۱۴/فروردین/۹۲, ۰:۱۱
السلام عليك يا ابالفضل العباس
« با سلام
باني تايپيك فرموده بودند 14 هزار صلوات
ختم 14000صلوات توسل به باب الحوائج جهت تعجیل در فرج
حقير با اجازه از اون عزيز بزرگوار بنا به دلايلي اين رقم را به 28 هزار صلوات ارتقاء مي دهم
اما دليلم " از شناختي كه حقير از كاربران محب و ولايي و دوستدار اهلبيت عليهم السلام دارم يقين دارم كه اين رقم خيلي خيلي بالاتر خواهد رفت . عشق و محبت اين عزيزان در خون و جان و وجودشان است محبتي نيست كه از كسي گرفته يا خريده باشند . همه اين عزيزان جز من روسياه از فرزندان خلف مادر پهلو شكسته اند . هميشه به ياد پدر مهربان حضرت اباصالح المهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف هستند .»
خدا رو شكر
و
تشكر از همه دوستان بزرگوار
« با سلام
باني تايپيك فرموده بودند 14 هزار صلوات
ختم 14000صلوات توسل به باب الحوائج جهت تعجیل در فرج
حقير با اجازه از اون عزيز بزرگوار بنا به دلايلي اين رقم را به 28 هزار صلوات ارتقاء مي دهم
اما دليلم " از شناختي كه حقير از كاربران محب و ولايي و دوستدار اهلبيت عليهم السلام دارم يقين دارم كه اين رقم خيلي خيلي بالاتر خواهد رفت . عشق و محبت اين عزيزان در خون و جان و وجودشان است محبتي نيست كه از كسي گرفته يا خريده باشند . همه اين عزيزان جز من روسياه از فرزندان خلف مادر پهلو شكسته اند . هميشه به ياد پدر مهربان حضرت اباصالح المهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف هستند .»
خدا رو شكر
و
تشكر از همه دوستان بزرگوار
انشاءالله امشب 110
اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
"عمو جان خودت منو تربیت کن"
يا فاطمه الزهراسلام الله عليها الصديقه الشهيده
جمع صلواتها 24250
جمع صلواتها 24250
![[تصویر: 137672_ashpazonline_weblog_1353059041.jpg]](http://www.ashpazonline.com/weblog_photos/137672_ashpazonline_weblog_1353059041.jpg)