دیگه ای هم هست ، مثلا وقتی انسان با عقلش به این نتیجه می رسه ، که ازدواج باعث رشد بیشترش می شه ، و عدم ازدواج بهش صدمه می زنه.(البته این عقلی و نسبی هست ، و وجوبش رو هم قطعا نمی گم).
برادر من
ازدواج سنت رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هستش
کسی که بدون عذر موجه این سنت رو ترک بکنه شامل قانون
" از ما نیست " می شود.
به حدیث زیر دقت کنید :
"النکاح سنتی و من رغب عن سنتی فلیس منی"
"ازدواج سنت من است، هر کس از آن روی گردانی کند، از من نیست."
با تشکر