تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چند استفتاء از مراجع درباره ی عبور از فی*ل*ترینگ و فیسبوک و...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
مجازات استفاده از فی*ل*تر شکن در ایران

بنابرقوانین جمهوری اسلامی ایران استفاده ازهر نوع فی*ل*تر شکن برای دسترسی به منابع اطلاعاتی که از جانب دولت دسترسی به آن ها محدود شده است جرم محسوب شده و مستوجب مجازات می باشد.
این مجازات عبارت است از حبس از 91 روز تا یکسال یا جزای نقدی از 5 تا 20 میلیون ریال و یا هر دو. همچنین بر اساس ماده (۲۷) قانون جرایم رایانه‌یی در صورت تکرار جرم برای بیش از دو بار دادگاه می‌تواند مرتکب را از خدمات الکترونیکی عمومی از قبیل اشتراک اینترنت، تلفن همراه، اخذ نام دامنه مرتبه بالای کشوری و بانکداری الکترونیکی محروم کند.

در چنین شرایطی چنانچه مجازات حبس آن جرم:
91 روز تا دو سال باشد، محرومیت از یک ماه تا یک سال خواهد بود؛
2 تا 5 سال حبس باشد، محرومیت از یک تا سه سال تعریف می شود؛
بیش از 5 سال باشد، محرومیت از 3 تا 5 سال اعمال می شود.
بنا به گفته ی رهبر عزیزمان اگر قانون هم مشکلی داشته باشد عمل کردن به آن بهتر از قانون شکنی است پس نتیجه میگیریم نباید از فی*ل*تر شکن استفاده کنیم.
(۲۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۳۰)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]بنا به گفته ی رهبر عزیزمان اگر قانون هم مشکلی داشته باشد عمل کردن به آن بهتر از قانون شکنی است پس نتیجه میگیریم نباید از فی*ل*تر شکن استفاده کنیم.

یعنی پافشاری روی قانون احمقانه ای مثل فی*ل*ترینگ بهتر از رشد علمی ، سیاسی و ... است ؟!
اگه جواب شما مثبته من دیگه حرفی ندارم .

اشکال به قانون وارده اما کسی جلوی این انحراف رو نمیگیره ، بارها مسئولین درجه بالا رو به مناظره در همین مورد کشوندن آخرین حرفشون می دونید چیه ؟! "این یک بحث حکومته به شما و ما ربطی نداره ما فقط اجرا می کنیم ! "

چه طور تصمیمات مملکتم به من ربط نداره ؟! اونم سرویسی که دارم چندین برابر ارزش واقعی اش هزینه می کنم براش .
و اگر این کار اصطلاحا «اخه» چرا به وفور توسط مجری قانون و قانون گذار نقض میشه ؟!

و آیا عبور از فی*ل*تر جز اون اتفاقا شخصی حساب نمیشه ؟ که حکومت حق برخورد باهاش رو نداره ؟

حالا بزارید من فلسفه اش رو براتون بگم ، فی*ل*ترینگ رو گذاشتن تا فقط اتو داشته باشند برای مجرم کردن کسی و زدن انگ شکستن قانون در موقع لازم و نه چیز بیشتر ! شاید در گذشته ها دور نیت استفاده از فی*ل*ترینگ همون ایجاد فضای بسته بوده باشه اما الان خودشون هم می دونند غیرممکنه اینکار. اما قانون رو لغو نمی کنن فقط برای داشتن برگ برنده تو مواقع لازم .(این رو از زبون یکی از مسئولین مرتبط شنیدم !)

و البته بماند از دکانی که برای یک عده باز شد و از یک طرف بودجه مملکت رو می دن چین و کره تا سیستم فی*ل*ترینگ راه اندازی کنه از اون طرف تو کشور میانگین هر نفر برای یکماه vpn باید 3 تومن پرداخت کنه دیگه حساب کنید حماقت رو !!

قانون هرگز عدالت نیست ! و خط قرمز من عدالت هست نه قانون . می دونیم حرف زدن به این شفافی چه واکنشی رو داره اما حقیقت جز این نیست.
و جالبه بدونید امروز دیگه ابزار زور گفتن اسلحه و زور بازو نیست ! قانونه .
مشابه قوانین برده داری نوین در امریکا ، مشابه قوانین سرمایه داری ، مشابه قوانین که تو عربستان هست و صد البته مشابه قوانین که تو ایران هم میشه پیداشون کرد !

این رو هم بگم از حرف های من کسی حق سوء استفاده نداره ، این حرف ها رو میزنم چون کشورم و رهبرم رو از صمیم قلبم دوست دارم ، این حرف ها به امید اصلاح زده میشه نه تخریب.
خب همیشه که نمیشه به قانون عمل کرد! مثلا من که گاهی اوقات اپ های آنلاین اندروید میسازم،وقتی میخوام فایل نصبیو دریافت کنم،گوگل میگه این امکان برای کشور شما تحریمه!
خب آدم مجبور میشه از چیلترپکن استفاده کنه دیگه!
نقل قول:یعنی پافشاری روی قانون احمقانه ای مثل فی*ل*ترینگ بهتر از رشد علمی ، سیاسی و ... است ؟!
اگه جواب شما مثبته من دیگه حرفی ندارم .
بله در حال حاضر جواب من مثبت است به سه دلیل:
1. فکر کنم آنقدر مطالب برای من و شما وجود دارد که نخوانده ایم و هیچ وقت نمیخوانیم که احتیاج به سایت های فی*ل*تر نداریم مگر درمورد مطالب خاصی که در این صورت حق با شماست.
2. عمل نکردن به فتوای مرجع تقلید گناه است و ما باید پرهیز کنیم از علمی که ما رو از خدا دور می کند.
3. شما فقط بعد رشد علمی و سیاسی را می بینید ولی باید بدانید که عمل نکردن به قانون ضررها و مشکلات بسیاری دارد که قطعا ارزش ندارد قانون شکنی کنیم و این همان چیزی است که دشمنان ما می خواهند.
ضررها و مشکلات نه تنها برای جامعه ایجاد می شود بلکه برای روحیات خود شخص هم صدق می کند.

این ها فقط نظرات من بودند که شاید اشتباه باشد.
خیلی ها می گن ایرانی ها زمینه قانون گریزی رو دارند اما من می خوام بگم به چه دلیل اینطور شد ؟!

با اعتقادات ما تنها مرجعی که می تونه راه درست و غلط رو تشخیص بده و ما رو امر و نهی کنه خداوند ، رسولش ، امامان و اولیا خداوند هستند. اما قانونی که وضع میشه حاصل فکر یک انسان خطاکار هست . بیایم صادق باشم با شما ،نمایندگان مملکت به این حد از شعور نرسیده اند هنوز که بفهمند اونجا هستند واسه بررسی و تصویب (دیگه همتون دیدید چطور تو محوطه مجلس ول میچرخن به جای اینکه به وظیفه شون عمل کنند ! ) این وضع قانون گذاره ما هست.
وضع مجری قانون ما هم کاملا روشن کسی که پرونده قضایی داره (مرتضوی) همینجوری ارتقاء درجه میگیره میره بالا Big GrinBig Grin

حالا شما بگو روز ، شبه Angel ما ام میگیم حتما Blush

حداقل تو بعضی از کشور ها اگرچه به این اعتقاد غلط رسیدن که قانون همه چیزه اما حداقل اون قانون رو درست تر از ما تصویب می کنند و درست تر از ما اجرا می کنند .

قانون تا وقتی موافق عقل و وحی باشه قدمش رو چشممون وقتی مخالف یکی از این دو باشه باید شکسته بشه .
نقل قول:قانون تا وقتی موافق عقل و وحی باشه قدمش رو چشممون وقتی مخالف یکی از این دو باشه باید شکسته بشه .
شما بفرمایید بگویید که اگر قانون را بشکنیم چه می شود؟ چه فوایدی دارد قانون شکنی؟ آیا می خواهی کار بد را با بد جواب بدهی؟ به جز سود شخصی برای خودتان چه سودی دارد؟ حال ما داریم از فی*ل*تر صحبت میکنیم و شاید آنقدر ضررهایش مورد توجه نباشد ولی اگر قوانین بزرگ و مهمی باشند هم شما همین حرف را میزنید؟
شما جامعه ای را فرض کنید که اصلا در آن قانون اجباری نیست. حال اگر همه ی شما چنین تفکری داشته باشند که قوانین اشتباه را نباید رعایت کرد به نظر شما کشوری باقی می ماند؟
و نکته ی دیگر که جا دارد اینجا بگویم و خیلی مهم هست این است که هر کسی فکر می کند نظر او درست است و در این صورت هر جور قانونی وضع شود باز افراد زیادی هستند که مخالف با آن قانون اند و اگر این افراد بخواهند از این قانون پیروی نکنند کشور دچار هرج و مرج می شود.
دوست عزیزم آیا به نظر شما عمل به این حرف شما بعث از بین رفتن اتحاد نمی شود؟؟
آیا رهبر عزیزمان حرفی را بدون دلیل و منطق می زنند؟
شما می بینید که عمل کردن به قانون اشتباه بهتر از این ات که به آن عمل نکنیم مگر در مواردی که قانونی غیر اسلامی باشد که با عمل به آن دچار گناه شویم.
من از شما میخواهم نظرتان را عوض کنید.
نقل قول:شما بفرمایید بگویید که اگر قانون را بشکنیم چه می شود؟ چه فوایدی دارد قانون شکنی؟ آیا می خواهی کار بد را با بد جواب بدهی؟ به جز سود شخصی برای خودتان چه سودی دارد؟ حال ما داریم از فی*ل*تر صحبت میکنیم و شاید آنقدر ضررهایش مورد توجه نباشد ولی اگر قوانین بزرگ و مهمی باشند هم شما همین حرف را میزنید؟
شما جامعه ای را فرض کنید که اصلا در آن قانون اجباری نیست. حال اگر همه ی شما چنین تفکری داشته باشند که قوانین اشتباه را نباید رعایت کرد به نظر شما کشوری باقی می ماند؟
و نکته ی دیگر که جا دارد اینجا بگویم و خیلی مهم هست این است که هر کسی فکر می کند نظر او درست است و در این صورت هر جور قانونی وضع شود باز افراد زیادی هستند که مخالف با آن قانون اند و اگر این افراد بخواهند از این قانون پیروی نکنند کشور دچار هرج و مرج می شود.
دوست عزیزم آیا به نظر شما عمل به این حرف شما بعث از بین رفتن اتحاد نمی شود؟؟
آیا رهبر عزیزمان حرفی را بدون دلیل و منطق می زنند؟
شما می بینید که عمل کردن به قانون اشتباه بهتر از این ات که به آن عمل نکنیم مگر در مواردی که قانونی غیر اسلامی باشد که با عمل به آن دچار گناه شویم.
من از شما میخواهم نظرتان را عوض کنید.

سلام دوست من ، ممنون که نظرت رو میگی ، اما فکر کنم منظور من رو اشتباه متوجه شدی :
کاری که باعث اسیب به دیگران بشه خود به خود عقل و وحی ردش می کنه در واقع این منکر قبل از اینکه توسط قانون نهی شده باشه توسط شرع نهی شده !
پس با این حساب بحث هرج و مرج هم نباید وجود داشته باشه ، بحث این نیست که جامعه نباید هیچ خط قرمزی داشته باشه ! این که بدیهی اگه هیچ خط قرمزی نباشه میشه حکومت جنگل !
منظورم اینه این خط قرمز ها قانون های انسانی نباید باشه ، حتی من به خاطر فواید زیادش قبول می کنم که میشه روی قوانین انسانی هم (نه به عنوان خط قرمز شرعی بلکه به خاطر خط قرمز عرفی) حساب باز کرد اما شرط داره !
اونم این هست که قانون گذار و مجری قانون در سلامت عمل باشند نه مثل وضعیت کنونی.

یعنی حداقل انتظارم این هست که قانون گذار تو مجلس باشه که با عقل سلیم به دنبال تصویب حقوق ملت باشه و نه چرخ زدن تو محوطه مجلس به هر دلیل که خودش می دونه (نخواستم نسبتی بدم که اهانت باشه)
و باز حداقل انتظارم این هست که مجری قانون جنگ سیاسی راه نندازه تو کشور وقتی منافعش با قانون در تضاد باشه.

حالا سوالم اینجاست از شما ، اگر با همین روش پیش بریم و قانون گذار و مجری قانون همچنان تو این وادی ها باشند به نظر شما این قانون دیگه حرمتی داره ؟!

در واقع حرفم رو با کمی تخفیف می تونم اینجور بگم : اصل وجود قانون برای بشر فواید زیادی داره (در کنار مضراتش) پس عقلانی هست که قبولش کنیم اما وقتی وسایل اصلی این قانون خودشون ناقضین اول قانون میشن . قانونی که اون ها تصویب و اجرا می کنند آیا حرمتی داره ؟

بله دلیل اصلی قانون گریزی که به ایرانی ها نسبت داده میشه همینه ، کسانی که می خوان به زور تو کله ما فرو کنند که قانون یعنی وحی منزل و واجب الطاعت هست خودشون اون رو به مسخره گرفتن حالا من باید چطور به حرف اون ها اعتماد کنم ؟
نظرتون رو حتما بیان بفرمایید . ممنون بابت وقتی که گذاشتید Blush
دوست عزیز شما اصلا واضح صحبت نکردین و من دقیقا نفهمیدم منظور شما چیه!!!
نقل قول:
نقل قول:حالا سوالم اینجاست از شما ، اگر با همین روش پیش بریم و قانون گذار و مجری قانون همچنان تو این وادی ها باشند به نظر شما این قانون دیگه حرمتی داره ؟!
این حرف های شما دلیل نمیشه که بگیم قانون های که وضع میشه مشکل داره و این یک بحث دیگه!!!
اگر به نظر شما قانونی مشکل داره باید دلیل بیارین که این قانون مشکل داره و نه اینکه بدون دلیل بگین این قانونا مشکل دارن چون فلانی فلانه...
حتی من با اونایی که میگن قانون فی*ل*تر غلطه مخالفم. درسته این قانون مشکلاتی داره ولی نبود این فی*ل*تر هم مشکلات بیشتری رو داره و به نظر من این قانون مشکل نداره ولی مسئولین این امر کارشون رو به خوبی انجام نمیدن به همین خاطر مشکلاتی وجود داره.
بحث هایی هم که تا به حال داشتیم در این مورد بود که قانونی مشکل داشته باشه و نه اینکه همه ی قانون های کشور مشکل داشته باشند که اگر مورد دوم باشد قطعا بحث فرق می کنه.
شما جواب دلایلی رو که من گفتم ندادید و سوال خودتون رو دوباره تکرار کردیدBlush.

بحث اصلی من اینه که نباید بی قانونی را با بی قانونی جواب داد یعنی کار اشتباه رو نباید از راه اشتباه پیگیری کرد.
شما به من جواب بدین استفاده از فی*ل*ترشکن چه فایده ای برای جامعه داره؟(اگر مضراتش رو درنظر نگیریم).
موضع من که شفاف هست ، مخالف قوانینی هستم که با عقل یا دین در تضاد باشند.

مضرات فی*ل*ترینگ :
- ایجاد حس بد بینی نسبت به نظام
- افزایش محدودیت های دسترسی به سرویس ها مختلف (یوتیوب ، کلیه سیستم های گوگل مبتنی بر پورت امن https ، فیسبوک ، غیرقابل استفاده شدن هزاران هزار گیگابایت اطلاعات سودمند آپلود سنتر های مختلف)
- باز شدن دکانی برای فروش VPN
- و...

آنکه پاک است از محاسبه چه باک است ؟ فی*ل*ترینگ و به طوری کلی هر گونه تلاش برای «به زور به بهشت بردن افراد» محکوم به شکست است (همانجا که خدا در قرآن می فرماید : اگر می خواستیم همه تون رو به زور با ایمان می آفریدیم.)، اگر کار ما درست هست (از لحاظ دینی ، سیاسی و ... ) احتیاج به بستن دهن مخالف نیست. نه تنها احتیاج نیست بلکه بستن دهن دیگران در طولانی مدت باعث بی آبروگی خودمون میشه.

هر وقت اسلحه به روی تو کشیدن با اسلحه پاسخ بده اما وقتی در رسانه هاشون جنگ نرم راه انداختند ، حماقت ما هست که پاسخمون میشه : "به زور پنبه تو گوش مردم کردن" . در صورتی که ما وظیفه مون پاسخگویی هست.
و اصلا شما به من بگو فرضا همه کس و همه چیز را فی*ل*تر کردیم و تنها حرفی که یک عده معدود می پسندند شنیده می شد ، وقتی حرف فقط یک حرف باشد شما چیزی به نام انتخاب رو تو اون شرایط برای من تعریف کن. و اینکه کمالات انسان قراره تو چه شرایطی بروز پیدا کنه تو شرایط گل و بلبل یا شرایطی که حداقل چند انتخاب درست و غلط جلوی انسان باشه؟

باید از تاریخ درس گرفت ، چه اتفاقی سر حکومت کلیسا ها افتاد ، با وجود اینکه اکثر مقایسات معمول بین این دوران و اون موقع رو با دلیل منطقی رد می کنم اما یکی از وجه های مشترکش این هست که جفتشون در مقابل حرف مخالف سانسور و بستن دهان رو انتخاب کردند و کی نمیدونه که دلیل تنفر غرب از معنویات به سبک کلیسا همین موضوع هست.ما انسان هستیم تک تک ما ، آزاد آفریده شدیم ، قرار نیست یکی بشه چوپان و ما مثل گوسفند دنبالش راه بیافتیم. قرار بر این هست که تک تکمون برای خودمون دلایل محکمی برای مسیری که توش قدم میگذاریم داشته باشیم.

به حدی این موضوع مهمه که حضرت علی (علیه السلام) با وجود اینکه حکومت حق ایشون بود تا زمانی که خود مردم نخواستند از ایشون وظیفه خودش نمی دونست اینکار رو. این توش درسه برای من و شما !
درسش هم اینه ، حواسمون باشه هدایت چوپان گوسفندی راه نندازیم ، هدایت یک انسان توسط انسان درست کنیم.

هدایت زوری به اندازه گرد روی هوا هم برای خدا ارزش نداره ، به جای هزینه کردن روی بستن چشم و گوش کاش کمی به فکر جنگ نرم بودیم. کاش مسئولین اینقدر پاکدامن بودند که هراسی از بر ملا شدن سر و اسرارشون نداشتند.

مثال علنی و عملی اش جمع آوری ماهواره ها !
شما بفرمایید که با اینکار چه سودی حاصل شد ؟
شما بفرمایید با فی*ل*ترینگ چه سودی حاصل شد ؟

با این اوصاف تنها فی*ل*تر شدن سایت های Se-X رو منطفی می دونم اونهم به دلیل جلوگیری از برخورد اتفاقی و مخصوصا برای کودکان چون حتی کسی که با وجود دلایل این راه رو انتخاب کنه ما نه وظیفه بازدارندگی داریم در مقابلش و نه توانش رو !

نظرتون رو بیان کنید دوست عزیزHeart
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع