تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شناختی از مذاهب اربعه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام
دوستان اینم مثل یه ضمیمه داشته باشین که :
تمام اهل سنت،طبق عقيده ي وهابي ها،مشرک هستند
ابن تيميه در مورد تقليد از مذاهب اربعه مي گويد:
فَمَنْ قَالَ : أَنَا شَافِعِيُّ الشَّرْعِ أَشْعَرِيُّ الِاعْتِقَادِ قُلْنَا لَهُ : هَذَا مِنْ الْأَضْدَادِ لَا بَلْ مِنْ الِارْتِدَادِ.
هرکس بگويد:
من در فقه،شافعي هستم و از نظر کلامي،اشعري هستم،اينها ممکن نيست و ضد هم هستند ،بلکه هرکس چنين اعتقادي داشته باشد،مرتد هست!!
مجموعه الفتاوي ابن تيميه ج4ص106[/b]
[تصویر: ertadad1(1).png]
الان تمام شافعي ها طبق نظر ابن تيميه،مرتد هستند
چون همه شافعي ها از نظر فقهي شافعي هستند و از نظر کلامي،يا اشعري هستند يا ماتريدي هستند يا اهل حديث يا... هستند.
يا مثلا خيلي از اهل سنت، حنبلي هستند و از نظر اعتقادي اهل حديث هستند و يا حنفي هستند و از نظر اعتقادي ماتريدي هستند.الان همه اينها طبق نظر ابن تيميه مرتد هستند.
برادران و خواهران اهل سنت ایا شما که در چهار مذهب مالکی و شافعی و حنبلی و حنفی هستید ، ایا همدیگر رو مرتد و از دین خارج شده میدونین؟
وهابیت که خودش رو پشت اهل سنت پنهان کرده ، ایا ابن تیمیه و مکتبش را صحیح میشمارید؟
اهل سنت =/= وهابیت
گفتمان ما بر دعوت به وحدت استوار است و بنده بارها گفته و باز هم می گویم که نگویید سنی‎ها برادرانمان هستند بلکه آنها نفس و جان ما هستند." حضرت آیت اللّه العظمی سیستانی (دام ظله) "
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع