این که همه چی حل شده بجز این بدترین نوع مغلطه هست
هر چیز به جای خویش نیکوست
ما مامور به بندگی هستیم و بندگی در کوچکترین اعمال و رفتار انسان وجود داره
هر کسی یه سوالی براش مهمه .
الان شما مشغول به حل مشکلات دنیا شدی و این سوال نزاشته به کارت برسی؟ الان من تاپیک رو حذف کنم یکی از مشکلات دنیا حل میشه؟
مشکلات دنیا هم فقط با بندگی حل میشه .
با همین سوالات مشکل ما ادم ها حل میشه
موفق باشی
(۳۰/دی/۹۱ ۲۱:۱۷)saeed khan نوشته است: [ -> ]یعنی تمام مشکلات دنیا حل شده فقط مونده مدل بستن موی خانوما...
آخه این چه سوالیه؟ آخه این چه تاپیکیه؟
شما هر مدل که حال میکنی ببند...
واقعا سطح مباحث تالار خییییییییلی پایینه.
سلام
تا تمام مشکلات عالم تک به تک مطرح و حل نشند ، تمام مشکلات عالم حل نشدند.
هیچ وقت هم چنین چیزی رو کوچیک نپندارید.چه بسا یک انسان به خاطر عدم رعایت این امر به ظاهر ساده تمام زندگیش رو از دست بده.
باید دید آیا جلب توجه میکنه یا نه... حالا فرض کنید جلب توجه کنه، آیا جلب توجه مرد نامحرم توسط زن نامحرم یا برعکس، درسته؟
مسلما جلب توجه می تونه عواقب بدی داشته باشه(میتونه! نه حتما)
خواهر گرامی اگر این سوال رو برای متقاعد کردن همون دوستتون میپرسید ، فکر نمیکنم این مسئله در اولویت باشه...
اول باید عقاید فرد صحیح باشه تا بر طبق اونا به خیلی چیزا از جمله مدل مو برسه...
(۱/بهمن/۹۱ ۱:۵۷)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]خواهر گرامی اگر این سوال رو برای متقاعد کردن همون دوستتون میپرسید ، فکر نمیکنم این مسئله در اولویت باشه...
اول باید عقاید فرد صحیح باشه تا بر طبق اونا به خیلی چیزا از جمله مدل مو برسه...
نه این مربوط به ایشون نیست
حدیثی از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خوندم با این مضمون که سه گروه از زنان مسلمان از امت من نیستند؛
آنها که ساعد دستشان را بیرون میگذارند
آنها که پشت پا(پایین ساق) را درمعرض نامحرم میگذارند
وآنها که روی سرشان کوهان درست میکنند.
(منبعش یادم اومد حتما فوری میگم

:dodgy

سلام دوستان .
توی بعضی مسائل بهتره بیشتر دقت کرد که این مورد دقیقا صدق میکنه . ما صحبت از رفتار نمیکنیم ، صحبت از نوع پوشش هست و نوع پوشش در اسلام تعریف شده .
فقط گردی صورت خانها باید دیده باشه و انگشتان دست تا مچ . ترجیها گفته شده بهتره از روپوش هم استفاده بشه .
دوستان یک سیر مسائل شخصی محصوب میشه . شاید یه خانمی موهاش خیلی بلنده و مجبوره به این صورت ببنده تا باعث اذیت شدنش نشه . ( من چون خواهر دارم میدونم اینو !
)
شاید یه خانم اندام درشتی داره و از شدت سرما مجبور باشه لباس ضخیم زیر چادر بپوشه ، اونوقت ما باید بگیم چون باعث میشه اندام بیشتر دیده بشه پس جایز نیست !! حتما باید لباس نازکتر بپوشه ؟!!!!!
اگر یک خانمی کوله پشتی بندازه پشتش و کوله به دلیل زیاد بودن وسایل بزرگ باشه باید بگیم چون اندام رو نشون میده کیف سامسونت دستت بگیر ؟؟
بهتره یکم واقع بین باشیم و ببینیم خانها در چه موقعیتی از ازدواج قرار دارن .
ببخشید اما اگر یه خانمی سیبیل و محاسن بیش از اندازه داشت باید چیکار کنه ؟؟ نزنه ؟ کلا یه صورتش معلومه اونم تا حد معقول بهش نرسه چیکار کنه ؟؟
حرف حقیر اینه که بستن مو اگرچه باعث زیباتر جلوه دادن خانمی زیر چادر میشه اما چون حریم دین رو زیر پا نذاشته نباید مانعی داشته باشه( حداعقل برای خانمهای مجرد )
صحبت حقیر استفاده شخصی از دین نیست اما شرایط رو باید سنجید و در عین حال حریم دین رو رعایت کرد .
امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم .
(۱/بهمن/۹۱ ۱۷:۳۹)medad.sefid نوشته است: [ -> ]حدیثی از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خوندم با این مضمون که سه گروه از زنان مسلمان از امت من نیستند؛
آنها که ساعد دستشان را بیرون میگذارند
آنها که پشت پا(پایین ساق) را درمعرض نامحرم میگذارند
وآنها که روی سرشان کوهان درست میکنند.
(منبعش یادم اومد حتما فوری میگم
:Dodgy
من دقیقا دنبال چنین چیزی میگشتم.
ممنون
میتونین منبعش رو هم بگین؟؟