تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ایده برای راه اندازی پایگاه قوی تبلیغ تشیع و اسلام
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان گرامی.پیشنهادی رو که میخوام اینجا مطرح کنم،مدت ها هستش که در ذهنم هست و بار ها هم مطرحش کردم در جاهای مختلف اما متاسفانه پاسخی نشنیدم.قطعا این پیشنهاد و ایده در ذهن بسیاری از شما دوستان هم هست اما چه خوبه که اون رو عملی کنیم و فقط شعار ندیم.این رو هم باور کنیم که هر کدوممون توانایی هایی داریم و میتونیم کمک کنیم.

مدت هاست در ذهن بنده بوده تا یک پایگاه قوی ایجاد کنیم برای تبلیغ تشیع و اسلام که مخاطب های اون جهانی باشن و با استفاده ار امکانات و گزینه های مختلف،تشیع رو به مردم مناطق مختلف دنیا معرفی کنیم.لطفا بعضی از دوستان نگن که حتما باید اطلاعات جامع از دین داشته باشیم تا بتونیم به این کار دست بزنیم که خود این دقیقا یکی از دام های شیطان هست برای دلسرد کردن.در این کار میتونیم از نوشتن مقاله و توزیع و ترجمه ی مقالات و کتب گرفته تا ساخت کلیپ و طراحی پوستر و ترجمه سخنرانی ها و ... استفاده کنیم.فعلا میخوام ببینم که این پیشنهادم چه قدر با اقبال بچه های بیداری اندیشه رو به رو میشه.کار هم کاملا فی سبیل الله هستش و اجر معنوی اون هم قابل محاسبه نیست.امیدوارم که نا امید نشم.شاید بتونیم با این کار دل اهل بیت رو شاد کنیم و خدا رو از خودمون راضی کنیم.
باز هم تاکید میکنم که هر کس با هر توانایی میتونه کمک کنه.مثلا آشنایی با زبان خاضی یا آشنایی با نرم افزار های طراحی و ساخت کلیپ،توانایی تدوین و جمع آوری کتب و مقالات،نوشتن مقالات،بحث به صورت آنلاین با مخاطبان و ... .
لطفا دوستان با نهایت توانی که دارن شرکت کنن و ایده بدن تا ببینیم چه کار میتونیم بکنیم.
منتظر نظراتتون هستم.
ممنون.
یا علی

یک پایگاه قوی جهانیHuh
این خیلی خیلی خوبه ولی چطوری میشه اینکارو کرد؟
مسئله ی مهم اینجاست چه جوری میشه کاری کرد که جهانی بشه و مخاطبین خیلی زیادی داشته باشه؟
الان تو هر سایتی اسم دین بیاری میشه خلوت ترین سایت بعد چه جوری اینکار عملی میشه.
منم خیلی دوست دارم این اتفاق بیفته ولی باید یه ایده خیلی جالب پیدا کنیم که چه جوری میشه این کارو کرد.
به نظرتون چه جوری میشه؟
(۱۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۵۱)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]یک پایگاه قوی جهانیHuh
این خیلی خیلی خوبه ولی چطوری میشه اینکارو کرد؟
مسئله ی مهم اینجاست چه جوری میشه کاری کرد که جهانی بشه و مخاطبین خیلی زیادی داشته باشه؟
الان تو هر سایتی اسم دین بیاری میشه خلوت ترین سایت بعد چه جوری اینکار عملی میشه.
منم خیلی دوست دارم این اتفاق بیفته ولی باید یه ایده خیلی جالب پیدا کنیم که چه جوری میشه این کارو کرد.
به نظرتون چه جوری میشه؟

با سلام خدمت شما دوست محترم.
سایت جهانی از اولش جهانی نیست.باید جهانی بشه.این راه های مختلف داره.جذب مخاطب هم راه های مختلف داره.این که تا اسم دین بیاد و خیلی ها فرار کنن اولا همه جا صادق نیست و ثانیا بخشی از اون هم برمیگرده به این که ما چه ایده هایی به کار بگیریم تا این اتفاق نیفته.سایت هایی از تبلیغ اسلام و وابسته به اهل سنت و وهابی ها هستن که مخاطبان جهانی دارن و خیی هم دارن قوی کار میکنن.از کشورهای مختلف هم دنبال کننده دارن.ما هم قطعا میتونیم این کار رو برای تشیع(مذهب حق) انجام بدیم.
من دیدم وقتی نمیتونیم شبکه ماهواره ای و ایستگاه رادیویی راه بندازیم و کسایی که باید این کار ها رو بکنن نمیکنن،میتونیم یه پایگاه اینترنتی قوی راه اندازی کنیم.
تا الان شخصی یه کارهایی رو انجام دادم و نتایج خیلی خوبی داشته.اگر گروهی انجام بدیم و یه پایگاه مرجع و فعال و قوی راه بندازیم قطعا نتایج عالی به دست میاد.

منتظر اعلام نظرات دوستان هستم تا ببینم به کجا میرسیم.
من هم با این کار موافق هستم البته این وبگاه باید از هر نظری جامع و مفید باشه . ما میتونیم از وبگاه های تبلیغی موفق عربی و سلفی الهام بگیریم البته به سبک شیعه و چیز های دیگه ایی رو هم بهش اضافه کنیم
(۱۷/اردیبهشت/۹۲ ۰:۱۹)علی الهادی نوشته است: [ -> ]من هم با این کار موافق هستم البته این وبگاه باید از هر نظری جامع و مفید باشه . ما میتونیم از وبگاه های تبلیغی موفق عربی و سلفی الهام بگیریم البته به سبک شیعه و چیز های دیگه ایی رو هم بهش اضافه کنیم
بله.قطعا ولی مشکل اینه که باید اول آدم های پایه پیدا بشن و بعد این کار ها انجام بشه.متاسفانه به هر دری زدم تا حالا 10 نفر هم پیدا نشدن که به صورت جدی اعلام آمادگی کنن....
امیدوارم اینجا بشه...
درباره هویت افراد چه نظری دارید ؟ فرضا من اگه بخوام همکاری داشته باشم اصلا و اصلا دوست ندارم کسی منو بشناسه.
وب سایت در سطح جهانی به شدت سخته ، موج حملات شما رو از پا در میاره.

پیشنهاد من انتشار مطالب بطور آزاد و مداوم هست.
(۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۰:۵۹)سید سجاد نوشته است: [ -> ]درباره هویت افراد چه نظری دارید ؟ فرضا من اگه بخوام همکاری داشته باشم اصلا و اصلا دوست ندارم کسی منو بشناسه.
وب سایت در سطح جهانی به شدت سخته ، موج حملات شما رو از پا در میاره.

پیشنهاد من انتشار مطالب بطور آزاد و مداوم هست.

از این نظر مشکلی نیست.میشه ناشناس فعالیت کرد.فعلا دنبال نیرو هستم....
(۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۱:۳۷)farshid2002002 نوشته است: [ -> ]فعلا دنبال نیرو هستم
من هم کمکتون میکنم و در مورد اسم این پایگاه , چطوره اسمش رو بزاریم جامعه مجازی گفتمان شیعی یا کلوب شیعه البته بهتره هم شبکه اجتماعی باشه هم تالار گفتمان
شما هر پیشنهادی داری تو همین انجمن پیاده کن ما هم پیگیر هستیم . میشه بگی اهداف اولیه خودت چیه . از برنامه ریزیت بگو
(۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۳۴)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]شما هر پیشنهادی داری تو همین انجمن پیاده کن ما هم پیگیر هستیم . میشه بگی اهداف اولیه خودت چیه . از برنامه ریزیت بگو
با سلام.

هدف اصلی که معرفی تشیع و اثبات حقانیت اون هست و تبیلغ تشیع در بین غیر مسلمان ها و بعدش در بین مسلمانان غیر شیعی.

برنامه ریزی رو هم میشه دقیق انجام داد.مشکل اینه که فعلا نیرو نیست.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع