تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: وقتی « من و تو » مامور تطهیر چهره منافقین میشود!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
الان دیگه بدون مدرک حرف زدن کار درستی نیست
اومدیم دوفردای دیگه ادعای حیثیت کردن
کی میخواد جواب بده؟
حداقل مدارک بدید که اینجوری مشکل پیش نیاد.
آره دوستان بدون مدرك و سند معتبر نبايد زياد به اين چيزا توجه كرد ...

خصوصا اينكه مطلب از فيسبوك بوده ...

شما از ي طرف ميگيد فيسبوك چيه و چيه بعد از ي طرف ديگه ميريد از اونجا

مطلب كپي كنيد واسه اينجا ...
(۴/فروردین/۹۲ ۰:۰۷)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]http://www.facebook.com/half.cyber

والا من اینجا خوندم

صفحه ای هست که مال ایرانه

راستی این خانم گفتن که شوهرشون مسلمان شده
فیسبوک قابل اعتماد نیست.
اینجا پای آبروی یک خانم (که از ظواهر امر مسلمون به نظر می رسد) وسطه..
بازهم تاکید می کنم ایشون رو بیشتر از شما نمی شناسم، اما نباید به راحتی تهمت زد.
سلام دوباره
فکر کنم نیاز به یاد اوری این حدیث مهم از پیامبر در این خصوص داشته باشیم و قضیه تهمت و غیبت و این جور چیز ها رو علیه انسان مومن و مومنه باید درست به کار برد نه علیه کسی و یا کسانی که روابط لمسی و احساسی خودشون رو به صورت علنی به همه نشون میدن .
همه این موارد مجاز غیبت را می توانید از اینجا و یا اینجا و یا اینجا مطالعه بفرمایید.

نام: اورینب
نام خانوادگی: مشایخی
متولد: اردیبهشت ۱۳۶۰
نام پدر: ح.مشایخی
نام مادر: ف.شهبازی
خواهر ایشون: ع.مشایخی
متولد: ۱۳۶۵
همسر اول: سید ع.ش (ساکن اصفهان)
نام فرزند از همسر اول در ایران: علی
طلاق در سال :۸۵
مهاجرت به ترکیه در سال ۸۶
ازدواج دوم: در سال ۸۷
نام همسر دوم: میشائیل هانس
نام فرزندان ازهمسر دوم در آلمان: ارلاوپانا – الیزابت
مادر و پدر ایشان از هم جدا شدند و پدر ایشون هم مجددا ازدواج کردند که مادر ارمیا همسر اول ایشون هستش.
مادر ساکن: ایران-تهران-منطقه نیروی هوائی
محله فعلی خیابان سازمان برنامه
پدر ساکن: ایران-تهران-شهرک غرب
همسر ارمیا با نام میشائیل هانس از مسیحیان جذب شده توسط این سازمان است که همکاری با این سازمان را پذیرفته است.
اورینب مشایخی یا ارمیا در آلمان توسط ۳ خانواده طرفدار مجاهدین حمایت مالی می شود پس از معرفی وی به شبکه من و تو۱ مقدمات حضور وی برای شرکت در این شوی تلویزیونی انجام می شود. وی پس از گذراندن دوره های آواز و شناخت دستگاه های موسیقی وارد آکادمی موسیقی گوگوش شد. لازم به ذکر است این شخص به گونه ای انتخاب شده است که از هر نظر در فضای مجازی بدون سابقه قبلی است. شخصی که حتی یک ایمیل و پروفایل در هیچ سایتی ندارد. این درحالی است که بقیه هنرجویان حاضر در آکادمی حضور فعالی در اینترنت هستند
منبع.
جناب vahrakan؛ منبعی که گذاشتید رو دیدم و اینهائی که شما نوشتید در متن خبری منبعتان نبود !!!!!!!!
لطفاً یا ویرایش کنید یا منبع و سندی برای حرفهایتان معرفی کنید.
همان گونه که پیش بینی می شد و مخاطبان نیز به این بازی پی برده بودند، یکی از برنامه های محوری «من و تو» بدون در نظر گرفتن شعور مخاطب، با یک چینش حساب شده، یک دختر محجبه را در مسابقه خوانندگی اش راه داد و برنده یک دوره از این مسابقه کرد تا این پیغام را پیش روی مخاطب ایرانی قرار دهد که در رویکردی پاردوکسیکال می توان هر عملی که در اسلام حرام است را انجام داد و خود را متعهد به عمل به احکام اسلام نیز جلوه داد!

به گزارش «تابناک»، «آکادمی گوگوش» یکی از برنامه های محوری است که برای این شبکه بیننده جذب کرده و بسیاری از مخاطبان این شبکه ماهواره ای فارسی زبان تصور می کنند این برنامه برای شناسایی استعدادهای خوانندگی و معرفی آنها به افکارعمومی و در واقع یک سکوی پرش برای مستعدها در حوزه موسیقی پاپ محسوب می شود اما با گذشت چند دوره از برگزاری این برنامه و مشخص شدن فرجام خوانندگان این برنامه، همه چیز رنگ باخت.

برگزیدگان این برنامه که عمدتاً ار سطح متوسطی برخوردار بودند، با جایزه نقدی نه چندان بالای این برنامه تنها چند ویدئوکلیپ مستقل ساختند و به واسطه آنکه از توانمندی بالایی برخوردار نبودند، خیلی زود به حاشیه رفتند و حتی در میان آن گروه از خوانندگان متوسط آن سوی آبی نیز نتوانستند به مقبولیت و ماندگاری حداقلی دست یابند و کار تا آنجا بالا گرفت که برخی از آنها با حضور در دیگر شبکه های ماهواره ای به نادیده گرفته شدن توسط مسئولان برنامه ای که منتخبش بودند، اعتراض کردند.

[تصویر: 242244_793.jpg]

با این وجود، این برنامه همچنان استمرار یافته و در دور تازه این برنامه یک اتفاق جالب افتاد که اگر کلیت این برنامه برای پیگیری همین اتفاق طراحی شده باشد نیز دور از انتظار نیست. یک دختر جوان که عنوان می کند همسری آلمانی دارد، با حجاب کامل که حتی در ایران نیز از سوی هر دختری رعایت نمی شود، به جمع نفرات برتر راه می یابد و مرحله به مرحله پیش می آید.

این دختر برای حفظ حدود شرعی حتی با مردان در این برنامه دست نمی دهد و در این زمینه ها قائل به احکام دینی تشیع است اما در عین حال یکی از محکم ترین احکام دینی که تمامی مراجع تشیع بر آن وحدت نظر دارند را نادیده می گیرد و بر احکام دیگر تاکید می ورزد. این نوع برخورد با دین یکی از انگلیسی ترین شیوه های برخورد با اعتقادات سایر ملل تلقی می شود که با حفظ پوسته و سطح دین نظیر حجاب مشکلی ندارد اما به شدت پیگیر به تغییر تمامی لایه زیرین دین است.

[تصویر: 242245_899.jpg]

جالب اینکه این دختر محجبه در نهایت ساعتی پیش به عنوان خواننده برتر این دوره از این برنامه نیز انتخاب شد و به واقع این پیغام غیرمستقیم برای تماشاچی ارسال شد که می توان ظاهر دینی داشت و دیگر احکام را نیز رعایت نکرد و من باب مثال با حجاب بود اما رقاصه بود یا دست به شرب خمر زد یا مکرر دروغ گفت و خیانت کرد. این قرائت پرتناقض از دین ساده تر از کنار گذاشتن کامل دین مورد توجه قرار می گیرد و از این منظر در این برنامه نیز به صورت کاملاً حساب شده، چنین جمع بندی برای مخاطب پیش کشید.

بی شک اگر یک زن غیرمحجبه در این برنامه بخواند و برگزیده شود که اتفاق مسبوق به سابقه ای بوده، جای تعجب ندارد، چرا که طبیعتاً به هیچ یک از احکام قائل نیست اما چنین پارادوکسی و اینکه می توان با حفظ حجاب خواننده موفق شد، به شدت عجیب است. به هر حال می توان چند صدای سطح پایین را با یک دختر دارای صدای متوسط در چنین مسابقه ای در یک گروه قرار داد و رای ها را به یک سو جهت دهی کرد تا چنین نتیجه گیری برسد، هرچند شاید چنین رویه ای کاملاً اتفاقی بوده باشد!

در هر صورت این اتفاق بدون برنامه ریزی صورت پذیرفته باشد یا این برنامه با آمارهای غیرمنطقی رای دهندگانش یک طراحی ویژه را در پیش گرفته باشند، هر انسان فاقد حداقل منطق می تواند درک کند که چنین پارادوکسی را نمی توان به مخاطب ایرانی ارائه کرد و توقع پذیرشش را داشت و برای عادی سازی چنین فتواهای تازه و من درآوردی، نیاز به ده ها برنده محجبه دیگر در این سلسله برنامه هاست!

منبع : تابناک
(۴/فروردین/۹۲ ۱۴:۱۷)Hadith نوشته است: [ -> ]جناب vahrakan؛ منبعی که گذاشتید رو دیدم و اینهائی که شما نوشتید در متن خبری منبعتان نبود !!!!!!!!
لطفاً یا ویرایش کنید یا منبع و سندی برای حرفهایتان معرفی کنید.
منبعی که من گذاشتم از قسمت نظرات این مطلب اخذ شده بود ...میتونید بهش استناد نکنید ..ولی بنده از هر راهی برای افشای ماهیت صهیونیستی شبکه من و تو خائنینی که هیزم اجاق این شبکه رو تهیه میکنند استفاده میکنم و ابایی ندارم.Big Grin

راستی یادم رفت بگم این هم یک مطلب در مورد ایشون در ویکیپدیا ترجیحا قسمت حواشی این به اصطلاح خواننده رو بخونید
هدفشون گناه پراکنی هست، که مسلماً شامل تماشا کردن برنامه هاشون هم میشه.MatDodgy
به نام خدا
چرا بعضی از دوستان هنوز به ماهیت شبکه بهایی من و تو شک دارند واقعا مشخص نیست؟؟ دوستان این شبکه با برنامه هایی مثل بفرمائید شام و همین شوی کذایی فقط درصدد منهدم کردن اندک ارزشهای باقی مانده در میان خانواده های ایرانی میباشد. کجای اسلام گفته حجاب را رعایت کنید ولی جلوی چشم نامحرم صدا نازک کنید و بخوانید در کجای اسلام گفته شده یک زن مسلمان مجاز به ازدواج با یک مسیحی میباشد. هیچ کاری در این شبکه انگلیسی بهایی من و تو بی برنامه نیست و تمام شوها و مستندها و اخبارشان با هدفی خاص پخش میشود. به همین بفرمائید شام دقت کنید که چگونه استعمال شراب و هدیه دادن آن را تبلیغ میکند و آنرا به صورت یک هنجار متعارف نشان میدهد وخیلی از خانواده ها هم حتی در کوچکترین روستاها این برنامه ها را میبینند و چه تاثیر شگرفی بر فرهنگ آنها خواهد گذاشت. اگر دقت کنید در این سری از آکادمی دو شخصیت بیشتر از دیگران جلب توجه کردند و در وب از آنها بیشتر نام برده میشد یکی همین زن از مجاهدین خلق بود و دیگری شخصی اگر اشتباه نکنم به نام امیرحسین که با آن ظاهر عجیبش و آن ریش کذاییش سببه تمسخر خیلی از باورهای مذهبی شده بود خوب به نظر شما آیا پشت این نمایشها هیچ تفکر توطئه آمیزی وجود ندارد. آیا در کشوری مثل انگلیس به این سادگی به یک بانوی محجبه اجازه مشهور شدن میدهند. اینطور که از برنامه های من و تو بر میآید آنها به شدت در حال تبلیغ بهاییت به صورت غیرمستقیم میباشند چون همونطور که میدانید زنان بهایی حتی با داشتن آرایش و لاک ناخن هم بدون حجاب به قول خودشون نماز به جا میآورند و حالا در برنامه آکادمی زن محجبه ای را میبینیم که در حضور نامحرم آواز میخواند که به طور کلی این دو باهم پارادوکس شدید دارند و صحنه های خنده داری را به وجود میاورد از اینور با نامحرم دست نمیده از اونور صدای آوازشو نامحرم بشنوه عیب نداره. نمیدونم چی ملت رو فرض کردن؟؟؟؟
سلام
شاید با اطمینان و با مدارک کافی نشه گفت این خانم جزو منافقن بوده اما چیزی که صددرصد روشنه بازی کثیف شبکه من و تو برای ایجاد فرهنگ جدید در بین مردمه.
از همان ابتدا ارمیا به عنوان یک مادر، یک زن با حیا، پاک و نجیب! در این مسابقه معرفی شد(چیزی که دائما روش تاکید میشد) زنی که حتی حاضر نبود با مردان دست بدهد و این چنین روی عقاید شرعی دینش پایبند بود اما درعین حال خواننده بود و این یعنی یک چراغ سبز
حضور ارمیا و اول شدنش توی این مسابقه چراغ سبزی بود برای تمام کسانی که می خواهند پاک باقی بمانند! و در عین حال به کارهایی که همیشه دوست داشتند انجام دهند اما فکر میکردند حرام است نیز بپردازند.
ارمیا نمونه موفقی برای کسانی بود که بین دوراهی دین و دنیایشان گیر افتاده اند و برای آنها این پیغام را داشت که لازم نیست برای رسیدن به دنیا و آرزوهایتان از دینتان دست بکشید (برخلاف آنچه همواره به شما گفتند)
البته وعده خدا حق است و خداوند همانطور که وعده داده مکر دشمنان را به خودشان باز می گرداند دست آنها را برای مردم رو کرد و همه فهمیدند که ارمیا یک انسان دورو و ریاکار است و تمام جانماز آب کشیدن هایش فقط و فقط نمایش بوده
ماجرا از این قرار است که مجری برنامه "رها اعتمادی" از ارمیا و امیر (یکی دیگر از شرکت کنندگان) میخواد که روی صحنه بیان ارمیا بدون توجه به حضور میکروفون و البته با صدایی خیلی آروم به امیر میگه دیگه ب*غ*ل*م نکنی ها و امیر جواب میده نه حواسم هست!!!!!!!!!!
به راستی این همان خانم مقیدی است که حتی حاضر نبود با مردان دست بدهد!!!!!
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع