تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
یک سری کتابهایی هستند که William Irwin فیلسوف آمریکایی درباره فلسفه و تولیدات رسانه ای نوشته اند که ما میتونیم مطابق با اون مستندهایی تهیه کنیم یا حتی بچه هایی که سطح ترجمه شون در زبان تخصصی فلسفه بالاست کتابا رو ترجمه کرده و روزی یکی دو صفحه شو داخل تالار بذارن و وقتی تموم شد به صورت پی دی اف منتشر کنیم.

چند نمونه از کتابها:

[تصویر: 51mq1%2BqO7-L._BO2,204,203,200_PIsitb-st..._OU02_.jpg][تصویر: 516aGHgam1L._BO2,204,203,200_PIsitb-stic..._OU02_.jpg]
[تصویر: 51J8KuvYoPL._BO2,204,203,200_PIsitb-stic..._OU02_.jpg][تصویر: 41YcVK-tRXL._BO2,204,203,200_PIsitb-stic..._OU02_.jpg]
[تصویر: 412szmRnjvL._BO2,204,203,200_PIsitb-stic..._OU02_.jpg][تصویر: 41Bwde%2BIBwL._BO2,204,203,200_PIsitb-st..._OU02_.jpg]
[تصویر: 515y%2BRFifVL._BO2,204,203,200_PIsitb-st..._OU02_.jpg][تصویر: 51rCstUsnmL._BO2,204,203,200_PIsitb-stic..._OU02_.jpg]
سلام،

اسم اون سریال رو یادم اومد :

The Antichrist Dajjal Series یا به اختصار TADS .
11:66-7
0.0
به نظر من ترجمه سخنرانی هم خیلی خوبه
کارش بیشتره, مطالبش بیشتره و شاید تاثیر آنی اون هم نسبت به مستند بیشتر باشه
0.0
یا علی - علیه السلام
دوستان مستندی تو یوتیوب دیدم که خیلی جالب بود واقعا جالب بود با اینکه انگلیسی بود اما واقعا منو همون قسمت اول که دیدم جذب کرد کاش امکان داشت که دوستانی که انگلیسی رو خوب میدونند این مستند رو ترجمه کنن
The Illuminati & Dajjal
البته مستند های دیگه ی هم بود که اگه به این آدرس برین میتونید بینید
http://www.youtube.com/user/TruthIncSB?feature=watch
دوستان لطفا اگه براتون ممکنه ترجمه کنید اگه کسانی که میتونند هفته ای یه قسمت هم ترجمه کنن واقعا کار بزرگی کردند
با تشکر
سلام دوستا من 3 مستند معرفی میکنم که مثل مستند ظهور و فاز سه قسمت قسمت هستش و معملومه که به نوعی تاثیر گرفته از این مستند ها هستش اما این سه تا مستند به این سه موضوع به طور تخصصی میپردازه که از اسمشون معلومه:
Satanism in Modern Culture
شیطان پرستی در فرهنگ مدرن
A Zionist World
یک دنیای صهیونیستی
The Illuminati & Dajjal Series
ایلومناتی و دجال

((کافی تو یوتیوب سرچ کنید))
دوستان من فکر میکنم که این 3 مستند خیلی واسه ترجمه خوبن چون : یک همشون پارت پارتن یعنی نیاز نیست مترجم وقت زیادی واسه ترجمه بذاره یعنی میتونه هفته ای یک قسمت(که معمولا بین 9 تا 11 دقیقست) رو ترجمه کنه
دو ما در مورد هر سه موضوع فقط اشاره شده مستند دیدیم یعنی مثلا راجع به شیطان پرستی در جهان مردن کنونی فقط چند قسمت از مستند ظهور اشاره شده بود اما تو این مستند تخصصی بهش میپردازه
سه سبکشون مثل مستند های قبلی هستش(مثل ظهور فاز 3 کتاب الهی و یاجوج ماجوج) برای همین برای کابر ها جالب هستش چون دوستان به این سبک مستند ها عاد کردن
مستند life after life اثر ریمون مودی! اگر در یوتیوب سرچ بفرمایید راحت پیدا می کنید!

این مستند تیکه هاییش تو در یک مستند ایرانی بنام نسیم حقیقت دوبله شده اما کلش رو کسی ترجمه نکرده!

در مورد تجربه کنندگان مرگ تقریبی هست! و باید جالب باشه!
سلام

تاریخچه پول (قسمت یک) - رسانه مهر
http://ww2.mehr.ir/Multimedia-1-15238.aspx

باقی قسمتها در زیر قسمت اول موجود است
با احترام
(۱۵/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۰۳)MaTeY نوشته است: [ -> ]سلام،

اسم اون سریال رو یادم اومد :

The Antichrist Dajjal Series یا به اختصار TADS .

میدونم اسم عبدالله هاشم دیگه نابود شد. ولی این مستند مال قبل مستند ظهوره و فقط صرفا دشمن شناسی هست!!!

من این سریال رو 200 قسمتش رو دیدم. با اینکه شبهاتی داره ولی عالی ترین کاری هستش که من از هاشم دیدم و مستند ظهور به پای این نمیرسه!!
دو بخش هم هست. 1st semester و 2nd semester که به طور کلی نزدیک 700 قسمت ده دقیقه ای هست. من میتونم لینکش رو اینجا بزارم یه سری قسمتاش رو دانلود کنید و خودتون قضاوت کنید!! با تشکر
نقل قول:میدونم اسم عبدالله هاشم دیگه نابود شد. ولی این مستند مال قبل مستند ظهوره و فقط صرفا دشمن شناسی هست!!!

من این سریال رو 200 قسمتش رو دیدم. با اینکه شبهاتی داره ولی عالی ترین کاری هستش که من از هاشم دیدم و مستند ظهور به پای این نمیرسه!!
دو بخش هم هست. 1st semester و 2nd semester که به طور کلی نزدیک 700 قسمت ده دقیقه ای هست. من میتونم لینکش رو اینجا بزارم یه سری قسمتاش رو دانلود کنید و خودتون قضاوت کنید!! با تشکر
هیچ مستندی از این فرد اجازه منتشر شدن در تالار را نخواهد یافت
محققینی که به این حوزه علاقه دارند و سطح مطالعاتی و اعتقادیشون بالاست می توانند خودشون پیگیر کارهای قدیمی و جدید این فرد باشند
موفق باشید
ممنون. اجرتون با آقا امام زمان
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع