بسم الله الرحمن الرحیم
درمورد منبع روایت:
زنانی که در عین پوشیدگی برهنه اند؛ کجراهه می روند و دیگران را نیز به انحراف می کشانند؛
سرهایشان همچون کوهان شتر فرو هشته است، اینان به بهشت نمی روند و حتی بوی آن را نیز استشمام نخواهند کرد.
(میزان الحکمه ، ج2 ، ص 994) ---حضرت محمدصلی الله علیه وآله وسلم----
وسوال اولتون :
نقل قول: اصلا بزارین یه جور دیگه شروع کنیم:
کلا اشتباه هست یا نه؟
اگه هست چرا؟
شاید بهترباشه مبنای اشتباه نبودن یا بودن رو از مرجع تقلیدتان بپرسید...دریکی از سایتها استفتایی انجام شده بود به این مضمون:
پرسش : مشخص شدن حجم موی زن از زیر چادر چه حکمی دارد؟
همه مراجع: اگر باعث تهییج شهوت دیگران نشود، اشکال ندارد.
البته چیزی که بنده از این موضوع برداشت کردم این هست،بستن موها به شکل معمول که قاعدتا باعث برجستگی میشه،طبق نظر مراجع مشکلی نداره ومصداق روایت فوق نیست،اما اگر دقت کنیم این روزها
"گل سرهایی"مد شده که کاملا روی سر قرار میگیره ؛هم باعث خودنمایی وجلب توجه هست ونزدیکتر به تشابه با "
کوهان شتر".
درپناه حق
(۱/بهمن/۹۱ ۱۹:۴۷)zryy نوشته است: [ -> ]من دقیقا دنبال چنین چیزی میگشتم.
ممنون
میتونین منبعش رو هم بگین؟؟
رسول اكرم صلى الله عليه و آله :
وَنِساءٌ كاسياتٌ عارياتٌ مُميلاتٌ مائِلاتٌ رُؤُوسُهُنَّ كَأَسنِمَةِ البُختِ المائِلَةِ لايَدخُلنَ الجَنَّةَ وَلايَجِدنَ ريحَها وَإنَّ رِيحَها لَيُوجَدُ مِن مَسيرَةِ كَذا وَكَذا؛
(در آينده) زنانى پيدا مى شوند كه در عين پوشيدگى برهنه اند (لباس هاى بدن نما و جوراب هاى نازك مى پوشند) هوسباز و دلفريب مى باشند، موهاى خود را طورى آرايش مى كنند كه مانند كوهان شتر جلوه مى كند. اينان داخل بهشت نمى شوند و حتى بوى آن را استشمام نمى كنند، با اين كه بوى بهشت از راه بسيار دور شنيده مى شود.
صحيح مسلم، ج3، ص1680، ح2128
اما آیا بستن موها از بالا واقعا شبیه کوهان شتر میشه اون هم برای خانمی که چادر میپوشه ؟؟؟!!
نقل قول: صحيح مسلم، ج3، ص1680، ح2128
خوب این کتاب نزد شیعیان ارزش ندارد .
مگر بعد از اینکه حدیث توسط علمای علم حدیث شیعه بررسی شود . همان منبع خانوم راستین بهتر است
(میزان الحکمه ، ج2 ، ص 994)
سلام
قاعده کلی فقهی داریم ، زیاد جای بحث هم نداره ، هر چیزی در ظاهر زن محجبه که باعث جلب توجه و تهییج جنس مخالف میشه باید پوشیده بشه.حالا ممکنه این شی ء یک نوع بند خاص باشه ، ممکنه برآمدگی طبیعی باشه ، ممکنه برآمدگی مصنوعی باشه و .... ، این هم بر می گرده به عرف و مردان اون جامعه.
من فکر می کنم عدم انجام چنین کاری ، و مخفی کردن موی برآمده به احتیاط نزدیک باشه.بالاخره خوب وقتی میشه احتیاط کرد و با خیال راحت در جامعه حرکت کرد،چرا آدم دنبال دردسر بگرده؟
از اون طرف برای امر به معروف و نهی از منکر هم باید احتیاط کرد ، یعنی تا مطمئن نیستیم اشکال داره و حرامه واجب نیست امر به معروف و نهی از منکر ، اگر هم تذکری داده میشه باید از روی احتیاط باشه.
(۱/بهمن/۹۱ ۲۳:۴۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
قاعده کلی فقهی داریم ، زیاد جای بحث هم نداره ، هر چیزی در ظاهر زن محجبه که باعث جلب توجه و تهییج جنس مخالف میشه باید پوشیده بشه.حالا ممکنه این شی ء یک نوع بند خاص باشه ، ممکنه برآمدگی طبیعی باشه ، ممکنه برآمدگی مصنوعی باشه و .... ، این هم بر می گرده به عرف و مردان اون جامعه.
سلام دوست عزیز .
جناب دل خسته موافق نیستم با حرفتون !!!
حرف من این بود شاید خانمی اندام درشتی داره و مجبوره لباس ضخیم بپوشه !! این بنده خدا چه گناهی کرده که تهیج مردان رو بر می انگیزه ؟؟؟!!!
الان عرف ما اینه که برجستگی در بدن تهیج میاره
( مبنا رو بر این میگیریم ) خانمهای درشت اندام چیکار باید بکنن ؟؟؟
شما کلا میگی طبیعی و مصنوعی باید پوشیده بشه !!!! پوشیده هست اما بیشتر از این نمیشه پوشیده بشه !!!!
در این صورتی که شما میگی خانمها نه باید کوله بندازن ، نه از یه حدی بیشتر چاق بشن و نه موهاشون رو بلند کنن !!!!!
نقل قول:در این صورتی که شما میگی خانمها نه باید کوله بندازن ، نه از یه حدی بیشتر چاق بشن و نه موهاشون رو بلند کنن !!!!!
سلام ببخشید وسط بحثتون پا برهنه می پرم .
چاق شدن کلن باعث سلب توجه شهوانی می شه (البته نظر منه) مو هم که زینته، تو اسلام داشتن زینت عیب و عار نیست(حرومم نیست) . کوله پشتی هم باعث جلب توجه نمی شه (البته اگه اجقوجق نباشه) .
اگه یکی یه چیز داشته باشه مثلا ماشین بی ام دبلیو ، یک چیزیه که هم نیاز دیگرانه (از نظر جا به جایی نه مدل) هم آرزو (فیمت وامکانات و زیبایی ) پس مطمئنا صاحبش شبا میپوشونه (با چادر) یا میزاره پارکینگ ؛ وقتی یه گربه یه گوشت داشته باشه و بین یه عالمه گربه گرسنه مطمئنا مخفیش میکنه . حالا زن شاهکاره خلقت و تجلی زیبایی خدا با این همه زینت میان این همه (ببخشیدا) گرگ پس بهترین راه حجاب نیست !!!! جونه من نیست !!!! یه اتوبوس برای استفاده ی شخصیه یا عمومی .کسی تالا دیده کسی رو اتوبوس چادر بکشه (من که ندیدم) ولی روی بی ام و دیدم ، چون شخصیه حالا زن عمومیه یا شخصی؟
تا جایی که می شه دخترا تو حجاب راه بیان بقیش بهعده ی پسرات مگه فرض ما ، روی چشم چرون بودن پسراست ، اگه اینه پس مرد سالاریه.
پس خوتونو نکشین انقدر تو جزئیات رفتین که با طناب نمیشه درتون آورد ، اگه زینتتو پوشوندی حجاب داری اگه نه پس حجاب کامل نداری دیگه حالا روی برامده گی و اینا بحث کردن وقت طلف کردن .
البته این بحثها دیگه زمانش گذشته الان بحث دیگه روی داشتن روسری و چادر و ... است .
جامعه اینه حالا تهران بیشتر .
(۲/بهمن/۹۱ ۱:۲۸)soshiant نوشته است: [ -> ]شما کلا میگی طبیعی و مصنوعی باید پوشیده بشه !!!! پوشیده هست اما بیشتر از این نمیشه پوشیده بشه !!!!
در این صورتی که شما میگی خانمها نه باید کوله بندازن ، نه از یه حدی بیشتر چاق بشن و نه موهاشون رو بلند کنن !!!!!
سلام
بنده نگفتم باید ، بلکه گفتم باید به شرایط جامعه توجه کرد
به عنوان مثال در احکام داریم چنانچه خانمی بداند شخصی با قصد شهوت به صورتشنگاه می کنه ، باید وجه الکفین رو هم بپوشونه.می بینید که به جامعه بستگی داره ، منتها احتیاط همیشه پسندیده تره.
(۲/بهمن/۹۱ ۱۰:۲۹)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
بنده نگفتم باید ، بلکه گفتم باید به شرایط جامعه توجه کرد
به عنوان مثال در احکام داریم چنانچه خانمی بداند شخصی با قصد شهوت به صورتشنگاه می کنه ، باید وجه الکفین رو هم بپوشونه.می بینید که به جامعه بستگی داره ، منتها احتیاط همیشه پسندیده تره.
واقعاً داریم؟؟
لطفاً منبع رو ذکر کنید. میخوام بدونم روایته یا از احکام فقها هست؟
باید : یعنی واجبه؟ یا یعنی بهتره؟
اگر این جمله سندیت داشته باشه...
ببخشید میشه تاپیکو منحرف نکنین
سوال چیز دیگه ای بود
واسه بحث در مورد حجاب فکر کنم تاپیکهای مخصوص هست
دوست عزیز
تاپیک رو منحرف نکردم!
سندیت یکی از جمله های همین تاپیک رو خواستم...