۲/اسفند/۹۱, ۲۳:۴۳
(۲۹/بهمن/۹۱ ۱۹:۱۳)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]شما واقعا میخواید اجیل نخرید ؟
اب حیات که نیست... نمیخریم... نمیمیریم که!
(۲۹/بهمن/۹۱ ۱۹:۱۳)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]شما واقعا میخواید اجیل نخرید ؟

(۲۹/بهمن/۹۱ ۱۹:۱۳)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]شما واقعا میخواید اجیل نخرید ؟آقا انگار شق القمره!! خب نمي خريم ديگه شمام نخريد ببينيم برا يك بار هم كه شده ميشه هماهنگ بود يا نه. حتما شنيديد كه مردم فرانسه با نخريدن يه سري كالاهاي گرون شده فروشنده ها رو مجبور كردن قيمتها رو پايين بيارند. اگه ما نمي تونيم بايد گفت ازماست كه بر ماست...
(۳/اسفند/۹۱ ۱۶:۲۹)revenger نوشته است: [ -> ]انصافا بیایید جنبش پسته راه بندازیم به یاد جنبش تنباکوی اجدادمونجالبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
از پسته شروع میکنیم و خودمون مردم، با قدرت بازار رو بالانس میکنیم و به نظر بنده هیچ اقدامی موثرتر از تحریم داخلی نیست!
(۲۹/بهمن/۹۱ ۱۷:۳۴)yektasepas نوشته است: [ -> ]ببخشیدولی من شنیدم اگه کسی تا40روزگوشت نخوره مسلمون نیست ....آقاچطوری گوشت نمیخورن؟؟؟
باسمه تعالی
چوب کاری نفرمایید. همه از من خیلی بهترن چه جوانهای نازنینی که از جان شان چه کسانی از مالشان گذشتند ومی گذرند ، من فقط از پوشاک عید می گذرم تازه لباس ها وچادر قبلیم هم مرتبند و وصله خورده نیستند.اگر بتونیم مصرف گوشت و مواد غذایی گران را کم کنیم آنوقت شاید یک ذره هنر کرده باشیم . که البته وظیفمون هست که این کار را هم شروع کنیم . یکی از دوستانمان از یکی از محافظین رهبر شنیده بود برای ما تعریف کرد که رهبر نازنینمان اصلا گوشت مصرف نمی کنند نه الان از وقتی رهبر شدند فقط اگر گوشت کوپنی (آنوقت گوشت کوپنی بود) اگر اعلام می شد می گرفتند ایشان مصرف می کردند ایشان گفته بود ناراحت بودیم که ایشان گوشت نمی خورند گاهی تا اعلام شدن کوپن بعدی دوسه ماه می شد یک روز یواشکی توی آش گوشت کردیم به طوری که معلوم نشود بعد به ایشان دادیم خوردند وقتی فهمیدند آمدند اینقدر عصبانی شده بودند که رگهای گردنشان متورم شده بود به ما اتمام حجت کردند که دیگر این کار را تکرار نکنیم .
ربنا افرغ علینا صبرا وثبّت اقدامنا وانصر نا علی القوم الکافرین .