کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحریم سراسری آن هم از نوع داخلی!
۲۳:۱۰, ۲۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت کلیه دوستان عزیز با توجه به گرانی شدید تنقلات مرسوم عید،مانند قیمت ۶۰هزارتومانی پسته و …،من وتو ومـــــــــــــــــــا تصمیم می گیریم برای مبارزه با گران فروشی سال نو را بدون خرید ومصرف آجیل جشن بگیریم. امید است این حرکت ضربه ای به احتکارکننده ها وسوء استفاده کنندگان اقتصادی وارد نماید. بیایید یک سال متحد شویم وقیمت را ما با نخریدن کنترل کنیم. لطفا اطلاع رسانی کنید
منبع:www.radepaclip.com
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، yektasepas ، مفقود الاثر ، Mahdy2021 ، sadegh-a ، دل خسته ، .amin. ، سرباز سید علی ، mohammad reza ، am_po ، معرفت نفس ، emj ، ELENOR ، مسافر ، ساقی ، Hadith ، فاطمه خانم ، سدرة المنتهی ، sarallah ، MohammadSadra ، شیدا ، mahdy30na ، خیبر110 ، REZA1364 ، خاک ، درست پسند ، Behnam-Az ، Imam12 ، bagheri4 ، رضا1357 ، من انقلابی ام ، فانوس *7* ، mia'd ، Havbb 110 ، maryam 135 ، سجاد313 ، پارسه ، salman313 ، Admirer ، عدالت ، mhklord

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۴۳, ۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۹/بهمن/۹۱ ۱۹:۱۳)Mohammad Trust نوشته است:  شما واقعا میخواید اجیل نخرید ؟

اب حیات که نیست... نمیخریم... نمیمیریم که!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، درست پسند ، من انقلابی ام ، yektasepas ، aboutorab ، معرفت نفس ، salman313
۱:۲۲, ۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #22

با سلام
ما هم تو خانوادمون تصمیم گرفتیم آجیل رو بیخیال شیم
به هر کسی هم میرسیم بهشون میگیم نخرن دو سه خانواده دیگه رو راضی کردیم (البته اگه نزنن زیرش)
در تلاش برای راضی کردن بقیه Angel
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، من انقلابی ام ، فانوس *7* ، yektasepas ، aboutorab ، معرفت نفس ، salman313
۱۲:۱۳, ۳/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۱ ۱۲:۲۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #23

واقعاً عالی میشه که با عزّت سرمون رو بالا بگیریم و زیر بار ظلم گران فروشان نریم.
رمز پیروزی هر شخص، قبول نکردن ذلت است،
و رمز پیروزی جامعه‌ای که بر آن نیستند ذلت را بپذیرند، وحدت کلمه است.

یادمه دو سه سال پیش تلویزیون یکی از رزمنده‌های دفاع مقدس رو نشون می‌داد که یکی از دستهاش از مچ قطع شده‌بود، و داشت از روی یک پل معلق می‌گذشت(فکر کنم در کردستان یا مانند آن)، و با دست دیگرش حصار کنار پل رو نگه داشته بود.
خبرنگار پرسید: دستتون چی شده؟
رزمنده گفت: گلوله‌ی تانک خورده و از اینجا دست رو جدا کرده.
روی صورتش خنده بود وقتی صحبت می‌کرد.
خبرنگار پرسید: کی؟
رزمنده گفت: دیروز.
خبرنگار پرسید: آیا حرفی برای مردم دارید؟
رزمنده از بی مهری بعضی از مردم و کم طاقتی اونها گله کرد، و در آخر این شعر رو خوند:

او در خط مقدّم باکَش ز تیر نیست / این پشت جبهه، فریاد می زند پنیر نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bagheri4 ، revenger ، شیدا ، فانوس *7* ، yektasepas ، am_po ، aboutorab ، معرفت نفس ، salman313
۱۴:۱۱, ۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #24

سلام
این که یه خونواده بیاد تنها این کار بکنه عملی نیست!!
باید تمام اقوام و دوستان این مسئله رو قبول داشته باشند و در این کار مشارکت داشته باشند تا به نتایج مطلوب رسید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، yektasepas ، aboutorab ، معرفت نفس ، salman313
۱۶:۲۹, ۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #25

انصافا بیایید جنبش پسته راه بندازیم به یاد جنبش تنباکوی اجدادمونBig Grin

از پسته شروع میکنیم و خودمون مردم، با قدرت بازار رو بالانس میکنیم و به نظر بنده هیچ اقدامی موثرتر از تحریم داخلی نیست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، من انقلابی ام ، فانوس *7* ، .amin. ، Behnam-Az ، yektasepas ، درست پسند ، رضا1357 ، am_po ، aboutorab ، معرفت نفس ، maryam 135 ، salman313
۱۶:۳۱, ۳/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۱ ۱۸:۱۳ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #26
آواتار
انشاالله و به ياری حق تعالی و به كوری چشم دشــمـن ، به جای آجيل و پسته عيد امسال از "پف فيل " استفاده میکنیم.... :|
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: من انقلابی ام ، am_po ، aboutorab ، معرفت نفس ، salman313
۱۶:۳۱, ۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #27

(۲۹/بهمن/۹۱ ۱۹:۱۳)Mohammad Trust نوشته است:  شما واقعا میخواید اجیل نخرید ؟
آقا انگار شق القمره!! خب نمي خريم ديگه شمام نخريد ببينيم برا يك بار هم كه شده ميشه هماهنگ بود يا نه. حتما شنيديد كه مردم فرانسه با نخريدن يه سري كالاهاي گرون شده فروشنده ها رو مجبور كردن قيمتها رو پايين بيارند. اگه ما نمي تونيم بايد گفت ازماست كه بر ماست...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، yektasepas ، درست پسند ، aboutorab ، معرفت نفس ، salman313
۱۱:۲۰, ۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #28

(۳/اسفند/۹۱ ۱۶:۲۹)revenger نوشته است:  انصافا بیایید جنبش پسته راه بندازیم به یاد جنبش تنباکوی اجدادمونBig Grin

از پسته شروع میکنیم و خودمون مردم، با قدرت بازار رو بالانس میکنیم و به نظر بنده هیچ اقدامی موثرتر از تحریم داخلی نیست!
جالبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، مفقود الاثر ، معرفت نفس ، salman313
۱۵:۰۳, ۴/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۱ ۱۵:۱۰ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #29
آواتار
(۲۹/بهمن/۹۱ ۱۷:۳۴)yektasepas نوشته است:  
باسمه تعالی

چوب کاری نفرمایید. همه از من خیلی بهترن چه جوانهای نازنینی که از جان شان چه کسانی از مالشان گذشتند ومی گذرند ، من فقط از پوشاک عید می گذرم تازه لباس ها وچادر قبلیم هم مرتبند و وصله خورده نیستند. Big Grinاگر بتونیم مصرف گوشت و مواد غذایی گران را کم کنیم آنوقت شاید یک ذره هنر کرده باشیم . که البته وظیفمون هست که این کار را هم شروع کنیم . یکی از دوستانمان از یکی از محافظین رهبر شنیده بود برای ما تعریف کرد که رهبر نازنینمان اصلا گوشت مصرف نمی کنند نه الان از وقتی رهبر شدند فقط اگر گوشت کوپنی (آنوقت گوشت کوپنی بود) اگر اعلام می شد می گرفتند ایشان مصرف می کردند ایشان گفته بود ناراحت بودیم که ایشان گوشت نمی خورند گاهی تا اعلام شدن کوپن بعدی دوسه ماه می شد یک روز یواشکی توی آش گوشت کردیم به طوری که معلوم نشود بعد به ایشان دادیم خوردند وقتی فهمیدند آمدند اینقدر عصبانی شده بودند که رگهای گردنشان متورم شده بود به ما اتمام حجت کردند که دیگر این کار را تکرار نکنیم .
ربنا افرغ علینا صبرا وثبّت اقدامنا وانصر نا علی القوم الکافرین .
ببخشیدولی من شنیدم اگه کسی تا40روزگوشت نخوره مسلمون نیست ....آقاچطوری گوشت نمیخورن؟؟؟Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، معرفت نفس ، salman313
۲۲:۰۵, ۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
آقا ما درحد توانمون تحریم می کنیم اونا هم تحریم کنن
ببینیم کی می بره !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، aboutorab ، salman313
ارسال پاسخ  به روز آوری