تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: وقتی « من و تو » مامور تطهیر چهره منافقین میشود!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
از نظر من این موضوع به عقاید ربط داره واین خانم ( ارمیا)قصد توطئه نداشته و یا از پادگان اشرف نبوده ،فقط شاید اشتباه کرده،ولی به احتمال بالا کل این آکادمی نقشه است ،توطئه ای شوم .
خیلی وقت بود که میخواستم به این موضوع اشاره کنم که ،شبکه ی من و تو یک نقشه ی پیچیده است ،چرا؟
چون اگر از شروع کار این شبکه، توجه کنیم متوجه خواهیم شد ، که این شبکه قدم به قدم ،نقشه هایش را دارد عملی میکند ابتدا با شعار شبکه ای مناسب برای خانواده آمد ولی بعد که کم کم که توانست توجه همه را جلب کند ،شروع به پخش برنامه هایی کرد که بسیاری از موضوعات گناه را عادی جلوه دهد و جدیدا با پخش مستند هایی سعی در خوب و موجه جلوه دادن چهره ی ماسون ها دارد و بعد به وجود موجودات بیگانه فضایی روی آورده است .
رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند :

أولى النّاسِ بالتُّهْمةِ مَن جالَسَ أهلَ التُّهْمةِ .
سزاوارترينِ مردم به تهمت كسى است كه با متهمان و (افراد مظنون) همنشينى كند .



أمالي الصدوق : 28 / 4 منتخب ميزان الحكمة : 96
با سلام خدمت دوستان عزیز
میبینم که دوستان بیداری اندیشه درگیر جنگ نرم شبکه من و تو شدند . اصلا انتظار نداشته باشید که جبهه استکبار هر بار از یک ترفند برای خام کردن مخاطبان خود استفاده کنه . پیچیده کردن مطلب شاید اینبار ترفند جدید این شبکه برای کنجکاو کردن شما بود تا تکثرگرایی را به شما القا کند . به بیان ساده تر اینکه دین واحدی که از طرف خداوند آمده که چهره‌هایی مختلف دارد و برداشت من از دین با برداشت شما از دین متفاوت هست و برداشت خانم محجبه خواننده هم از دین متفاوت از ما !
شبکه من و تو در سناریو جدید خود با داشتن یک خط تعلیق فرعی ( اینکه این خانم عضو گروهک مجاهدین هست ) و منحرف کردن ذهن مخاطب , سعی در پیش بردن خط اصلی سناریوی خود یعنی القای تکثرگرایی دینی یا همون
پلورالیسم دینی را دارد . چیزی که امروز شاید بحث نسبتا داغ بین جوانان جامعه ما هست . فرضا یکی از بحث داغ این زمینه که در دانشگاه ها هم کرسی نظریه پردازی و آزاد اندیشی برای اون برگزار شد همون بحث حجاب هست و خیلی ها می گفتند که باید هر جوری دلشون در جامعه حضور پیدا کنند
در دیدگاه تکثر گرایان داریم
"هر کس، طبق ذهنیت و شرایط خود، درکی از این واقعیت دارد. آنچه در اختیار ماست، فهمهای مختلفی است که به صورت قاطع نمی‌توان ادعا کرد که کدام بهتر یا درست است. حقیقت واحدی به نام اسلام وجود داد د و هر کس هر چه می فهمد همان حق است !!! "
یه نظر من بهتره به جای بحث بر سر این خانم محجبه خواننده , به فکر جوابی برای تکثر گرایی باشیم ( مطمئنا دین اسلام جواب این قضیه را داده ولی اینکه ما به عنوون یک مسلمان از جواب اسلام مطلع هستیم یا نه )
و من الله توفیق
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع