تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در نمایشگاه کتاب امسال چه کتاب هایی می خرید ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بسم الله
.
.
.
[تصویر: 25.jpg]
.
[تصویر: 2.gif]
.
.
حضرت علی (علیه السلام) می فرماید:

کسی که با کتابها خود را آرامش دهد٬هیچ آرامشی را از دست ندهد.
منبع: شرح غرر الحکم۵⁄٢٣٣

.
.
.

توصیه مقام معظم رهبری به دانشجویان:
.
سطح معرفت خود را
مطالب سایتها ،‌ وبلاگها و اینجور مسائل قرار ندهید
بلكه سعی كنید با اتكای به
"قرآن، نوشته های استاد مطهری و نوشته های فضلای بزرگ و فضلای جوان حوزه ها،"
بطور روزافزون سطح معارف خود را ارتقا دهید.

دیدار با جمعی از دانشجویان و نمایندگان تشكل‌های دانشجوئی
16مرداد91
.
.
مقام معظم رهبری در جای دیگری می فرمایند :
« کتابخوانی باید مثل خوردن و خوابیدن و سایر کارهای روزانه در زندگی مردم وارد شود. »
.
.
.
[تصویر: 2.gif]
.
.
اما هدف از ایجاد این تاپیک این بود که دوستان بیان و اون کتابهایی که می خوان در نمایشگاه امسال خریداری کنند رو بگن . و یک توضیح مختصری هم راجع به هر کتاب بدن.
اگر کتابی هم هست که قبلا خواندید و اعتقاد دارید واقعا ارزش خواندن داشته ،اون رو هم به ما معرفی کنید .
.
این کار باعث خواهد شد که در آستانه نمایشگاه کتاب با کتابهای بیشتری آشنا بشیم و جو کتاب و کتابخوانی در تالار بیش از پیش بشه .
..
..
من قبل از هرچیز دوست دارم یک کتاب جامع و کامل با تحلیلی مناسب درباره تاریخ آمریکا بخرم اگه وجود داشته باشه...

بقیه شو فکر نکردم
(۸/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۲۳)revenger نوشته است: [ -> ]من قبل از هرچیز دوست دارم یک کتاب جامع و کامل با تحلیلی مناسب درباره تاریخ آمریکا بخرم اگه وجود داشته باشه...

بقیه شو فکر نکردم

فکر کنم کتاب رویای امریکا که انتشارات موعود زده بد نباشه. البته کتابش خونمونه... اگر خواستید مشخصات کاملش را فردا براتون بگم...
ممنون از راهنماییتون
نمیخوام فراماسونری و... باشه بلکه میخوام یه کتابی باشه حتی جانبدارانه نسبت به تاریخ امریکا تا ببینم فاکتور های پیشرفت تمدن آمریکا چی بوده...

به هرحال بازم تشکر فراوانWink
به نام خدا
سلام....ای بابا مادانشجو جماعت که فقط فکر کنکوروکتابای درسی واین چیزاییم....بنده بهمن آینده میخوام امتحان بدم واسه ارشد....هرچی بگیرم واسه ارشده
Sad
مهلت ثبت نام بن کتاب دانشجویی هم تموم شدSadSadSad

خیلی نامردی بود من اصلا خبردار نشدمSad
بسم الله
.
.
کتاب مفاتیح الحیات .
[تصویر: mafatihbook.jpg]
.
کتاب مفاتیح الحیات ، کتاب ارزشمندی است که زیر نظر آیت الله جوادی آملی با همکاری جمعی از اساتید حوزه و توسط انتشارات اسرا به چاپ رسیده است .
مفاتیح الحیات را جلد دوم مفاتیح الجنان می نامند ، از نظر آیت الله جوادی آملی تفاوت این کتاب و مفاتیح الجنان در این است که این کتاب جهت حرکت انسان در راه حق و با چراغ حق و در منظر خداست .
.
مفاتیح الحیات 5 بخش دارد
:
بخش اول ، تعامل انسان با خود می باشد . برخی فصل های این بخش : تفکر ، یادگیری ، حفظ تن ، نظافت ، خوردن ، لباس ، آراستگی ، مسکن ، مسافرت ، خواب ، تفریح ، ورزش و... است

بخش دوم ، تعامل انسان با همنوعان است که شامل فصل های خویشاوندان ، مسلمانان ، بیگانگان ، مستضعفان ، دشمنان ، شهروندان و... است .

بخش سوم ، تعامل مردم و نظام اسلامی است که شامل : نظام سیاسی ، نظام اجتماعی ، شهرداری ، امور اقتصادی و... است .

بخش چهارم کتاب مفاتیح الحیات ، تعامل انسان با حیوان است که شامل نگهداری حیوان ، بهره گیری از حیوان ، حقوق حیوان ، و... می باشد .

بخش پنجم کتاب در مورد تعامل انسان با محیط زیست است که شامل محیط زیست ، خاک ، درختکاری ، فضای سبز ، باد و باران ، دریاها ، راه ها ، مواد سوختی ، گردشگری و... است .

بخش خاتمه مفاتیح الحیات شامل کارها در روزهای ماه قمری ، سنت ها و... است .

برای مشاهده ی فهرست کتاب مفاتیح الحیات اینجا کلیک کنید .
بسم الله الرحمن الرحیم

بنده که به نمایشگاه امسال نمیرسم.اما به تمام دوستان تهرانی وسایرین توصیه میکنم بودجه ای رو به تهیه کتابهای "شهید آوینی" اختصاص بدهند.

اگر به فیلم ونقدآن علاقه مندید وهمچنین هنر،مطالعه کتاب "انفطار صورت" و"آئینه جادو" توصیه میشود.

درموردغرب زدگی ونقدروشنفکری کتاب های"حلزونهای خانه به دوش" و"فردایی دیگر".

سایر توضیحات رو میتونید از اینجا ببینید.
این پشت کنکوری بد دردیه. خخخخخBig Grin
قرار بود امسال بریم بریم نمایشگاه ولی همه چیز مختل شد .
از عوض ما هم کتاب بگیرینBlush
بسم الله الرحمن الرحیم

کتاب مفاتیح الحیاة ـ محبوبترین کتاب سال 91 و جزء پرفروش ترین کتابهای سال در زمینه سبک زندگی اسلامی ـ که توسط دوستان معرفی شد بسیار کتاب ارزشمندیه من خریدمش عالیه...

جلد دوم مفاتیح‌الجنان : «مفاتیح ‌الحیات» آیت‌الله جوادی آملی بزودی منتشر می شود

کتاب حلیة المتقین ـ جزء پرفروش ترین های کتاب در چند سال اخیر ـ اینم خریدم، میشه گفت مکمل کتاب مفاتیح الحیاة هست...

حلیه المتقین نوشته علامه گرانقدر شیعه علامه مجلسی

ادامه دارد...
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع