تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چند استفتاء از مراجع درباره ی عبور از فی*ل*ترینگ و فیسبوک و...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
نقل قول: مثال علنی و عملی اش جمع آوری ماهواره ها !
شما بفرمایید که با اینکار چه سودی حاصل شد ؟
شما بفرمایید با فی*ل*ترینگ چه سودی حاصل شد
HuhHuhHuhHuh شما هم بد نمیگین. درسته کاری رو به زور نمیشه کرد و حرف شما درسته منم موافقم. البته بعضی چیزها باید به زور جلوش گرفته بشه مسائلی که به دیگران ضرر میرسونه رو باید به زور جلوش رو گرفت مثل همون فی*ل*تر سایت های خلاف برای کودکان که شما گفتین.
این ها درست و کار اونا اشتباهه. ولی در این مورد که باید از فی*ل*تر شکن استفاده کرد یا نه من نظرم منفیه و به نظرم اگر در مواردی قانون هم اشتباه باشه نباید سرپیچ کنیم مگر اینکه مرتکب گناه بشیم چون این کار فایده ای نداره و باید فرهنگ سازی بشه و از راه قانونی این قانون اشتباه درست بشه نه اینکه چون اونا بی قانونی میکنن ما هم بی قانونی کنیم.
من دلایلم رو گفتم ولی شما دلیل قانع کننده نیاوردید که میگین نباید به قانون اشتباه عمل کنیم.
من که همیشه پروکسیم فعاله !!!!
آخه این نامردا زدن HTTPS رو غیر فعال کردن میدونین چرا ؟؟
چون امکان ردیابی این پورت به دلیل امنیت بالاش برای سپاه و مخابرات نیست خب درنتیجه برای اینکه نمیتونن رد یابی کنن پس میگن کسی نتونه اصلا وارد سایت های امن بشه :|
من که پروکسی رو استفاده میکنم واسمم مهم اطلاعاتم دست اونور آبی ها بیفته حداقل از این ور آبی ها بهتره !!!

واقعا خدا هم نمیتونه مارو از این شرایط در بیاره ....
الان کیه که از قند شکن استفاده نکنه. خود برادران زحمتکش سپاه چجوری اطلاعات جمع آوری میکنند ؟ علم غیب دارند یعنی Big Grin؟ پس با این وجود همه در جهنم هستیم. همه تونو اونجا خوهیم دید Big GrinBig GrinBig Grin
نقل قول:الان کیه که از قند شکن استفاده نکنه.
من
(۱/خرداد/۹۲ ۲۰:۵۷)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]من
چون شما جز 2 تا سایت مذهبی به سایت دیگه ای سر نمیزنید :|
الان در حال حاضر،هر چقدر داره میگذره،اوضاع بدتر میشه.ماهواره ها که سرجاشه.سایت های فی*ل*تر شده هم همینطور. سایت ها رو فی*ل*تر کنی،ماهواره هست،ماهواره رو برداری،اینجور سایتها هست. بگم خیالتون راحت،انقدر دسترسی به فی*ل*ترشکن راحت شده که هر کسی میخواد وارد این سایتا بشه،میشه.بقول یکی از دوستان چرا محدودیت؟؟؟آخه تا حالا با این روشها چی درست شده جز اینکه افراد ضد حکومت و ضددین حریص تر و پرخاشگرانه تر شدن؟!!!این روشها باعث میشه سوژه ای بشه که بقیه سوء استفاده گرها بیشتر بیذاری کنن از کشور و جوانان رو سمت خودشون بکشونند.بیایم فرهنگ سازی کنیم.بیایم با کسانی که جنگ نرم رو راه انداختن مقابله کنیم.بیایم جوانان و هم سن وسالهامان و هم وطنانمان رو بسمت خودمون جذب کنیم.بخدا دارن بیشتر جوانها به سمت غرب گرایش پیدا میکنن.دلیلش چیه آخه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
بنظره من،همه مقصرن و دارند اشتباه و تند روی میکنند.

در ضمن،اینو بگم که منم بشخصه با قانون شکنی موافق نیستم،هر چند که مخالف دین باشه.چون این هم خودش یه ضرر بکشوره و دشمنان هم همینو میخوان که ایران بدست خود مردمش نابود بشه و ما نباید بذاریم ولی نبایدم در برابر یسری قانونها که باعث میشه بیشتر جوانها از دین و کشور متنفر بشن،سکوت کنیم. نه اینکه قانون شکنی کنیم،نه ولی از طریق مختلف حرفمون رو به گوش مسئولین برسونیم که مثلأ فلان جای کارشون اشتباهه و باید در گفتنش آزاد باشیم و آنها هم وظیفشونه اگر حرفه ما منطقی است،در قانون تغییر ایجاد کنند.چون هیچ کس که نمیخواد بضرر حکومت عمل کنه همه کشور و دین و رهبرشونو دوست دارن و در عین حال دلشون میخواد آزادی در بیان عقایدشون داشته باشند واگه ببینند جایی از کار اشتباهه تذکر بدهند.
الان خیلی از قانونها واقعأ اوضاع را که خوب نکرده هیچ،بلکه بدتر کرده.و واقعأ ناراحت کننده است.

میدونم این بحثی که میخوام بکنم خارج از موضوع این تاپیکه ولی خیلی وقته تو دلم مونده و فکر کردم میشه اینجا مطرح کرد و اگه مایل باشید یه تاپیکه جدا رو به این موضوع اختصاص میدهم.
مثلأ همین مسئله که بوجود آمده و جلوی خانمهای بیحجاب در خیابان گرفته میشه و جریمه و...درسته این جور خانمها و یا آقایان دارند قانون شکنی میکنند و برخلاف قوانین حکومت اسلامی عمل میکنند ولی این راهش نیست چون تو این مدت هیچ تغییری در این افراد که صورت نگرفت هیچ،اوضاع بدترم شد و بیشتر از دولت و حکومت بیذار شدن.تازه،دو قدم اونطرفتر،دوباره روسری و... بهمان صورت میشه و کلی هم بد وبیراهو ... باره این مأموران بدبخت میکنن.واقعأ من شاهده این چیزها بودم و تو جامعه که رفت و آمد دارم میبینم چقدر جوانها دارند زده میشوند.

یا میگن قراره در دانشگاهها تفکیکه جنسیت بکنن!بابا،دختروپسری که بخواند رابطه داشته باشند واهلش،از یه طریق دیگه دوست میشوند،یعنی با این کار جلوی دوستیا گرفته میشه!!!؟؟؟تازه حکومت و دینو شروع میکنند به مسخره کردن.باور کنید خودم دیدم که میگم.واسه همین میگم فرهنگ سازی بشه بجا محدودیت.مثله اینکه یه بچه را تو خانه زندانی کنی،بگی این کارو بکن،اون کارو نکن و...این بچه حریص و عقده ای بار میاد. ولی اگه آزادش بذاری و درعین حال کار اشتباه و نادرست رو بهش تذکر بدی،خیلی بهتر تربیت میشه.الان چرا بیشترین ببیننده سایتهای غیراخلاقی،ایرانیها هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودتون یکم فکر کنید.چرا غرب به این نتیجه رسد که حمله به ایران از طریق جنگ نرم بهتر از سخته؟؟چی تو ایرانیها دید؟؟
من عاشقه دینم،کشورم و مردمشم و هر کاری لازم باشه واسه دفاع ازش میکنم،حتی جونمو حاضرم در این راه بدم اینو گفتم که بدونید همه حرفام از روی نگرانیه نه خدایی نکرده دشمنی و...

و از شما دوستان میخوام اگه اشتباهی میکنم حتمأ بهم بگید و راهنماییم کنید.اگه هم بهتره توی تاپیک جدا بحث بشه،بگید.

در ضمن،نگرانیمم اینه داره بین مردم تفرقه ایجاد میشه و از یطرفه دیگه هم به اسلام ضربه وارد میشه.
میدونمم مسئولین امام معصوم نیستن که اشکال در کارشون نباشه ولی ما باید کمکشون کنیم.

از Havbb 110 معذرت میخام که بحث منحرف شد.
(۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۲۶)asal.m نوشته است: [ -> ]الان در حال حاضر،هر چقدر داره میگذره،اوضاع بدتر میشه.ماهواره ها که سرجاشه.سایت های فی*ل*تر شده هم همینطور. سایت ها رو فی*ل*تر کنی،ماهواره هست،ماهواره رو برداری،اینجور سایتها هست. بگم خیالتون راحت،انقدر دسترسی به فی*ل*ترشکن راحت شده که هر کسی میخواد وارد این سایتا بشه،میشه.بقول یکی از دوستان چرا محدودیت؟؟؟آخه تا حالا با این روشها چی درست شده جز اینکه افراد ضد حکومت و ضددین حریص تر و پرخاشگرانه تر شدن؟!!!این روشها باعث میشه سوژه ای بشه که بقیه سوء استفاده گرها بیشتر بیذاری کنن از کشور و جوانان رو سمت خودشون بکشونند.بیایم فرهنگ سازی کنیم.بیایم با کسانی که جنگ نرم رو راه انداختن مقابله کنیم.بیایم جوانان و هم سن وسالهامان و هم وطنانمان رو بسمت خودمون جذب کنیم.بخدا دارن بیشتر جوانها به سمت غرب گرایش پیدا میکنن.دلیلش چیه آخه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
بنظره من،همه مقصرن و دارند اشتباه و تند روی میکنند.
فی*ل*ترینگ برای کنترل آدمهایی نیست که به گناه اصرار دارند، برای دور کردن گناه از کسانی است که هیچ اصراری بر آن ندارند. نزدیک شدن به حدود الهی خودش گناه هست، حتی اگر از آن عبور نشود.

در مورد کنترل فرزندان هم، می‌بینیم که بعضی آنتی‌ویروس‌ها یا مرورگرها یا موتورهای جستجو یا حتی دستگاههای مجهز به گیرنده دیجیتال امکان فی*ل*تر مطالب رو به والدین میدن.
با توجه به اینکه در تمام جهان اکثریت پدر و مادرها کمتر از فرزنداشون کامپیوتر بلدن و خیلی‌هاشون اصلاً بلد نیستند، بعضی مواقع آن روشها اصلاً بکار گرفته نمیشن یا دور زده میشن.
وقتی ما در ایران اصلاً قرار نیست از محتوای غیراخلاقی استفاده کنیم، پس میشه با سطحی از فی*ل*تر توسط مخابرات به درجه‌ای از امنیت رسید.

البته بحث سایتهای سیاسی جدا هست.

(۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۲۶)asal.m نوشته است: [ -> ]مثلأ همین مسئله که بوجود آمده و جلوی خانمهای بیحجاب در خیابان گرفته میشه و جریمه و...درسته این جور خانمها و یا آقایان دارند قانون شکنی میکنند و برخلاف قوانین حکومت اسلامی عمل میکنند ولی این راهش نیست چون تو این مدت هیچ تغییری در این افراد که صورت نگرفت هیچ،اوضاع بدترم شد و بیشتر از دولت و حکومت بیذار شدن.تازه،دو قدم اونطرفتر،دوباره روسری و... بهمان صورت میشه و کلی هم بد وبیراهو ... باره این مأموران بدبخت میکنن.واقعأ من شاهده این چیزها بودم و تو جامعه که رفت و آمد دارم میبینم چقدر جوانها دارند زده میشوند.
قسمت اول این ارسال رو بخونید.

(۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۲۶)asal.m نوشته است: [ -> ]یا میگن قراره در دانشگاهها تفکیکه جنسیت بکنن!بابا،دختروپسری که بخواند رابطه داشته باشند واهلش،از یه طریق دیگه دوست میشوند،یعنی با این کار جلوی دوستیا گرفته میشه!!!؟؟؟
بحث این هم برای به گناه نیفتادن آنها هست که بر گناه اصرار ندارند.

گذشته از این تفکیک جنسیتی برای بازده فکری هم عالی است.
طبق تحقیقاتی که در چند دبیرستان در استرالیا انجام شده بود، زمانی که تفکیک جنسیتی صورت گرفت بازده خیلی بیشتر بود. با یکی از پسرها که صحبت میکرد خیلی از بهتر شدن تمرکزش در کلاس راضی بود. البته بخاطر اینکه مثل بعضی پسرهای اینجا نبود که ندونن برای چی توی یک محیط آموزشی می‌پلکند.

(۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۲۶)asal.m نوشته است: [ -> ]واسه همین میگم فرهنگ سازی بشه بجا محدودیت.مثله اینکه یه بچه را تو خانه زندانی کنی،بگی این کارو بکن،اون کارو نکن و...این بچه حریص و عقده ای بار میاد. ولی اگه آزادش بذاری و درعین حال کار اشتباه و نادرست رو بهش تذکر بدی،خیلی بهتر تربیت میشه.
درست می‌فرمایید که فرهنگ سازی تنها راه هست.
ولی آزاد گذاشتن هم به هر حال یه حد و مرزی داره.
آیا بعد از آزاد گذاشتن بی حجابی، مراکز فساد شبانه نمیخوان؟
تا کجا آزاد بذارن؟
اگر کسی تونست به این سؤال پاسخ بده اون وقت حسابه.

این در حالی هست که ما میدونیم کشورهایی که سبک زندگی آمریکایی دارن، سیر که نشدن هیچ، روز به روز تشنه‌تر شدن.

(۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۲۶)asal.m نوشته است: [ -> ]الان چرا بیشترین ببیننده سایتهای غیراخلاقی،ایرانیها هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این آمار خیلی دروغه. اصلاً یک بحث در اون کشورها صنعت مسائل غیراخلاقی هست.
مثلاً سکولارها میشینن کلی با مسیحی‌های معتقد بحث میکنن که آیا کانالهای غیراخلاقی پولی در هتلها:
1. بطور پیش‌فرض ارائه بشه و اگر کسی نخواست موقع اتاق گرفتن این امکان رو حذف کنه،
یا
2. بطور پیش‌فرض ارائه نشه و اگر کسی خواست موقع اتاق گرفتن این امکان رو اضافه کنه.

با اینکه بعداً هم میشه این امکان رو اضافه یا حذف کرد، ولی همین پیش‌فرض هم برای گردانندگان صنعت غیراخلاقی مهم هست، چون اونها میدونن که وقتی این امکان نباشه، بعید هست که یک آدم معتقد موقع اتاق گرفتن عقل از سرش بپره و درخواست اضافه شدنش رو بکنه، ولی وقتی این امکان باشه، با اینکه اون آدم دلش نمیخواد گناه کنه، احتمال زیادی داره که طی مدت زمان به گناه بیفته(این پست‌فطرت‌ها حتی در هتلهاشون حالات مختلف رو امتحان کرده‌اند و آمار گرفته‌اند).
اون شیاطین به اثر نزدیک شدن به شرایط گناه اعتقاد دارن.
باز به همون نتیجه میرسیم که هرچه دورتر شدن از شرایط گناه واجبه.
جناب درست پسند ؛ کاملا حرفتون رو قبول دارم
اما موضوع بحث بیشتر سر استفاده از خرس شکن برای مصارف علمی و حلال هست.
به نام خدا
سلام
صحبتهاتون کاملأ درست و قابل قبول.ممنونم که جوابمو دادید و هم ممنونم که اون تاپیک رو نشونم دادید،ببخشید من اطلاعی نداشتم در این مورد قبلأ بحث شده،آخه به تازگی فعال شدم.Blush[/b]
صحبتهاتون در مورد کلاسها درست(اون قسمت تمرکز نداشتن سر کلاس) و واقعأ کسی که اهلش نباشه،در کلاس مختلطم بره احتمال گناهش خیلی خیلی کمه.
نقل قول:ولی آزاد گذاشتن هم به هر حال یه حد و مرزی داره.
آیا بعد از آزاد گذاشتن بی حجابی، مراکز فساد شبانه نمیخوان؟
تا کجا آزاد بذارن؟
اگر کسی تونست به این سؤال پاسخ بده اون وقت حسابه.

این در حالی هست که ما میدونیم کشورهایی که سبک زندگی آمریکایی دارن، سیر که نشدن هیچ، روز به روز تشنه‌تر شدن.

باور کنید من منظورمو درست نرسوندم انگار!منظور من آزاد گذاشتن به آن معنی که شما متوجه شدید نبود.اونکه آزادی نیست وقتی در زندان هوا و هوس گیر کنی.اصلأ اصلأ با اینجور آزادی من موافق نیستم.من اگه یک جا از آزادی طرفداری کنم،فقط در مورد آزادی بیانه نه آزادی پوشش و...این آزادی که جامعه ما رو از اینی که هست فاسدتر میکنه و عطشش تمام نشدنیه.منظور این بود خیلی محدود کردن هم راه حل این مشکلات نیست جز اینکه باعث ایجاد مسخره کردن دین و کشور توسط یسری افراد میشه و هم یسری جوانها را دربرابر گناه حریص تر میکنه.تازه میگن چیه که هی کشور تأکید به انجام ندادنش میکنه.
همه صحبت ها درست و واقعأ قبول دارم،ولی سوال من اینه:آیا تا حالا با این جریمه ها و مجازات های گشت ارشاد،اوضاع اینجور خانمها و آقایان خوب شده؟اصلأ فرقی کرده؟؟این باعث نشده یسری شروع کنند به حکومت و کشور و... بد و بیرا و...بگند؟؟؟باور کنید شنیدم.
من نگران اینم دشمنان از این موضوع سوء استفاده کنند و این مردم زده شده رو بیشتر به طرف خودشون بکشونند.آخه نمیشه یچیزیو بزور به مردم تحمیل کرد چون واقعأ مردم اینجوری قبول نمیکنند.
در ضمن،خب چی باعث اینجور پوشش و وضعیتها شده؟؟؟فکر نمیکنید وجود ماهوارها و فیلمهای داخلی و فروش اینجور لباسها و... باعث شده؟؟یعنی از یه طرف دیگه هم ابزار گناه آزاده وگرنه چرا قبلأ اینجور پوششها و فسادها نبوده؟؟!!باید جلوی این ابزارها گرفته بشه.

نقل قول:ما موضوع بحث بیشتر سر استفاده از خرس شکن برای مصارف علمی و حلال هست.
راست میگن،مثلأ خود من برای یسری پروژهام نیاز به فیلمهای علمی دارم.ولی همه فی*ل*ترند.
دوستان من به بحثتون وارد نمیشم،اما اگه مرجع تقلیدتون گفته باشه که استفاده از فی*ل*تر شکن حرامه و یا جایز نیست،شما موظفید که به این فتوا عمل کنید،دست خودتون نیست،وگرنه گناهکار می شید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع