بايد يك وبلاگ شخصي براي حمايت از استاد رائفي پور در دنياي مجازي داشته باشيم.من خودم تو چت روم ياهو مسنجر استاد رائفي پور را به كاربران معرفي ميكنم؛ كارم پخش سخنرانيها ومعرفي براي گوش دادن سخنان استاد.من حتي به صداوسيما هم از طريق ايميل سخنرانيهاي كوتاه و تاثير پذير را ارسال ميكنم
در پاسخ به نظرسنجی دوست تند واتشین
سخنانی از جنس سخنان ایشون بیشتر مناسب حال دانشجویان و قشر جوونه حالا مخاطب تلویزیون هم به سریال نیاز داره هم به گفتمان هم به ...
که خداروشکر گفتمان سیاسی تعطیل؟؟؟؟؟
نقل قول:بايد يك وبلاگ شخصي براي حمايت از استاد رائفي پور در دنياي مجازي داشته باشيم.من خودم تو چت روم ياهو مسنجر استاد رائفي پور را به كاربران معرفي ميكنم؛ كارم پخش سخنرانيها ومعرفي براي گوش دادن سخنان استاد.من حتي به صداوسيما هم از طريق ايميل سخنرانيهاي كوتاه و تاثير پذير را ارسال ميكنم

قطعا

خیلی

کار

خوب

میکنید.

انشالله

موفق

باشید
نقل قول:در پاسخ به نظرسنجی دوست تند واتشین
سخنانی از جنس سخنان ایشون بیشتر مناسب حال دانشجویان و قشر جوونه حالا مخاطب تلویزیون هم به سریال نیاز داره هم به گفتمان هم به ...
که خداروشکر گفتمان سیاسی تعطیل؟؟؟؟؟
حرف شما درسته ولی اگه یه حساب و کتاب کنیم میبنیم پخش کردنش بهتر از پخش نکردنشه!!!

واقعا حیفه که خیلی ها حرف های آقای رائفی پور رو نشنون

بله مخاطب تلویزیون هم سریال نیاز داره ولی ما که نمیگیم تمام شبکه ها 24 ساعته سخنرانی آقای رائفی پور را پخش کنند!!!

سلام
چند وقتی هست که دنبال ایجاد سایتی با همین مضمون هستم !
البته ارسال رایگان CD و .. که فکر هزینه هاش هم شده
فقط دنبال چند تا پایه کار میگردم
از بزرگان اینجا هم تقاضای ارشیو کردن که گفتم نمیدیم گفتن بابا پول پست و dvd ها همرو میدم شما لطف کن یه نسخه بفرست من خودم رایت میزنم که قبول نکردن
محدودیت ترافیک حجمی هم دارم نمیتونم دانلود کنم
خلاصه اگه کسی پایه هست
یه سایت و کنارش هم تالار دوستان استاد بزنیم همه رو دور هم جمع کنیم
ایدی یاهو pcyord
درضمن دامنه raefipour.ir هم دست من هست
لطفا اگه حاضرید شروع کنیم توانمندی ها و کارهایی که میتونید انجام بدید یا اگه وقت ازاد دارید برای یه سری کارها ( مثلا رایت سی دی و اینا ) تو تاییپک زیر اعلام کنید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23345.html
مطنئن باشید سایتی که خواهیم زد ایده جدیدی خواهد بود
(۲۱/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۲۳)sadin-999 نوشته است: [ -> ]بايد يك وبلاگ شخصي براي حمايت از استاد رائفي پور در دنياي مجازي داشته باشيم.من خودم تو چت روم ياهو مسنجر استاد رائفي پور را به كاربران معرفي ميكنم؛ كارم پخش سخنرانيها ومعرفي براي گوش دادن سخنان استاد.من حتي به صداوسيما هم از طريق ايميل سخنرانيهاي كوتاه و تاثير پذير را ارسال ميكنم
من با مجری برنامه مذهبی صحبت کردم میگفت ایشون رو میشناسیم ولی بنا به دلایلی پخش نمیکنیم
خودشون مسئولن و خودشون باید جواب گو باشن اون دنیا
ما کار خودمون رو انجام میدیم

جدای از این که موضوع سایت چیه
میتونم طراحی سایت + تالار گفتگوش رو به عهده بگیرم
فقط باید تا بعد امتحانات فرصت بدید بهم
بهتره تلویزیونی نشه.
چون فکر کنید سخنرانی ای که باید با حواس جمع گوش داد مثلا بیاد بعد از آگهی های تبلیغاتی یا مسابقه فوتبال پخش بشه که از ارزش کار می افته.
خدا قوت