|
جنبش حمايت از استاد رائفي پور
|
|
۱۸:۲۳, ۲۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بايد يك وبلاگ شخصي براي حمايت از استاد رائفي پور در دنياي مجازي داشته باشيم.من خودم تو چت روم ياهو مسنجر استاد رائفي پور را به كاربران معرفي ميكنم؛ كارم پخش سخنرانيها ومعرفي براي گوش دادن سخنان استاد.من حتي به صداوسيما هم از طريق ايميل سخنرانيهاي كوتاه و تاثير پذير را ارسال ميكنم
|
|||
|
|
۵:۲۰, ۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۲ ۵:۲۲ توسط Behnam Alami.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
در پاسخ به نظرسنجی دوست تند واتشین
سخنانی از جنس سخنان ایشون بیشتر مناسب حال دانشجویان و قشر جوونه حالا مخاطب تلویزیون هم به سریال نیاز داره هم به گفتمان هم به ... که خداروشکر گفتمان سیاسی تعطیل؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۸:۱۳, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:بايد يك وبلاگ شخصي براي حمايت از استاد رائفي پور در دنياي مجازي داشته باشيم.من خودم تو چت روم ياهو مسنجر استاد رائفي پور را به كاربران معرفي ميكنم؛ كارم پخش سخنرانيها ومعرفي براي گوش دادن سخنان استاد.من حتي به صداوسيما هم از طريق ايميل سخنرانيهاي كوتاه و تاثير پذير را ارسال ميكنم قطعا خیلی کار خوب میکنید. انشالله موفق باشید![]() نقل قول:در پاسخ به نظرسنجی دوست تند واتشین حرف شما درسته ولی اگه یه حساب و کتاب کنیم میبنیم پخش کردنش بهتر از پخش نکردنشه!!! ![]() واقعا حیفه که خیلی ها حرف های آقای رائفی پور رو نشنون ![]() بله مخاطب تلویزیون هم سریال نیاز داره ولی ما که نمیگیم تمام شبکه ها 24 ساعته سخنرانی آقای رائفی پور را پخش کنند!!!
|
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۵/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۲ ۲۲:۱۳ توسط pcyord.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
چند وقتی هست که دنبال ایجاد سایتی با همین مضمون هستم ! البته ارسال رایگان CD و .. که فکر هزینه هاش هم شده فقط دنبال چند تا پایه کار میگردم از بزرگان اینجا هم تقاضای ارشیو کردن که گفتم نمیدیم گفتن بابا پول پست و dvd ها همرو میدم شما لطف کن یه نسخه بفرست من خودم رایت میزنم که قبول نکردن محدودیت ترافیک حجمی هم دارم نمیتونم دانلود کنم خلاصه اگه کسی پایه هست یه سایت و کنارش هم تالار دوستان استاد بزنیم همه رو دور هم جمع کنیم ایدی یاهو pcyord درضمن دامنه raefipour.ir هم دست من هست ![]() لطفا اگه حاضرید شروع کنیم توانمندی ها و کارهایی که میتونید انجام بدید یا اگه وقت ازاد دارید برای یه سری کارها ( مثلا رایت سی دی و اینا ) تو تاییپک زیر اعلام کنید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23345.html مطنئن باشید سایتی که خواهیم زد ایده جدیدی خواهد بود ![]() (۲۱/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۲۳)sadin-999 نوشته است: بايد يك وبلاگ شخصي براي حمايت از استاد رائفي پور در دنياي مجازي داشته باشيم.من خودم تو چت روم ياهو مسنجر استاد رائفي پور را به كاربران معرفي ميكنم؛ كارم پخش سخنرانيها ومعرفي براي گوش دادن سخنان استاد.من حتي به صداوسيما هم از طريق ايميل سخنرانيهاي كوتاه و تاثير پذير را ارسال ميكنم من با مجری برنامه مذهبی صحبت کردم میگفت ایشون رو میشناسیم ولی بنا به دلایلی پخش نمیکنیم خودشون مسئولن و خودشون باید جواب گو باشن اون دنیا ما کار خودمون رو انجام میدیم
|
|||
|
|
۰:۰۱, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:بله مخاطب تلویزیون هم سریال نیاز داره ولی ما که نمیگیم تمام شبکه ها 24 ساعته سخنرانی آقای رائفی پور را پخش کنند!!به نام خدا سلام من اصلأ دوست ندارم استاد رائفی پور وارد تلویزیون بشوند،هرکسی وارد تلویزیون بشه،شخصیتش عوض میشه،باید اونی باشه که بهش دستور میدن.فکرنکنم خود استاد اینطور شدن رو دوست داشته باشن.همان سایتها و سخنرانیها در دانشگاهها و شهرهای مختلف براشون بهتره.خدا بخواد ،حقیقتو بگوش کسانی که باید یرسونه، میرسونه.درضمن،شهرت پیدا کردن از طریق تلویزیون جالب نیس.یروز یک آدمو انقدر بالا میبرن،یروز از عرش به فرش میکشونند.(چیزهایی که قبلأ در مورد خیلی افراد رخ داده) و جلوی پاش، هزاران سنگ.حس حسادت در بین انسانها تمام نشدنیه.بهمین دلیل از طرفداران استاد خواهشمندم که بذارند به همین روال پیش بره و تلاش نکنند استاد وارد تلویزیون بشوند. از طریق همان CD , اینرنت هم میتوانند حقش رو ادا کنند و سخنرانیهاشونو به گوش بقیه برسانند. در ضمن،از کسانی که با استاد در ارتباط نزدیکن خواهش میکنم این پیغام منو به ایشون برسانن که حتمأ اصفهان هم تشریف بیارند. من دستم به جایی بند نیست که خودم از ایشون دعوت کنم بیایند و در دانشگاههای آنجا سخنرانی کنند. موفق و پیروز باشید. |
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۲ ۰:۰۱)asal.m نوشته است: به نام خدا سلام عسل جان استاد کسی نیستن که بخوان تحت تاثیر فشاردیگران قراربگیرن وحقیقت روکتمان کنن درهرموضوعی که واردبشن... به نظرم واقعا ظلمه ازافکاراین اساتید استفاده نشه...خود من تاقبل ازاینکه وارددانشگاه نشده بودم فقط درحد یه سی دی اونم تودبیرستان درمورد شیطان پرستی میدونستم اونم نه مثل تفاسیراستاد رائفی پور...یه سری چیزایی که خودم توذهنم پرورونده بودم....ولی سخنرانیهای ایشون واقعا برای من مفید بوده....همه که براشون این فرصت مهیانمیشه بیان دانشگاه.. پس باید چیکارکرد؟؟؟اوناهم حق دارن ازاین مطالب استفاده کنن. |
|||
|
|
۱۸:۱۱, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
جدای از این که موضوع سایت چیه
میتونم طراحی سایت + تالار گفتگوش رو به عهده بگیرم فقط باید تا بعد امتحانات فرصت بدید بهم |
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بهتره تلویزیونی نشه.
چون فکر کنید سخنرانی ای که باید با حواس جمع گوش داد مثلا بیاد بعد از آگهی های تبلیغاتی یا مسابقه فوتبال پخش بشه که از ارزش کار می افته. خدا قوت |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پخش سخنرانيهاي استاد رائفي پور در صداوسيما و تلويزيون | sadin-999 | 23 | 11,535 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۶:۵۵ آخرین ارسال: محمد امین + |
|

قطعا