شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام دوستان.خیلی از ما بعضی از روزها اینقدر سرمون شلوغه که نمیرسیم سری به کتاب های ادعیه بزنیم. مسلما برای همه مون تو روز اتفاق خاصی میفته که ناراحتمون میکنه یا گرفتار مشکلی میشیم،عصبی میشیم و...
از ائمه دعاها و ذکرهایی داریم که هرکدوم از ما وقتی میخونیم آروم میشیم همچنین آیات قرآن. خلاصه هرکسی با یه چیزی آروم میشه. ازتون میخوام هرکسی هر ذکری که درمواقع خاصی استفاده میکنه و آرومش میکنه رو بگه تا بقیه هم استفاده کنند.
ممنون
دعایی که خودم در مواقعی که دچار گرفتاری میشم میخونم: "یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی" همچنین آیه36 سوره یاسین"إنما أمره إذا أراد شیئا أن یقول له کن فیکون"
سلام
بهترین ذکری که واقعا من رو آروم می کنه
الا بذکر الله تطمئن القلوب
و بهترین ذکری که تو گرفتاری ها و مشکلات کمکم کرده
اللهم العن الجبت و الطاغوت
و لعن بر دشمنان اهل بیت علیهم السلام
سلام
يا علي (علیه السلام)
[/b]
به نام خدا
هر ذکری رو فقط و فقط و فقط باید به دستور ائمه (علیه السلام) انجام داد .
این که ذکر چه اثری داره رو اونها میگویند . نه اینکه ما تشخیص بدیم چه ذکری چه خاصیتی داره . که البته نه میتونیم تشخیص2 بدیم و نه گفتنش فایده چندانی داره
این که من فکر کنم چی بگم و چی خوبه فقط بر امده از قوه وهمیه است .
اذکار بدون تجویز ائمه چه بسا خطراتی هم داشته باشه (با تعداد و ساعت خاص)
اونچه در ذکر گفتن مهمه تبعیته . یعنی ذکر رو به دستور چه کسی انجام میدهید . این مهمه بسیار مهم
بنابرین لطفا دوستان در این زمنه نسخه ای از خودشون نپیچند
التماس دعا
آقای وحید110 گفتند:هر ذکری رو فقط و فقط و فقط باید به دستور ائمه (علیه السلام) انجام داد .
البته منظور من هم همین بود شاید درست منظورم رو منتقل نکردم ببخشید.بخاطر همین گفتم چون فرصت نمیکنیم به کتاب های دعا دسترسی پیداکنیم اینجا دوستان اون دعاهای کوتاهی که وقتی کتاب در دسترسمون نباشه بشه خوند رو بنویسند.
به قول آیة الله بهجت(رحمة الله علیه): گشتیم و گشتیم، ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم...
(نقل به مضمون)
بسم الله
یا مولای یا صاحب الزمان انا مستغیث بک
شاید ذکر نباشه ولی هر روز بعد از تموم شدن نمازم میگم : خدایا! شکرت ، منو ببخش ، دوست دارم.
ذکر سبحان الله رو هم خیلی دوست دارم ، معمولا هرجا که باشم و حواسم پرت دنیا نباشه میگم.
يا مولاتي يا فاطمة اغيثيني
صلي الله عليك يا ولي عصر ادركنا