تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: كتاب خاكهاي نرم كوشك
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
روز نهم اردیبهشت 1364 ، بلاخره تصمیم گرفته شد که مراسم تشییع برایش برگزار کنند.

حالا این شهید گمنام ، بصورت نمادین در بهشت رضای مشهد به خاک سپرده شده است.

او که عمری با تلاش مجاهدانه و خستگی ناپذیر رضای خدای خود را خرید ، و از خوردن یک لقمه نان حرام و یا شبهه دار برای خود وخانواده اش حذر کرد.

اینروز به نام این شهید به روز ملی بسیج کارگری نامگذاری شده است.
به یاد تمام شهدای اسلام از صدر تا کنون صلوات.
من خودم به شخصه به کتابهایه خاطره ای علاقه زیادی دارم اما این کتاب از چند منظر برایه من خیلی مهم بود یکی توصیه اقاو دیگری هم مصداق واقعیی که بعضی اعمال میتونن تو زندگی ما داشته باشن رویه من خیلی تاثیر گذاشت توصیه میکنم حتما این کتابو بخونید چون به نظر من هرداستانش یک درسه برایه زندگی
کشف پیکر شهید برونسی بعداز 27سال
دوستان این خبرروامروز دیدم:

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از کشف پیکر شهید برونسی طی عملیات ویژه ای در شرق دجله بعد از گذشت ۲۷ سال خبر داد.

به گزارش دانشجو، سردار سید محمد باقرزاده امروز در نشست خبری در مشهد اظهار داشت: پیکر شهید برونسی طی عملیات ویژه ای در شرق دجله به همراه ۱۲ شهید دیگر پیدا، و به میهن منتقل شد و در روز شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) همزمان با دهه دوم در مشهد تدفین می شود.

وی افزود: از این شهید پلاک هویت، بخشی از صفحات قرآن به همراه جانماز و مهر، سربند لبیک یا خمینی(رحمة الله علیه) و لباس بادگیر خاکی منقوش به آرم سپاه پیدا شده است.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس پیدا شدن پیکر بی سر شهید برونسی را به مردم متدین و شهید پرور مشهد بویژه خانواده شهید تبریک گفت و بیان کرد: به همه دولتمردان توصیه می کنم از این شهید بزرگوار درس تبعیت از ولایت فقیه بگیرند.

باقرزاده خاطرنشان کرد: این شهید سر در بدن ندارد، اما بر آرمان های خود استوار است...
http://ansarclip.com/linkdooni.php?go=238
سلام
این کتاب واقعا عالی هست
هم از لحاظ تاثیر گذاریهای معنوی و هم از لحاظ نوع نوشتار و نثر سلیس و روانش
من خودم واقعا از خوندنش لذت میبرم حتی برای چندمین بار

شهید برونسی انسان وارسته ای بودن که اکثرا به حضرت زهرا س توسل می کردن.
پیکر مطهرشون هم در روز شهادت حضرت زهرا تشییع میشه
مژده از کوشک خبر آوردند

یوسف گمشده را بهر نظر آوردند

تا که چشمان تری را که به راهش مانده

شوق وصل داده و از غصه به در آوردند
سلام به همگی
بچه ها من این شخص رو تا همین چند وقت پیش که تو تلویزیون درباره ی تدفینشون تو سالروز شهادت حضرت فاطمه ی زهرا خبر می داد ،نمی شناختم، برادرم گفتند که شهید خیلی بزرگی بودن ، اسم ایشون تو ذهنم بود که با دوستم رفته بودیم نمایشگاه ، پوستر کتابی رو درباره ی شهید برونسی دیدم که خیلی خوشحال شدم و بعد هم که دیدم آقای خامنه ای خوندن این کتاب رو توصیه کرده اند ، خدا رو شکر خریدم . الان هم اومدم این قسمت کتاب شناسی ، دیدم اسم این کتاب هست Smile

به خودم گفتم کاش قبل نمایشگاه این قسمت یه سر می زدم که با اطلاعات قبلی می رفتم کتاب می خریدم ...
راستش ظاهرا هرچی از این شهید گفته میشه کمه. و ارتباطش با اهل بیت به این راحتی ها شناخته نمیشه.

می دونید که خانواده ای که عزیزی از دست می دهند ، اولین عید بعد مجلسی در مسجد یا خانه میگیرند ، دوستان رو دعوت می کنند و بعد مراسم اعلام می کنند که حالا که به احترام داغ این خانواده سیاه پوش و عزادار بودید ، دست مریزاد و حالا می تونید لباس سیاه رو از تن دربیارید.

حالا چه ربطی داشت به شهید؟!!

ایشان در روز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها به خاک سپرده شد و حالا عید اول ایشون هم میلاد حضرت زهرا ست

و جالبتر اینکه چهلم ایشون هم روز میلاد حضرت علی علیه السلام و روزپدر می باشد.

شادی روح همه شهدا از صدر تا کنون صلوات.
سلام .خیلی این چیزی که می خوام بگم جالبه پس بیشتر گوش کنید:
داداشم پارسال در 16 سالگی برای اولین بار توی اعتکاف با شهید برونسی اشنا میشه و با این کتاب .یه دفعه دلش می خواد و برنامه می ریزه که بعد از اعتکاف بره کتاب رو پیدا کنه و بخره و فردا صبح وقتی ساکش رو باز میکنه یه کتاب نو روی لباسهاش بوده که فکر میکنه هدیه بچه هاست ولی با پرسو جو همه بچه ها میگن که اونها این کتاب رو نداشتند و دیشب هم همه پیش هم توی مسجد بودن .داداشم وقتی فردا قضیه رو به امام جماعتی که برای نماز اومده بود میگه ، حاج اقا جواب میده شاید خودشون براتون گذاشتن .من توی دلم لرزید و داداشم هم قسمت هایی از کتاب رو خوند و اون رو داد به من .من هم قسمت هایی از کتاب رو خوندم و هنوز تموم نشده بود دادم به داداشم ولی ته دلم بود که بدم خاله و دختر خاله ام هم بخونند همین .
دیشب وقتی داشتم کتاب های قفسه رو مرتب می کردم یک کتاب "خاک های نرم کوشک"نو و ورق نخورده چاپ 86 از لای کتاب ها پیدا کردم .هنوز از دیشب تو فکرم .شما چی میگین واقعا خودش اینجاست ؟؟جالبه بدونید این قفسه کنار تختمه و فقط کتاب هایی که می خوام زود بخونم اونجا می گذارم وآمار چند تاکتابی که اونجا بود رو داشتم .
نمی دونم .حتما بخونید این کتاب رو .تا با عمق وجودتون به این جمله برسید که :توی این دنیا خبرهای دیگه ای هست .
من هم یه داستانشو خوندم. اون داستانی که شهید برونسی از حضرت زهرا (سلام الله علیها) مدد میگیره. خیلی قشنگه. ارزش چند بار خوندن رو داره.
(۲۶/آذر/۸۹ ۱۵:۱۰)M Rises Soon نوشته است: [ -> ]سلام فکر کنم یه بار یه مطلبی درباره سیعد عاکفی نوشتم!
آقا جای شما خالی با ایشان سر مزار شهید برونسی و دیگر شهدا در مشهد بودیم! نمی دانید چگونه تعریف می کرد ، آدم دوست داشت کاش آن زمان بود و آن فرح معنوی را با سرپنجه روح احساس می کرد. خیلی دل نواز بود . باز هم می گویم جایتان خالی ! اگر به مشهد رفتید حتمان یه سر اونجا برید! تو بهشت ثامن داخل حرم نیستا! تو اون قبرستان بیرون شهریه است اسمش یادم نیست!

اسمش «بهشت رضا»ست دوست عزیز..
یا علی
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع