تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آسان ترین راه عملی برای ترک رذایل نفسانی و رفتن راه خدا!(خیلی مهم)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
از حضرت سيد الانبياء محمّد مصطفي (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده که فرمودند :

« حبّ علي بن ابي طالب حسنة لا تضرّ معها سيئة و بغضه سيئة لا تنفع معها حسنة »

محبّت و دوست داشتن علي بن ابي طالب حَسَنه اي است کارِ خوبي است که با وجود آن هيچ سيئه و گناهي ضرر نمي رساند و دشمن داشتن او سِئه و گناهي است که با وجود آن هيچ حَسَنه اي نفع نمي رساند.
به نام خدا

تمام سیره پیامبر اکرم توسط مردم زمان به دلیل علاقه شدید که به ایشان داشته اند ثبت شده و حتی انان میدانستند پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چند کفش داشته کی کدام کفش را میپوشد اسم هر کفش چیست کی انها را زیر بغل میزند که جلوی پایش جفت میکند و ...
اینها در مورد شخصیت های دینی تاریخی پادشاهان و هر کسی بی نظیر است

ان هم فقط یک دلیل دارد . و ان دوست داشتن شدید پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) توسط مردم پیرامون ایشان است

میخواستم بنویسم مطالبی رو جهت تبعیت ولی دیدم خودتون کتاب رو بخونید خیلی بهتره و با خوندن کتاب با شخصیت ایشون هم اشنا میشیم که محبتشون توی دلمون جا میگیره

کتاب خاتم النبیین نوشته استاد سید علی کمالی
حقیر رو هم دعا کنید
بزرگترین دلیلی که باعث شد حضرت عباس (سلام الله علیها) مقام به این بزرگی داشته باشند و شهدا به ایشون غبطه بخورند همین تبعیت بی چون و چراشون از امامشون بود
در ماجرای کربلا تنها نظری که داد این بود که : هر چه مولایم بگوید . در حالی که بعضی حتی بزگان روی حرف امام (علیه السلام) ان قلت اوردند

یا حق
با سمه تعالی
چه کسی می داند چرا ثواب لعنت فرستادن بر دشمنان خدا ونفرین کردن به آنها از ثواب صلوات بیشتر است ؟
چرا برای زیارت عاشورا اینقدر ثواب نوشته اند؟
Heart
Heart
Heart
خودم جواب می دهم .
چون لعنت و نفرین بغض می آورد بغض به دشمنان محبت را شدید می کند وایمان را خالص.
وحب وبغض تمام دین است .بدون بغض محبت فایده ندارد چون محبت بدون بغض محبت نیست .
امام خمینی : حاشا که خلوص کامل موحدین جز در سایه نفرت کامل از منافقین ومشرکین میسر گردد .
زیارت عاشورا سرتا سر نفرین ولعنت است بغض را زیاد می کند به خاطر همین سفارش شده است .
بغضمان راشدید کنیم محبت شدید می شود .
در زیارت عاشورا برائت رزق معرفی شده است نه محبت
و رزقنی البرائة من اعدائکم رزق برائت نصیب ما کن
سلام
یکی دیگر از نمونه های تاریخی تبعیت و تابع امر مولا بودن (تنها چیزی که برای یک سرباز لازمه) نمونه ای است که تمام مخلوقات رو به گریه انداخت

مردی که شجاع ترین و توانمند ترین مرد تاریخ بود و هست . کسی که وقتی ذوالفقار در دستش میدیدند دشمنان میترسیدند و دوستان مطمئن هنگاهی که جلو چشمانش زیبا ترین گل هستی و عزیز ترین داراییش که از پیامبر مانده بود را جلو چشمانش پر پر کردند .

فقط به یک دلیل دست به ذوالفقار نبرد تا نسل شیطان زادگان را برکند در ان شرایط که زانوی مولا میلرزید (1 بار در تمام عمرش) فرمود : به خاطر وصیت مولایم پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دست به شمشیر نبردم

و این تبعیت از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود که علی (علیه السلام) را علی (علیه السلام) کرد
تبعیت به طور خلاصه یعنی اینکه:

حضرت سلمان داشتند پشت سر امام علی (علیه السلام) میرفتند . دیدن فقط یک جای پا هست ! گفتند چرا فقط یه جای پا هست . جناب سلمان گفت :جای پای مولا پا میزارم .

تبعیت یعنی این . حالا هر چی بیشتر تقرب بیشتر .
همینه که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند سلمان از ما اهل بیت است (خیلی حرفه ها !!)

التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم

به نظر بنده شاهراه دوستی با خدا و ترک رذائل اخلاقی و ...همین است:

[تصویر: hobbol_hossein.jpg]

حب الحسین

طریقه السعداء

بسیار آسان و سریع و تضمینی

با تشکر از شما
مطلبی که ما بیان میکنم هر چند خیلی خوب و موجه باید از روی تبعیت باشه . عنی این مطلب باید با احادیث و روایات اثبات بشه

اگر همین حب مولا (علیه السلام) از وی (نظر من ) باشه اون اثر خاص رو نداره

باید بگیم اگر مولا (علیه السلام) رو دوست داریم چون پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) - قران فرموده دوست داشته باشید (طبق فلان حدیث )
اونوقت هم توفیق عمل نصیبمون مشه هم ارزش عمل هم ان شاالله قبول عمل .

نظر من حتی در امو معنوی به نوعی باز همون شاعبه نفسانیت رو داره!!

البته باید بدونم حب در صورتی واقعیه و توهم خیال نیست که موجب تبعیت و تشابه بشه . سنخیت ایجاد کنه .
مثل همون ایه که خدا فرمود : اگر راست میگید پیامبرم رو تبعیت کند تا اون حب اصلی و خود خدا بهتون بده ...

التماس دعا
بله دقیقا همینطور است

نخ اسکناس و اعتبار همه این بحث ها ولایت است و بس
نقل قول:رضا جان سر کاری نیست . اما دل رو باید دید . دل رو زمانی میشه فهمید که از علایق دنیوی خالی باشه و انسان با انسانیتش اشنا باشه .

متاسفانه دوستان هنوز نمیدونند دل و قلب چیه میان حدیث میزارن تفسیرشم نمیکنن اونوقته میبینیم کلی مثال نقض ازش در میاد

حالا که بحثش شد من یه مسئله ای رو خیلی وقته میخوام مطرح کنم ببینم میتونی جواب بدی Big Grin
یه پسر وقتی عاشق دختری میشه , هر کاری میکنه تا رضایت اون دختر رو جلب کنه , اصلا از سختی ها دم نمیزنه و خیلی هم خوشحاله که برای رسیدن به معشوق داره به در و دیوار میزنه ...اما در مورد خدا چرا اینطوری نیست ؟ Huh
بلاخره اون هم نوعی عشقه دیگه ...مثلا من میگم خدا رو دوست دارم ...ولی وقتی اذان میزنه حوصله ی نماز رو ندارم ...خیلی از موارد که شرع واجب کرده رو اصلا قبول ندارم ... چجوری عاشق محسوب میشم ؟
کسی که عاشقه نیازی نداره که بهش بگن تو واقعا عاشقی یا نه ولی در مورد خدا این مسئله به کلی فرق میکنه ... بنده خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که اصلا خدا رو دوست ندارم و نسبت بهش هوس دارم , چرا ؟

دوباره برگردیم به مثال دختر و پسر !
اگه پسره دختر رو واسه هوسش بخواد و دختره کمی سخت بگیره ...پسره میخوره توی برجکش و عصبانی میشه در صورتی که اگه عاشق بود هرگز این اتفاق نمی افتاد .

باز در ادامه ی تلاش هام برای درک محبت خداوند به کتاب راهیان کوی دوست ایت الله مصباح رسیدم که وقتی احادیث رو دیدم فهمیدم باید از عمری ادعای مسلمونی ایم توبه کنم...مگه میشه خدا رو بخوای و اون تو رو نخواد ؟ امام زمان رو بخوای و اون تو رو نخواد ؟

نتیجه ی اخلاقی : سعی کنید اصلا سمت خدا نرید که یه جوری به زمین گرم میزنه شما رو که نفهمید از کجا خوردید Big Grin . در این روزها به این نتیجه رسیدم که خدا کلا واسه یه عده ی خاصیه ...ما فقط باعث رونق بازار شدیم Big Grin
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع