(۲۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۴۵)mohsen-321 نوشته است: [ -> ]بچه ها از این مثالها بیشتر بزنید عکسای این عکاس رو هم حتما ببینید جالبن
البته من مجبور شدم دور از چشم قانون و بچههایی که تاپیک فی*ل*ترینگ رو میخونن(

) فی*ل*ترینگ رو دور بزنم(

)، ولی خب، بعضی عکسهاش خیلی جالب بود، و بعضیهاش هم که... اصلاً مایهی افتخار نبود.
از همه جالبتر تلاش این فرد بود برای نشون دادن حسی که از دیدن صحنههای دوستداشتنی بهش دست داده بود(مثل بازی یک خانواده در برف، یا بچههای کوچک، یا عکسی که یک سگ کنار گوسفند هست). همچنین به نظر میاد خیلی علاقه داشته دید اشتباهی که به قول خودش توسط رسانههاشون ساخته شده رو از بین ببره.
این هم جالب بود. در مورد رانندهی تاکسیش در تهران، که آمریکا رفته بود و برگشته بود، گفت: "ولی فهمید که ایدهی آمریکا از واقعیتش خیلی زیباتر بود."
این رو در داخل ایران هنوز یه عده نمیدونن. ندانستن که هیچ، خیلی مطمئن پافشاری میکنن که برعکسه!!

(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۵:۲۶)mohsen-321 نوشته است: [ -> ]به هر حال.......
به نظر من هم ما راجع به اونا اشتباه فکر میکنیم هم اونا راجع به ما
ما راجع به اونا کجا اشتباه فکر میکنیم؟

به هر حال اگر هست بگید تا فکرمون درست بشه.

(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۱۸)درست پسند نوشته است: [ -> ]ما راجع به اونا کجا اشتباه فکر میکنیم؟
به هر حال اگر هست بگید تا فکرمون درست بشه.
اینکه فکر میکنیم اونجا آرمان شهره ،واینکه فکر میکنیم پایبند به هیچی نیستن
این نظر سنجی فکر نمیکنم پایه و اساس محکم و معتبری داشته باشه
به نام خدا
سلام علیکم
من در مدتی که در مکه و مدینه بودم،همواره اون کارتی که کاروان داده بود و روش سه رنگ سبز و سفید و قرمز داشت رو
مینداختم،البته کارت رو میدادم زیر لباسم و فقط هدفم این بود که اون سه رنگ معلوم بشه.
البته دبیرانمان می گفت که اروپایی ها نسبت به ایرانیان مقیم آنجا نظر خوبی داشتند.
می گفت آنجا از بین چند قومی که مهاجر بودند مثل ترک ها،صرب ها و ایرانی ها،صرب ها بیشتر در کارهای خلاف بودند و اصلا نظر خوبی به ایشان نمی شد.
ترک ها بیشتر کار های آزاد و مغازه داری داشتند و ایرانیان اکثرا دکتر و مهندس بودند.
یعنی از ایرانی مقیم آنجا تصور دکتر و مهندس دارند.
اما خوب می توانست این نگرش انان نسبت به ما خوب باشد.
وقتی ما پرچم کشور های آنان را می سوزانیم و به نماد های ملیشان توهین می کنیم،چنین تصوری و بلکه بدتر بوجود می آید.
بهتر است از به جای سوزاندن پرچم،ماکت های مستکبرینی همچون اوباما و بوش و ... را بسوزانیم.
اینگونه آنان متوجه می شوند ما دشمن آنها نیستیم بلکه دشمن دولتمردانشان هستیم.
فی امان الله
آخه عزیز من پاکستان اصلا کشوره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
مورچه چیه که کله پاچه اش باشه.
کشور های عقب افتاده ای مثل پاکستان و تونس و ...!!! اصلا انگار نیستند.
بودن و نبودنشان فرقی نمی کند.
ما اگر عراق و سوریه و لبنان را نداشته باشیم،واقعا منزوی هستیم.
فی امان الله
نقل قول:البته من مجبور شدم دور از چشم قانون و بچههایی که تاپیک فی*ل*ترینگ رو میخونن(
) فی*ل*ترینگ رو دور بزنم(
)

... شما که کاربر فعال علم و عقل در اسلام هستید چرااااااا؟؟؟؟؟؟؟
شما که نام کاربریتان را درست پسند گذاشتید دیگر چرااااااااا؟؟؟؟؟
شما که نام کاربریتان را فارسی نوشتید دیگر چرا

؟
ولی جدا از شوخی آخه چرا؟؟؟؟
هی با خود فکر میکنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضعمان این است
و آنها در آن سر دنیا عرق می خورند و وضعشان آن است
نمی دانم مشکل در نوع عرق است ، یا در نوع ریختن و خوردن.
((دکتر شریعتی))
(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۲۸)mohsen-321 نوشته است: [ -> ]هی با خود فکر میکنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضعمان این است
و آنها در آن سر دنیا عرق می خورند و وضعشان آن است
نمی دانم مشکل در نوع عرق است ، یا در نوع ریختن و خوردن.
((دکتر شریعتی))
خیلی عبارات جالبیه، ولی معنیاش رو متوجه نمیشم. بی زحمت معنیاش رو شرح بدید.
(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۴۴)درست پسند نوشته است: [ -> ]خیلی عبارات جالبیه، ولی معنیاش رو متوجه نمیشم. بی زحمت معنیاش رو شرح بدید.
سلام,معناش اینه : چگونه هست که ملت ما شب و روز کار و تلاش می کنند و عرق می ریزند؛ولی با این همه پیشرفت زیادی حاصل نمی گردد ولی ملل غربی در عین مست کردن و بدون این چنین تلاش ها و جان فشانی هایی در چنان رفاه و آسایشی هستند؟