سلام بعد از این همه مدت
دیه ی غیرمسلمان هم با مسلمونها مساوی شده.
حکم خدا در هردو جا نقض شده.
اگه قراره به این مورد حساس بشیم بهتره رو اونم حساس بشیم.
ولی خوب ظاهرا زور اقایون فقط به خانومها میرسه.
به قول دکتر عارف :دید قانون ما دید مردسالارنه هست و هیچ کسی هم نمیتونه انکار کنه.
قانون که میگه دیه نصفه بعد تبصره زده که دقیقا یادم نیست چی ولی همون که مابه التفاوتش رو میدن.
اخه جالبیش اینه که اگه واقعا اینقدر به احکام اسلام دلسوز هستیم،مهریه عندالمطالبه است،اما حالا کی داده کی گرفته،هر زنی هم مهرش رو بخواد یعنی ادمه بدیه،و خیلی چیزای دیگه،یه جوری میگید انگار تمام احکام، تمام و کمال در جامعه اجرا میشه مونده این یکی.
حکمی عوض نشده،مابقی اش رو دولت میده
البته در کل به نظر من بحث در مورد این جور مسائل بی معنیه،اونی که مرده دیگه مرده،پولو میخواد چیکار،و واقعا پول و حقوق واسه زنده هاست،الان این حقوق مردهاست که مساویه خانم ها شد(با نظر گرفتن اینکه پول زن به مرد میرسه و بالعکس)
اما مخالفت باهاش اینجوری ،واسم عجیبه
نقل قول:یعنی منظورم اینکه چون خدا بما عقل داده،نباید کورکورانه احکام رو قبول کنیم ،باید برای ایمان واقعی پیدا کردن به آن حکم، از عقل خودمان هم استفاده کنیم.
اگر میخواستیم با عقل بسنجیم چرا مسلمون شدیم؟ ما اگر الان هر دینی داشته باشیم رو عقلمون تاثیری نداره و همین میزان عقل رو داریم ( یعنی چه مسلمون باشیم چه کافر عقلمون همین قدره که الان هست )
اگر قرار بود با عقل خودمون کار کنیم میشه بفرمایید علت مسلمون شدن ما چی بوده؟؟؟؟
(۱۱/تیر/۹۲ ۱۱:۴۳)asal.m نوشته است: [ -> ]درسته،پس اگه اینطوره،خدا بما عقل داده که چیکار کنیم؟؟
پس چرا در قرآن اینهمه روی تعقل تأکید شده؟؟!!
تا با عقل تأیید نکنیم که ایمانمان محکم نیست!!!
والا من گیج شدم!شما دوستان گرامی،جوابمو بدهید.
عقل برای تصمیم گیری در زندگیه اما اگر مسلمون شدی باید تصمیم گیری هات در چهار چوب شرع باشه
(۱۱/تیر/۹۲ ۱۱:۴۳)asal.m نوشته است: [ -> ]درسته،پس اگه اینطوره،خدا بما عقل داده که چیکار کنیم؟؟
پس چرا در قرآن اینهمه روی تعقل تأکید شده؟؟!! [/b]
تا با عقل تأیید نکنیم که ایمانمان محکم نیست!!!
والا من گیج شدم!شما دوستان گرامی،جوابمو بدهید.
اگه دقت کرده باشیم در قران در مواردی اشاره به تعقل شده که برای خداشناسی و توحید و نبوت و معاد بوده،به عبارتی همون اصول دین که در تشیع هم ما باید با تعقل به این موارد برسیم،در فروع باید تبعیت کرد
اما متاسفانه برعکس شده،ما در اصول تبعیت میکنیم و در احکام دین با عقل خودمون تجزیه تحلیل میکنیم.