تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قانون جدید مجازات اسلامی و برابر شدن دیه زن و مرد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
سلام بعد از این همه مدتHeart

دیه ی غیرمسلمان هم با مسلمونها مساوی شده.
حکم خدا در هردو جا نقض شده.
اگه قراره به این مورد حساس بشیم بهتره رو اونم حساس بشیم.
ولی خوب ظاهرا زور اقایون فقط به خانومها میرسه.
به قول دکتر عارف :دید قانون ما دید مردسالارنه هست و هیچ کسی هم نمیتونه انکار کنه.
قانون که میگه دیه نصفه بعد تبصره زده که دقیقا یادم نیست چی ولی همون که مابه التفاوتش رو میدن.
نقل قول:فرقی نداره که چه کسی پول رو میخواد بده به هر حال زن کل دیه رو میگیره یعنی دیه زن و مرد مساوی شده

سلام .من تقریبأ تمام نظرات رو خواندم.این جمله واسم خیلی جالب بود!!Big Grin

ببخشید،آخه چرا شما زورتون میاد؟!!!!HuhHappy اگه زن بودید،بازم اینطوری مخالفت میکردید؟؟DodgyBig Grin(شوخی)

الان موقعیت و شرایط زن،با زن های قدیم فرق کرده طبق توضیحاتی که Reza71 دادند.

بنظره من،به جای اینکه جبهه بگیرید و مخالفت،منطقی بگید چرا باید زن نصفه دیه و مرد تمام؟؟روایات و آیات و...درست و صحیح.( من اصلأ مخالفت در برابره دستور اللهی ندارم)، ولی شما چه دلیله منطقی در این آیات و روایات دیدید که این حکم رو قبول کرده و معتقد به آنید؟؟که حتی اگه زن هم بودید،باز مخالفه چنین حکم جدیدی بودید؟؟(جملم سوالیه،واقعأ میخوام بدونم،قصده مقابله ندارم هاااا واسه روشن شدنه خودم)

یعنی منظورم اینکه چون خدا بما عقل داده،نباید کورکورانه احکام رو قبول کنیم ،باید برای ایمان واقعی پیدا کردن به آن حکم، از عقل خودمان هم استفاده کنیم.
اخه جالبیش اینه که اگه واقعا اینقدر به احکام اسلام دلسوز هستیم،مهریه عندالمطالبه است،اما حالا کی داده کی گرفته،هر زنی هم مهرش رو بخواد یعنی ادمه بدیه،و خیلی چیزای دیگه،یه جوری میگید انگار تمام احکام، تمام و کمال در جامعه اجرا میشه مونده این یکی.
حکمی عوض نشده،مابقی اش رو دولت میده
البته در کل به نظر من بحث در مورد این جور مسائل بی معنیه،اونی که مرده دیگه مرده،پولو میخواد چیکار،و واقعا پول و حقوق واسه زنده هاست،الان این حقوق مردهاست که مساویه خانم ها شد(با نظر گرفتن اینکه پول زن به مرد میرسه و بالعکس)
اما مخالفت باهاش اینجوری ،واسم عجیبه
نقل قول:اخه جالبیش اینه که اگه واقعا اینقدر به احکام اسلام دلسوز هستیم،مهریه عندالمطالبه است،اما حالا کی داده کی گرفته،هر زنی هم مهرش رو بخواد یعنی ادمه بدیه،و خیلی چیزای دیگه،یه جوری میگید انگار تمام احکام، تمام و کمال در جامعه اجرا میشه مونده این یکی.

واقعأ موافقم.درضمن،اونجا که حرف از پایمال شدنه حق و حقوق زنه و مخالفه اسلام عمل میشه ،هیچکس حرفی نمیزنه!!!! ولی حالا...
(۱۱/تیر/۹۲ ۱۰:۳۲)asal.m نوشته است: [ -> ]

[b]واقعأ موافقم.درضمن،اونجا که حرف از پایمال شدنه حق و حقوق زنه و مخالفه اسلام عمل میشه ،هیچکس حرفی نمیزنه!!!! ولی حالا...
متاسفانه ادعای پیروی از سنت پیامبر هم داریم!
واقعا در زمان پیامبر که کفار هم وجود داشتن و همه مسلمان نبودن و میدونیم قبل از اسلام حجاب نبود آیا پیامبر عده ای را مامور میکرد که بدحجابان مسلمان را با روش خودشان ارشاد کنند؟ (گشت ارشاد؟؟)
آیا پیامبر برای پایین آوردن مهریه برای آن سقف تعیین می کردن؟!!!!
آیا پیامبر عربستان را زنانه و مردانه و تفکیک جنسیتی کرده بودن؟؟
من حتی شنیدم که مسئولان ایران درخواست تکفیک جنسیتی در زیارت کعبه داشتن!!!

توی این موارد سنت پیامبر اصلا اجرا نمیشه ولی اگر چیزی به ضرر زن باشه سریع میگن سنت پیامبره...
نقل قول:یعنی منظورم اینکه چون خدا بما عقل داده،نباید کورکورانه احکام رو قبول کنیم ،باید برای ایمان واقعی پیدا کردن به آن حکم، از عقل خودمان هم استفاده کنیم.
اگر میخواستیم با عقل بسنجیم چرا مسلمون شدیم؟ ما اگر الان هر دینی داشته باشیم رو عقلمون تاثیری نداره و همین میزان عقل رو داریم ( یعنی چه مسلمون باشیم چه کافر عقلمون همین قدره که الان هست )
اگر قرار بود با عقل خودمون کار کنیم میشه بفرمایید علت مسلمون شدن ما چی بوده؟؟؟؟
نقل قول:اگر قرار بود با عقل خودمون کار کنیم میشه بفرمایید علت مسلمون شدن ما چی بوده؟؟؟؟

درسته،پس اگه اینطوره،خدا بما عقل داده که چیکار کنیم؟؟
پس چرا در قرآن اینهمه روی تعقل تأکید شده؟؟!!

تا با عقل تأیید نکنیم که ایمانمان محکم نیست!!!

والا من گیج شدم!شما دوستان گرامی،جوابمو بدهید.
(۱۱/تیر/۹۲ ۱۱:۴۳)asal.m نوشته است: [ -> ]درسته،پس اگه اینطوره،خدا بما عقل داده که چیکار کنیم؟؟
پس چرا در قرآن اینهمه روی تعقل تأکید شده؟؟!!

عقل برای تصمیم گیری در زندگیه اما اگر مسلمون شدی باید تصمیم گیری هات در چهار چوب شرع باشه
(۱۱/تیر/۹۲ ۱۱:۴۳)asal.m نوشته است: [ -> ]درسته،پس اگه اینطوره،خدا بما عقل داده که چیکار کنیم؟؟
پس چرا در قرآن اینهمه روی تعقل تأکید شده؟؟!! [/b]

اگه دقت کرده باشیم در قران در مواردی اشاره به تعقل شده که برای خداشناسی و توحید و نبوت و معاد بوده،به عبارتی همون اصول دین که در تشیع هم ما باید با تعقل به این موارد برسیم،در فروع باید تبعیت کرد
اما متاسفانه برعکس شده،ما در اصول تبعیت میکنیم و در احکام دین با عقل خودمون تجزیه تحلیل میکنیم.
نقل قول:عقل برای تصمیم گیری در زندگیه اما اگر مسلمون شدی باید تصمیم گیری هات در چهار چوب شرع باشه

نقل قول:اگه دقت کرده باشیم در قران در مواردی اشاره به تعقل شده که برای خداشناسی و توحید و نبوت و معاد بوده،به عبارتی همون اصول دین که در تشیع هم ما باید با تعقل به این موارد برسیم،در فروع باید تبعیت کرد
اما متاسفانه برعکس شده،ما در اصول تبعیت میکنیم و در احکام دین با عقل خودمون تجزیه تحلیل میکنیم.

ممنون بابته جوابهاتون.SmileRoseالان از گیجی درآمدمBi Dandoon
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع