۵/بهمن/۹۱, ۱۲:۱۷
(۵/بهمن/۹۱ ۱۲:۰۱)moude49 نوشته است: [ -> ]آقای علی 110 برادربزرگوار....شماکه مثال حضرت موسی باخضررومی زنید.....درانتهایسلام
ماجراخضرفلسفه ی انجام اعمالشوبه موسی گفت.....غیرازاینه؟؟؟خب وقتی من ندونم کاری که دارم انجام میدم برچه اساسیه
چرابایدانجام بدم آیامیتونم دربرابر یکسری ازکج فهمان دین ازمذهب خودم دفاع کنم؟؟؟من به عدالت خداشک ندارم ....مگه
میشه خدابی عدالتی کنه درحق بندگان خودش؟؟؟ولی این حق رومابایدداشته باشیم که بدونیم کارامونوبرچه اساسی انجام
میدیم....
شرمنده اگر من وارد بحث شما شدم ، چه کار کنم دیگه ، نمی تونم وقتی یک شبهه رو می بینم بی پاسخ ببینم ، حتی برای یک لحظه.
شما در نظر داشته باشید ، خضر نبی علی نبینا و آله و علیه السلام ، از نظر علمی بالا بودند ، موسای نبی علی نبینا و آله و علیه السلام هم در درجه ای پایین تر از ایشون بودند ، نه مثل من و شما که در مقایسه با امام زمانمون صفر هم حساب نمی شیم ، خوب وقتی ظرفیت ما پایین هست ، چطور انتظار دارید تمام حقایق دین رو به ما گفته باشند؟خوب بابا نداریم دلایل رو ، بزرگان دین هم اکثر احکام رو تعبدی می پذیرند ، تمام حکمت های اجکام رو که همه کس نمی تونند بدونند! یک کتاب داریم به اسم "علل الشرایع"اگر اشتباه نکنم ، اما بعد به اسمش انتقاد کردند که اشتباه هست ، شرایع علیت نباید داشته باشند لزوما (که علت هم دارند) ، شریعت پذیرفتی هست ، حتی اگر مطمئن هم بشید یک جا الله جل جلاله حکمی داده مخالف عقل بشری ، باید بپذیریئ ، بنده هستیم دیگه ، مولا که نیستیم ، آزاد که نیستیم ، عبدیم ، حالا خداوند متعال لطف کرده و احکام رو متناسب با عقل وضع کرده ، ما هم اگر عقلمون کشید ، بهش می رسیم ، اگر عقلمون نکشید ، از یک نفر که می دونیم عقلش بیشتر از ما است ، می پذیریم.
در ضمن برای بهبود عقل هم ، راهی به جز بهبود بندگی نداریم ، چون عقل یک موهبت الهی هست ، اکتسابی نیست به اون صورتی که مردم فکر می کنند.هر که بنده تر ، عاقل تر ، هرچه بیشتر بپذیریم اجکامرو ، احتمال فهم حکمتش هم مشخص می شه.
در ضمن ما جق پرسش داریم برای حکمت احکام ، اما حق مشروط کردن نداریم عبودیتمون رو ، که بگیم آقا ، ما تا نفهمیم علتش جکمت چیه، خدا جون ، عمل نمی کنیم دیگه.نه خداییش ، شما می رفتی مدرسه ، معلمت مشق می گفت ، احساس نامردی بی عدالتی نمی کردی؟ حالا معلم بشی به شاگردات امر و نهی نمی کنی؟ حالا شاگرده نفهمه چی می گی ، نباید عمل کنه؟
، بچه دار شیم ؟