تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ایستگاه معمای دینی بیداری اندیشه...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت تمامی دوستان

اینجا تایپیکی برای معماهای دینی مذهبی شماست .

با سوال و جوابهای کوتاه میتونید اطلاعات خودتون رو بالا ببرید .
البته هر کس مایل به شرکت در تایپیک هست باید قوانین زیر رو رعایت کنه .

قوانین ایستگاه معمای بیداری اندیشه :

1) هر کس در این تایپیک شرکت میکنه باید به معمای نفر قبل جواب بده و برای نفر بعد معما طرح کنه .

2) معما فقط و فقط باید تو زمینه های دینی و مذهبی باشه ( معماهای قرآنی ، احادیث ، تاریخ اسلام ، احکام و ... ).

3) سوالهای ارائه شده حدالامکان جوابهای کوتاه ، تا 1 خط داشته باشن .

4) هیچکس نمیتونه با 2 پست متوالی تو این تایپیک شرکت کنه .

5) هر پستی خلاف قوانین تالار و تایپیک بود توسط مدیران و یا ناظرین حذف میشه .

از ناظرین تالار و بخش در خواست دارم همکاری لازم رو داشته باشن و برای نظم این تایپیک جوابهای اشتباه و خلاف قوانین رو ویرایش یا پاک کنن .

اولین سوال رو برای نمونه حقیر طرح میکنم
BlushSmile

کدام آیه است که اگر آن را هنگام خوابیدن بخوانیم هر زمان که بخواهیم بیدار میشویم ؟

سلام
چنین چیزی بود : "قل انما انا بشر مثلکم یوحی الی ... "
(۲۹/بهمن/۹۱ ۱:۱۹)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
چنین چیزی بود : "قل انما انا بشر مثلکم یوحی الی ... "

جواب : سوره کهف آیه 110

( جناب دل خسته سوال رو بعد از جواب مطرح کنید . برای نمونه خودم جواب دادم . تو مرحله بعد هر کسی جواب داد یک سوال مطرح کنه که تایپیک پویا باشه. )

سلام
مطرح کردم سوال رو
مشکل از سایته،آپدیتش نکرده
سوال این بود : "چطور می شه که نگاه کردن به یک شیء برای اکثر مردم حلال حلال و حتی مستحب باشه (چه زن و چه مرد وچه غریبه و چه آشنا)، اما برای یکی حرام باشه؟
(۲۹/بهمن/۹۱ ۱:۴۶)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
مطرح کردم سوال رو
مشکل از سایته،آپدیتش نکرده
سوال این بود : "چطور می شه که نگاه کردن به یک شیء برای اکثر مردم حلال حلال و حتی مستحب باشه (چه زن و چه مرد وچه غریبه و چه آشنا)، اما برای یکی حرام باشه؟

سلام . یعنی تو این تالار کسی نیست جواب این سوال رو بدونه ؟؟

جناب دل خسته تازه اول تایپیکه یکم سوالات رو مبتدی تر، راحتتر مطرح کنید فکر میکنم بهتر باشه .
اگه میشه یه راهنمایی کنید ...
[تصویر: reading.gif]

[تصویر: please.gif]
سلام
نه بابا سخت هم نیست اونقدرا
ببینید ، توی احکام نگاه ، یک شرطی هست که همه جا صدق می کنه ، که اگر اون شرط رعایت نشه نگاه حرام میشه ، شرط شخصی هست و به خود طرف بر می گرده.
(۲۹/بهمن/۹۱ ۲۲:۲۰)دل خسته نوشته است: [ -> ]
راهنمایی :
توی احکام نگاه ، یک شرطی هست که همه جا صدق می کنه ، که اگر اون شرط رعایت نشه نگاه حرام میشه ، شرط شخصی هست و به خود طرف بر می گرده.

جواب :

اگر در دید کسی نگاه به یک شی یا هر چیزی باعث تجریک میشه ، نگاه به اون حرام میشه ، در صورتی که برای دیگران مباه هست و یا در بعضی موارد ممکنه مستحب هم باشه. حالا این شیء هر چیزی می تونه باشه (حتی یک شیء عادی و ...)

ممنون . اما انقدرا هم آسون نبود ...Blush

طبق قوانین چون خودتون جواب دادی خودتونم سوال بعدی رو مطرح کنید .Smile
سلام
جواب ندادم که راهنمایی بود!
اما جوابش اینه که اگر در دید کسی نگاه به یک شی یا هر چیزی باعث تجریک میشه ، نگاه به اون حرام میشه ، در صورتی که برای دیگران مباه هست و یا در بعضی موارد ممکنه مستحب هم باشه. حالا این شیء هر چیزی می تونه باشه (حتی یک شیء عادی و ...)
آقا خداییش خیلی مقررات سختی داره این مبحث ها!
اممممممم...... چی بپرسم؟
خوب اینو می پرسم ، قبر مطهر مادر بزرگوار ولی نعمتمون ، آقا علی ابن موسی الرضا علیه السلام در کجا واقع هست؟
جواب :
محل دفن مادر امام رضا (علیه السلام) تو مدینه منوره ، ظاهرا در قبرستان متروکه‌ای که در خیابان العوالی یا علی ابن ابی طالب مدینه منوره که بیشتر شیعیان تو این منطقه سکونت دارند واقع شده .

[تصویر: IMAGE634546535496807659.jpg]

سوال :

کلمه وسط قرآن؟
سلام.
اگه اشتباه نکنم کلمه وسط قرآن «ولیتلطف» در سوره کهف ،آیه 19 هست.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع