سلام بر شما
چرا این تاپیک رو ادامه ندادین؟من خیلی به اینجور چیزا علاقه دارم (نقد و تحلیل)لطفا ادامه بدین
برای شروع خودم یک چیزایی درباره ی این کارتون میگم
توی این کارتون در کنار انسان های معمولی و عادی انسان هایی با توانایی های منحصر بفرد هستند .
این انسان ها به 4 دسته تقسیم میشن :
آب افزار که روی آب تسلط دارند و میتوانند آنرا کنترل کنند
خاک افزار که بر روی سنگ و خاک تسلط دارند و میتوانند آنرا تحت کنترل خود قرار دهند
باد افزار همانطور که از نامش پیداست روی باد تسلط دارد
آتش افزار .....
سالیان سالیان این 4 عنصر در کنار یکدیگر با صلح و ارامش زندگی میکردن تا این که پادشاه آتش افزاران و اقوام او طمع میکنند و به قصد سلطه و فرمانروایی بر عناصر دیگر و جهان به قلمرو های 3 افزار دیگر حمله میکنند و اکثر آنها یا داخل زندان می اندازنند یا انجام فعالیتی که در آن تخصص دارند را برایشان ممنوع میکنند .مثلا هیچ آب افزاری اجازه نداشت که آب افزاری کند و .....
و اما آواتار ،آواتار شخصی است که بر هر 4 عنصر مسلط هست و میتواند جهان در صلح و آرامش نگه دارد .اواتار حتما باید از نسل بادافزار باشد !و این خود جای بحث بسیاری دارد که چرا آواتار حتما باید از نسل باد افزار ها باشد؟
در ان زمان که آتش افزار ها شروع به حمله کرده بودند آواتار کنونی آن زمان مرده بود و باد افزار ها باید هر چه زود تر برای جلوگیری از حمله ی آتش افزار ها آواتار جدید رو کشف میکردند .آنها تمام کودکان معبد را در یک جا جمع کردند و وسایلی در اختیارشان گذاشتند تا این کودکان به انتخاب و اختیار خود آن وسایل رو بردارند .کارکتری به اسم یانگ دقیقا همان وسایلی را برداشت که آواتار قبلی آنرا برداشته بود از این طریق راهبان باد افزار فهمیدند که یانگ آواتار جدید است برای همین این موضوع را به خود یانگ گفتند تا از مسئولیت ها و قابلیت هایش آگاه شود اما آنها این را نیز به یانگ گفتند که چون تو آواتار هستی پس نمیتوانی مانند بقیه زندگی انسانواری داشته باشی مثلا عاشق شوی ،ازدواج کنی و ....
این مسئله یانگ را بسیار نگران و آشفته کرد برای همین از معبد فرار کرد و طی مدتی در توفان دریا گیر افتاد و به زیر آب کشیده شد برای این که غرق نشود یک حباب بزرگ دور خود درست کرد و آنرا منجمد کرد .
100 سال گذشت و آتش افزار ها بر تمام جهان حکومت میکردند و طی این 100 سال آنها برای این که مبادا آواتار جدیدی به میدان بیاید و جلویشان را بگیرد تمام باد افزار ها را کشتند اما غافل از این بودند که هیچ کدام از باد افزار هایی که کشتند آواتار نبوده است .
همانطور که گفتم پس از گذشت 100 سال دو خواهر و برادر ه ظاهرا در قطب زندگی میکردند به طور اتفاقی اواتار را پیدا میکنند و او را از خواب صد ساله بیدار میکنند به این ترتیب آواتار ظهور کرد اما چون کم سنو سال و کم تجربه بود باید برای این که بداند به عنوان آواتار باید چه کار کند با روح آواتار قبلی در تماس میبود تنها در زمان مشخصی باید اینکار را میکرد .و همچنین باید علاوه بر باد افزاری اب افزاری،خاک افزاری و آتش افزاری را نیز یاد میگرفت .
خلاصه در آخر هم پیروز میشه .
خب اینم چکیده ی داستان کارتون آواتار بود بیزحمت اساتید محترم نقدش کنن