۱۷/بهمن/۹۰, ۱۶:۲۲
(۱۵/بهمن/۹۰ ۰:۵۲)t.kam67 نوشته است: [ -> ]مطلب خوبي بود فقط به گمانم در اين بخش آبي رنگ:با تشکر از تذکر به جا و دقت نظر شما!
من طلبنی وجدنی ، من وجدنی عرفنی ، من عرفنی أحبنی ، من أحبنی عشقنی، من عشقنی عشقته ، من عشقته قتلته ، من قتلته فعلیه دیته ، من علی دیته فأنا دیته
"فعلي" درست باشه!
(۱۵/بهمن/۹۰ ۰:۵۲)t.kam67 نوشته است: [ -> ](۱۵/بهمن/۹۰ ۰:۲۱)marjan نوشته است: [ -> ]با سلام و تشکر از موضوع خوبتون
به نظر شما جراحی ها ی زیبایی که الان خیلی ها از سر شکم سیری می کنند..دست بردن و دخالت در خلقت خداوند نیست؟؟؟؟
فكر كنم براي اين موضوع بايد تاپيك جداگانه باز كنيد.(البته اگه نباشه)
موضوع جالبيه!سواليه كه تو ذهن من هم هست.
ضمن تأیید اینکه ربطی به این تاپیک ندارد
مختصراً عرض میکنم که خدا صراحتاً در قرآن فرموده که مخلوقات نمیتوانند خدا را عاجز کنند
هیچ تحولی و فعلی بی اذن خدا در عالم خلقت نمیتواند وجود پیدا کند
و البته این به این معنی نیست که خداوند راضی به همه ی افعال است
به طور مثال خدا تا اذن ندهد شمر نمیتواند گلوی سید الشهدا را ببرد اما این اذن به معنای رضای خدا از این فعل نیست
اما از آنجا که عالم عالم اختیار است و لازمه ی تجلی اختیار این است که بتواند موجود مختار بین دو امر خیر و شر و عمل مطابق رضای خدا و خلاف رضای خدا عمل کند تا سیر تحولی خود را انجام دهد تا آنجا که مشیت و حکمت خدا ایجاب میکند به این انسان اجازه ی دخل و تصرف در امور را میدهد و البته اینها به معنی عاجز شدن خدا نیست!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن همین تحولات به کمک هوش بشر است
همین هوش را چه کسی به بشر داده
در ضمن این حکمت و مشیت حد و مرزی برای به فعلیت رساندن نیت انسان های خیر و شر قرار داده
شاید روزی بشر اراده کند که با بمب اتم تمام حیات را در زمین نابود کند
اگر به خدا و معاد و نبوت و امامت و عدل کسی معتقد شده باشد
و اگر حقانیت قرآن و شیعه ی 12 امامی را با عقل دریافته باشد و به همه ی اینها با قلب معتقد شده باشد
وعده ی خدا در قرآن برایش کفایت میکند که میفرماید زمین به بندگان صالح خدا به ارث میرسد و آخر الزمانی که خدا وعده داده یقیناً رخ خواهد داد
استاد حقیر جمله ای دارد به این مضمون که :
ما فکر میکنیم نعوذاً بالله خدا عرضه و توان این رو نداره که دینش رو حفظ کنه و بر ملکش حکومت کنه و نگران این هستیم که نکنه حکم خدا و اراده ی خدا مغلوب اراده ی این بشر خود سر بشه
بحث در این مورد میتونه به طور مفصل انجام بشه
اما جاش در این تاپیک نیست و الان هم مجالش نیست
یا علی
خدا نگهدارتان