تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سفیانی و خروج در ماه رجب!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
ببین جناب سختی . اصلا نظر من و شما مطرح نیست .
بنده هیچ نظری ندارم و فقط نقل حدیث کردم . اگر نظرات و افکار ما نخواد مبنای صحیح داشته باشه به درد نمیخوره . اگر این نظرات در حیطه امور مهم و تاثیر گذار باشه و یا در امورات دینی مسئولیت شرعی داره .
فک میکنید اسراییلیات از کجا میاد ؟
الان شما میگید این درسته اگر منبع حدیثیشم بنویسید اونوقت میشه حرف حساب . اگر نه میشه حدسیاتی که با انتشارش به دین و نفس خودمون ضرر زده میشه .
تفسیر به رای به همین میگن !
اصلا این که من نظرم چیه یا من کیم و شما کی هستید موضوعیت نداره .
حرف من اینه که به قول مرحوم علی110 هر چیزی که به ناف دین میبندیم باید مزین به ایات و روایات باشه تا منحرف نشیم

یا حق
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۵۷)وحید110 نوشته است: [ -> ]ببین جناب سختی . اصلا نظر من و شما مطرح نیست .
بنده هیچ نظری ندارم و فقط نقل حدیث کردم . اگر نظرات و افکار ما نخواد مبنای صحیح داشته باشه به درد نمیخوره . اگر این نظرات در حیطه امور مهم و تاثیر گذار باشه و یا در امورات دینی مسئولیت شرعی داره .
فک میکنید اسراییلیات از کجا میاد ؟
الان شما میگید این درسته اگر منبع حدیثیشم بنویسید اونوقت میشه حرف حساب . اگر نه میشه حدسیاتی که با انتشارش به دین و نفس خودمون ضرر زده میشه .
تفسیر به رای به همین میگن !
اصلا این که من نظرم چیه یا من کیم و شما کی هستید موضوعیت نداره .
حرف من اینه که به قول مرحوم علی110 هر چیزی که به ناف دین میبندیم باید مزین به ایات و روایات باشه تا منحرف نشیم

یا حق

با سلام

جناب وح!!!!! بنده یک فرضیه ای رو مطرح کردم
بعد هم خودم هم تا حدودی ردش کردم ...
در جستجوی سختی نوشته است:البته احتمالش خیلی کمه

فقط در حد یک فرضیه بود نه چیز دیگه

برای همین گفتم که ...
در جستجوی سختی نوشته است:بهتره برای اینکه بحث منطقی پیش بره اول نوشته های همدیگه رو بهتر بخونیم

حتی خودم بعداً به این نتیجه رسیدم که این فرضیه اشتباهه
اما شما سریع جبهه گرفتید
امیدوارم که اختلافات گذشته!! باعث نشه از دیدن بعضی حقایق چشم پوشی بشه

از سایر دوستان عذر خواهی می کنم که بحث منحرف شد
بنده دیگه توی این موضوع ارسالی نخواهم داشت

با تشکر
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع